Форум >
Публикувано на 15-11-2010 16:01 | RE: Orchard Farm/Sandfield Farm
Здравейте и от мен!!!
Аз лично бях това лято за 3та година в Сандфиелдс и за 4та общо в Бомфордс, защото бях в др. тяхна ферма, но да не се отплесвам от темата, защото имах преди един спор относно бомфордс и да не се повтаряме.
Така първо да кажа не искам да чета мнения от хора, които са били за 1ви път на бригада попадат там и едва ли не света е сваршил!!! Фермата си е много добре значи простото сравнение с условията от 2007-2008 и сега 2009-2010 няма база за сравнение тогава, който е бил знае, че се живееше по 8 души в кабина сега за сравнение са 6- тогава не ти даваха никакви ел. уреди както се казва не ти даваха да си държиш също и храна= сега защо не питате колко човека са дошли и са си донесли нещата за ПАТ тест в офиса при положение, че се подписват за това в договора си. Хората, които се оплакват от нямане на работа и нз си какво защо не пробват на ягоди или нещо от сорта като не си изпалниш нормата до 12 и си почиваш до края на деня, да кажат колко пати са ги изгони ли от полето и подобни. Интересно ми е като плюят да идат в др ферма да ги питам дали ще могат да си правят каквото си искат или ще им разпишат пътният лист на 2та седмица. Инресно ми е като видя коментар от сорта на тия са луди да се върнат там, а не смятате ли, че има причина и че има хора които правят заработки от порядака на 5 цифрени числа, прост пример 1час и 10мин работа=36лири инресно нали, др. пример (работа от 8сутринта до 11преди обяд= 98лири), и че хора се прибират с пей слипове над 500 лири на седмица...защо ли, ето защо??? Процента хора върнали се от миналата 2009 за 2010 е над 70% така, че сами си правете сметката ...може да е всичко, но предпочитам от една страна вайзер да ми е БГ отколкото някав румънец или литовец дето да са чуди човек на какъв език да се разбере с него... Давам пример с моята заработка от 2009 на грах...бил съм във въпросната ферма 3 месеца от, които валя може би един цял месец и не сме работили и съм се прибрал със заработка почти 5000 лири за някой може да е малко, но...
Така, че всеки да си преценява сам и хората, които дават негативни коментари да не насаждат тяхното мнение като миродавно, защото монетата има 2 страни.
Пс: Фермата не е най-добрата в англия, но със сигурност има много много по-лоши места, където изкарват много много по-малко пари!!! Имам познати са ми споменавали места, където най-бързите изкарвали по 50-60лири на ден е за какво си говорим тогава!!!
Поздрави 3f4o
Аз лично бях това лято за 3та година в Сандфиелдс и за 4та общо в Бомфордс, защото бях в др. тяхна ферма, но да не се отплесвам от темата, защото имах преди един спор относно бомфордс и да не се повтаряме.
Така първо да кажа не искам да чета мнения от хора, които са били за 1ви път на бригада попадат там и едва ли не света е сваршил!!! Фермата си е много добре значи простото сравнение с условията от 2007-2008 и сега 2009-2010 няма база за сравнение тогава, който е бил знае, че се живееше по 8 души в кабина сега за сравнение са 6- тогава не ти даваха никакви ел. уреди както се казва не ти даваха да си държиш също и храна= сега защо не питате колко човека са дошли и са си донесли нещата за ПАТ тест в офиса при положение, че се подписват за това в договора си. Хората, които се оплакват от нямане на работа и нз си какво защо не пробват на ягоди или нещо от сорта като не си изпалниш нормата до 12 и си почиваш до края на деня, да кажат колко пати са ги изгони ли от полето и подобни. Интересно ми е като плюят да идат в др ферма да ги питам дали ще могат да си правят каквото си искат или ще им разпишат пътният лист на 2та седмица. Инресно ми е като видя коментар от сорта на тия са луди да се върнат там, а не смятате ли, че има причина и че има хора които правят заработки от порядака на 5 цифрени числа, прост пример 1час и 10мин работа=36лири инресно нали, др. пример (работа от 8сутринта до 11преди обяд= 98лири), и че хора се прибират с пей слипове над 500 лири на седмица...защо ли, ето защо??? Процента хора върнали се от миналата 2009 за 2010 е над 70% така, че сами си правете сметката ...може да е всичко, но предпочитам от една страна вайзер да ми е БГ отколкото някав румънец или литовец дето да са чуди човек на какъв език да се разбере с него... Давам пример с моята заработка от 2009 на грах...бил съм във въпросната ферма 3 месеца от, които валя може би един цял месец и не сме работили и съм се прибрал със заработка почти 5000 лири за някой може да е малко, но...
Така, че всеки да си преценява сам и хората, които дават негативни коментари да не насаждат тяхното мнение като миродавно, защото монетата има 2 страни.
Пс: Фермата не е най-добрата в англия, но със сигурност има много много по-лоши места, където изкарват много много по-малко пари!!! Имам познати са ми споменавали места, където най-бързите изкарвали по 50-60лири на ден е за какво си говорим тогава!!!
Поздрави 3f4o

Редактирано от 3f40 на 15-11-2010 16:05
Публикувано на 15-11-2010 16:25 | RE: Orchard Farm/Sandfield Farm
браво 3ф4о!!!време беше някой да каже как наистина стоят нещата,омразна ми всички само да "плюят" по нашата фермичка!!!
Аз лично изкарах 3 сезона там 2008-2010г. и искам да ви кажа,че условията за живот там не са това което бяха. отностно работата...какво да ви кажа такива като Маниака9955 са ми до болка ясни...да работеше се по-малко дни -факт ...ама и дъжд имаше...ама имаше хора за 2 ч.30 м правеха по 24-25 касетки
за съжаление единствената истина е че всичко зависи от нашата собствена мотивация,времето и самата реколта ...
аз съм доволна и се надявам да съм там и 2011 !!!
))
Аз лично изкарах 3 сезона там 2008-2010г. и искам да ви кажа,че условията за живот там не са това което бяха. отностно работата...какво да ви кажа такива като Маниака9955 са ми до болка ясни...да работеше се по-малко дни -факт ...ама и дъжд имаше...ама имаше хора за 2 ч.30 м правеха по 24-25 касетки

за съжаление единствената истина е че всичко зависи от нашата собствена мотивация,времето и самата реколта ...
аз съм доволна и се надявам да съм там и 2011 !!!

Публикувано на 15-02-2011 16:34 | RE: Orchard Farm/Sandfield Farm
нека да се включа малко и аз......тези, които се оплакват, че нямало работа и пари не са ли тези, които търчаха през ден до офиса да си пускат сик-ове че уж били болни...или пък тези, които при събуждането рано сутрин като ги мързи да работят и видят че навън е облачно и лежат цял ден по караваната(а тези, които са отишли на работа в тези дни са стигали да изкарат по 90-100 паунда)...видял съм много такива случаи...
другото което е....тези същите хора...повечето от които работят на грах плюят фермата и казват че на лук са се изкарвали много пари а на грах не..ок..но които са от фермата знаят че миналата година стоеше бележка 3 седмици, че търсят работници за лук...и какво си мислите че стана...-Нито един от тези плюещите не отиде до офиса да се премести на лук...еми мързел майка...какво да ви кажа
другото което е....тези същите хора...повечето от които работят на грах плюят фермата и казват че на лук са се изкарвали много пари а на грах не..ок..но които са от фермата знаят че миналата година стоеше бележка 3 седмици, че търсят работници за лук...и какво си мислите че стана...-Нито един от тези плюещите не отиде до офиса да се премести на лук...еми мързел майка...какво да ви кажа

Редактирано от Dean_Georgiev на 15-02-2011 16:36
Публикувано на 18-02-2011 15:35 | RE: Orchard Farm/Sandfield Farm
здравейте.някои може ли да ми каже баните,тоалетните и кухнята,колко далеч са от караваните?и в караваната освен легла и гардероб какво друго има?
Ivo: пиши на кирилица
Редактирано от Ivo на 18-02-2011 15:39
Публикувано на 19-02-2011 00:40 | RE: Orchard Farm/Sandfield Farm
sevgin писа:
освен легла и шкафчета няма друго , тоалетните не са далеко от бункерите ,но са общти около 10-ина , кофтито е че като отидеш да се купеш и ако е кално докато стигнеш до бункера се накълваш.... има голяма трапецария ...там са и хладилниците(заключват се с катинари че много пипат) и печките .... за пари е много относително ..поне ще има за забавление - там има джаги, билярди , тениси... големи партита стават даже фермата си има и DJ
natalito87 писа:
здравейте.някои може ли да ми каже баните,тоалетните и кухнята,колко далеч са от караваните?и в караваната освен легла и гардероб какво друго има?
освен легла и шкафчета няма друго , тоалетните не са далеко от бункерите ,но са общти около 10-ина , кофтито е че като отидеш да се купеш и ако е кално докато стигнеш до бункера се накълваш.... има голяма трапецария ...там са и хладилниците(заключват се с катинари че много пипат) и печките .... за пари е много относително ..поне ще има за забавление - там има джаги, билярди , тениси... големи партита стават даже фермата си има и DJ
Sevgin ти бил ли си въобще в тази ферма....и ако си бил преди колко години...защото от 2009г в караваните има всичко нужно: хладилник,тостер,кана за топла вода,микровълнова фурна,маса с разгъваеми столчета..тоалетни и бани има разпръснати из целия камп..намират се в отделни каравани..
Публикувано на 05-02-2012 19:44 | RE: Sandfield Farm
Едно клипче, което мернах. Като гледам хората би трябвало да е от 2007-ма 
В случая кое е последното име на тая ферма.. Bomford Manor Farm?

В случая кое е последното име на тая ферма.. Bomford Manor Farm?

Редактирано от Ivo на 05-02-2012 19:46
Публикувано на 17-03-2012 00:58 | RE: Sandfield Farm
Здравейте,имам оферта за тази ферма за края на април 2012.Ако може някой да ми даде инфо за фермата който е бил последния сезон,как са условията за живот,заплащането(плаща ли се оувъртайм).Прочетох коментарите но като гледам повечето са от хора ходили преди доста време.Ако някой може да даде актуална информация ще съм благодарен.
Публикувано на 29-06-2012 02:59 | RE: Sandfield Farm
Фермата е много зле тази година.
Условия на живот 3+
Работаа много малко правят се по 14 20 часа на седмица .
Общо взето балгъския "манталитет" е пренесен тук..... Колкото повече не работиш толкова повече пари получаваш .
Условия на живот 3+
Работаа много малко правят се по 14 20 часа на седмица .
Общо взето балгъския "манталитет" е пренесен тук..... Колкото повече не работиш толкова повече пари получаваш .
Редактирано от Ivo на 29-06-2012 11:24
Публикувано на 29-06-2012 16:26 | RE: Sandfield Farm
cepeur писа:
................................... Колкото повече не работиш толкова повече пари получаваш .
................................... Колкото повече не работиш толкова повече пари получаваш .

Публикувано на 14-07-2012 02:14 | RE: Sandfield Farm
Здравейте ,пиша ви от фермата в момента ,името и е манор фарм (лудингтан),също може да я срещнете снадфелдс фарм ,и старото и име преди да фалира бумфор фарм ,става въпрос все за тази си ферма ,която не е лоша преобладаваме повече българи ,което си има своите + и рядко -, аз съм за 1 ва година минах през повечето и култури които отглежда а те са главно зелен лук ,аспержи ,грах,боб.пари се вадят както следва в горния ред изброен ,и другия фактор зависещ изцяло от вас е нормите колкото сте по бързи толкова повече ще изкарате,условията за живот не са чак толкова добри по ред причини които ще намерите из другите мнения но се свиква ...като си повтаряш за 6 месеца съм
)) само ,от по стари разбирам че заплащането намалява с годините и все по малко се изкарва но аз бих ви казал елате и пробвайте може да съжалят само хора пратени и отредени на лука там може да се изкарват добри пари но е една от най тежките работи (луса) имам предвид ,имам какво да се види в близките градове и села ,аз лично съм доволен НО не бих повторил ! (както се казва за един път става ) но до голяма степен всичко зависи от вас самите и това какво сте свикнали да работите ,много хора се завръщат с радост .
пр полет

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители