Форум >
Публикувано на 21-02-2014 20:48 | RE: T. W. BUSBY & SON
Здравейте хайде дайте повече инфо за фермата хора бива ли я има ли работа изкарват ли е пари
Публикувано на 28-02-2014 14:02 | RE: T. W. BUSBY & SON
Някой може ли даде поне накратко, някаква информация за тази ферма, защото аз заминавам сега юни месец и искам поне малко отчасти да съм наясно?
Публикувано на 10-03-2014 10:01 | RE: T. W. BUSBY & SON
arawn писа:
Някой може ли даде поне накратко, някаква информация за тази ферма, защото аз заминавам сега юни месец и искам поне малко отчасти да съм наясно?
Средна ферма ,бересе само ягоди,полетата са що годе добре подържат се плаща се на норма главно и понякога има часовка.
Фермата е на 7 км от града Стаффорд който е най близко .
Има общи бани,караваните също разполагат със бани но по старите каравани са изпочупени,иначе като цяло фермата е средно положение, нито е от най добрите, нито е от най лошите .
Бачкаш здраво и правиш пари,тва е рецептата

Публикувано на 17-03-2014 11:56 | RE: T. W. BUSBY & SON
sandanski писа:
Средна ферма ,бересе само ягоди,полетата са що годе добре подържат се плаща се на норма главно и понякога има часовка.
Има общи бани,караваните също разполагат със бани но по старите каравани са изпочупени,иначе като цяло фермата е средно положение, нито е от най добрите, нито е от най лошите .
arawn писа:

А отностно пътуването до там?
Публикувано на 18-03-2014 10:49 | RE: T. W. BUSBY & SON
Здравейте искам да попитам, относно пазаруването на храна от Staffort ли си пазарувахте или от съседно село на фермата?

Публикувано на 18-03-2014 17:49 | RE: T. W. BUSBY & SON
интересуваме за около 4 месеца от бране на ягоди колко можеш да изкарваш.ако си среден работник смисъл нито най-бързо нито най-бавно берящ да знам имали смисъл да заминавам ако не мога да изкарам примерно 5000 лв.не пуша и не пия ще гледам и минимално да харча
Публикувано на 18-03-2014 19:30 | RE: T. W. BUSBY & SON
Здравейте,била съм 2 години във тази ферма,който иска да ме намери във скайп piseto_varna да му кажа каквото иска,както и да го свържа с хора които са там 

Публикувано на 19-03-2014 11:10 | RE: T. W. BUSBY & SON
А отностно пътуването до там?[/quote]
На по-заден план има информация,четете от началото преди да питате.
На по-заден план има информация,четете от началото преди да питате.
Публикувано на 03-04-2014 22:32 | RE: T. W. BUSBY & SON
аз съм от Русе надеждна ли е тази ферма и ние имаме дата 12,05 ако има вече работещи там нека споделят как е 

Публикувано на 18-02-2015 13:33 | RE: T. W. BUSBY & SON
Някой може ли да каже как е във фермата и изкарват ли се пари .gif)
.gif)
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители