Форум >
Публикувано на 19-04-2009 15:13 | RE: Edward Vinson Ltd.
С форумите в интернет наистина се убива време, ама нека комплексарите си намерят друго занимание..Тук надали ще намерят психолози, които да им казват колко са красиви, колко са добри и можещи..
Абе момиченца, дали си давате сметка защо толкова млади хора напускат България; Защо нищо тук не върви? - Защото всеки алчнее и гледа в чинията на другия..
Личи си с каква компетенция сте - За хората от развитите държави, каквато е Англия - срамна работа няма - хората мият тоалетни, за да вадят пари и не ги е срам от това - а тук, какво правим ние? Плюем по тези, които метат улиците, тези, които работят на полето.. Не ви ли е срам да не гледате по-далече от носа си?
Защо вместо да се кефите, че няма да сте като всички останали, които наричате "заблудени", характеризирате кой , какво?
и друго - Извинете ме, ако въпросите на са по "специалността" ви !!!
Абе момиченца, дали си давате сметка защо толкова млади хора напускат България; Защо нищо тук не върви? - Защото всеки алчнее и гледа в чинията на другия..
Личи си с каква компетенция сте - За хората от развитите държави, каквато е Англия - срамна работа няма - хората мият тоалетни, за да вадят пари и не ги е срам от това - а тук, какво правим ние? Плюем по тези, които метат улиците, тези, които работят на полето.. Не ви ли е срам да не гледате по-далече от носа си?
Защо вместо да се кефите, че няма да сте като всички останали, които наричате "заблудени", характеризирате кой , какво?
и друго - Извинете ме, ако въпросите на са по "специалността" ви !!!
Публикувано на 19-04-2009 16:47 | RE: Edward Vinson Ltd.
eh dobre de Barbie nedei kazva na horata da hodqt tam nz koi kazva nehodete tam,nehodete v sandbanks za6toto tam e parvo s kurvi hodete navsqkade drugade za6ttoo e po dobre,hoteli more relax podaite dokumenti i iskaite i katalog sas nai dobrite i qki fermi dano vi go dadat
Публикувано на 19-04-2009 20:33 | RE: Edward Vinson Ltd.
Nali znaete 4e po umniq otstapva zatova 6te otstapq.I ne me zanimavaite s gluposti.
Публикувано на 19-04-2009 20:59 | RE: Edward Vinson Ltd.
momche vaobshte nesi i pravi truda da xodish vav tazi ferma az sam tuk sega i ti kazvam che e gubene na vreme nito pari ima nito jivot.shte se spukash ot rabota za tozi kadeto duxa xa xaxa xa a palna prostotia e tuka
Редактирано от Ivo на 21-01-2010 19:36
Публикувано на 19-04-2009 21:19 | RE: Edward Vinson Ltd.
neznam koi kade ,koga .kak i kolko e rabotil.No az sam bil vav nqkolko vermi i ako nqkoi ti kaje che tazi ferma stava ili e dobra znacho opredeleno ne e dobre sas glavata i se nujdae speshno ot doktor ama speshno i nache posledstviqta sa neobrati mi ........
Публикувано на 21-04-2009 10:55 | RE: Edward Vinson Ltd.
Била съм само в EV и нямам мнение за другите ферми, много ясно, че този, който има по-голям и обширен опит от моя, ще си даде мнението, много ясно, има далече по-добри ферми от тази, както и далече по-лоши!!! В крайна сметка, всеки си има собствено мнение, което изразява тук, а не налага на никого!
Затова, хората, които сте без работа, не се впрягайте толкова , че да стигате до там да се грижите за това кой от какво има нужда
И друго, Albart, социално слаба съм и за сажаление трябва да си живея с лудостта си
Затова, хората, които сте без работа, не се впрягайте толкова , че да стигате до там да се грижите за това кой от какво има нужда
И друго, Albart, социално слаба съм и за сажаление трябва да си живея с лудостта си
Публикувано на 21-04-2009 13:06 | RE: Edward Vinson Ltd.
zdraveite
re6ih i az da se vklui4a po temata za6toto az sa6to bqh vav EV za sajalenie ne ostanah mn dovolno ot rabotata tam.pak i usloviqta ne bqha mn dobri tam no kato ostavim obstanovkata za jiveene nqma6e rabota a i sledovatelno i parizatova vmesto 6mes prestoqt mi se smali do 3mes .uspqh da si izkaram samo parite za zaminavaneto.ostanah mn razo4arovana ot concordia.segs se 4udq da li da ne zamina s druga firma i iskam da e druga rabota a ne brane na qgodi .Molq ako moje nqkoi da mi kaje nqkoq po dobra firma i koe po dobre kato rabota
re6ih i az da se vklui4a po temata za6toto az sa6to bqh vav EV za sajalenie ne ostanah mn dovolno ot rabotata tam.pak i usloviqta ne bqha mn dobri tam no kato ostavim obstanovkata za jiveene nqma6e rabota a i sledovatelno i parizatova vmesto 6mes prestoqt mi se smali do 3mes .uspqh da si izkaram samo parite za zaminavaneto.ostanah mn razo4arovana ot concordia.segs se 4udq da li da ne zamina s druga firma i iskam da e druga rabota a ne brane na qgodi .Molq ako moje nqkoi da mi kaje nqkoq po dobra firma i koe po dobre kato rabota
Публикувано на 21-04-2009 17:07 | RE: Edward Vinson Ltd.
zdr Ruslana kakvo da ti kaja sq edna firma raboti sas opredeleni fermi,tai 4e ponqkoga izbora na firma ne e dostata4en,ima hora dovolni ot concordia ima hora koito ne sa,ima hora dovolni ot hobs ot IBC i takiva koito ne sa .tova e kasmet i koi kadeto popadne tova e ,nz koga si bila vav EV,az bqh min godina i ot s men ima6e hora koito se vra6taha za 2-ra godina i nz za6to no ne sa se oplakvali i tazi godina otivat za 3-ta.Interesnoto e 4e pove4eto tuk koito se oplakvat sa bili po programata SWEP,kogato qnuari doidoha oferti za neq pitah li4no vaizerkata i tq kaza 4e sas tqh ne si zaslujava da se hodi,za6toto ti otiva6 po programata tam za da u4i6 kolko u4at nz,no 4asovete im za rabota sa super malko,otnosno usloviqta minalata i tazi godina napraviha malko remont 6te vidq tazi kak e,no az bqh v sravnitelno dobra karavana,pak 6te se varna i ne za6toto kakto kazva Kalito tova e hubavata mi 4ast,a za6toto minalata godina bqh dovolna,kogato se varna 6te pi6a dori ottam kak e sastoqnieto v momenta...
Публикувано на 21-04-2009 18:42 | RE: Edward Vinson Ltd.
barbie 4e se izkarvaha pari izkarvaha se 'dovolno'.no ne moje6 da kaje6 4e se darjaha s nas dobre.ti be6e svidetel kak Tereza ni nare4e 'ku4eta'i s kakva zloba ni kre6te6e kogato ne mojehme da si izpalnim normata i slaghahme v panetkite malki qgodi... i 6te mi kaje6 li za6to nito edin angli4anin ne iska da raboti takava rabota i da jivee v tezi usloviq?
Публикувано на 21-04-2009 19:21 | RE: Edward Vinson Ltd.
Жалко, че не можеш сама да си отговориш на този въпрос Думата "стандарт" дали ти говори нещо? Даваш ли си сметка какво означава "развита страна" ? А знаеш ли какво означава "демократично" мислене? Не работят на полето, защото са си оправили живота много преди ние да се осъзнаем, а ние в България, и да се осъзнаем, пак няма да се опраим, защото това не става само с желание и на думи, трябва и акъл, и работа.. И друго - където и да си - за сега поне, ние сме само работници и изпълняваме..Когато станем работодатели - за нас ще се изпълнява..И друго - сажалявам за хората, които не са могли да си правят нормата - аз лично винаги съм помагала на тези около мен!
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители