Форум >
Публикувано на 21-04-2009 20:33 | RE: Edward Vinson Ltd.
Golqma filosofka si nqma 6to,ako ima6e i malko akal 6te6e da e po dobre
Публикувано на 21-04-2009 20:39 | RE: Edward Vinson Ltd.
ne govorq za hora na po 25-30 god. koito sa uspqli v jivota govorq za takiva kato nas koito teparva navlizat v jivota.i ne mi govori za standart i razvita strana... foruma e za fermata za usloviqta v neq ne za standarta v angliq ...vseki si ima mnenie na teb moje da ti e haresala mizeriqta no na men ne mi haresa i tova e
i ne se iznervqi mnogo
i ne se iznervqi mnogo
Публикувано на 21-04-2009 20:53 | RE: Edward Vinson Ltd.
Zdraveite pak sam Az za Barbie razbraxme che ne e dobre ot samata neq(socialno slaba e i trqbva da si jive e sas ludosta) ako imash nujda ot pari za lekarstva mojesh da razchitash na men. ne se zaqjdam
za lilitto_87 ,neznam koi e dovolen nqkolko momcheta ot tunel tima li,ili nqkoi ot pak xausa te se vrashtat i te neznaqt ka kakvo golqma rabota sa namerili tuk .
idvaite si dvete tuka sas Barbi i si rabotete xa ax axa xa ax a ax ax a sshtom ste dovolni vash si izbor.vash peoblem
ZA VSICHKI DRUGI NEIDVAITE TUK,AZ SAM TUK I VI KAZVAM MNOGO E ZLE
za lilitto_87 ,neznam koi e dovolen nqkolko momcheta ot tunel tima li,ili nqkoi ot pak xausa te se vrashtat i te neznaqt ka kakvo golqma rabota sa namerili tuk .
idvaite si dvete tuka sas Barbi i si rabotete xa ax axa xa ax a ax ax a sshtom ste dovolni vash si izbor.vash peoblem
ZA VSICHKI DRUGI NEIDVAITE TUK,AZ SAM TUK I VI KAZVAM MNOGO E ZLE
Редактирано от Ivo на 21-01-2010 19:37
Публикувано на 21-04-2009 21:23 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ле лееее ..... като ви чета тук представям си какво в друга държава между Българи ....!!!! Не разбрахте ли че през очите на един е зле а през очите на друг е добре. Всеки ще си прецени сам за себеси! Но злобата и зависта между нас нетрябва да я има. Държавата ни е в окаяно положение затова се налага да работим като черноработници в друга държава. Хаиде успех на всички
Публикувано на 22-04-2009 17:57 | RE: Edward Vinson Ltd.
xaxaxa nali qko zloba na vsqkade e tai,dori i po 4ujbina zavist qko ko da kaja,koito iska da hodi kadeto si poiska ,i kak se izrazqvat samo haresali i tapka4ite,kogato pokaje6 koq si togava moje6 da govori6 za ostanalite,za6toto otkade da znaem kva si ?6to si ? Izpatilata nali po umnite otstapvat kakvo stana mai ne ti se otstapva ae prestanete ko samo se obijdate tuk koi kav bil koito iska da hodi v UK i kade si poiska
Публикувано на 23-04-2009 16:25 | RE: Edward Vinson Ltd.
otnosno spora po taq ferma mi e mnogo 4udno za6to samo se govori v dvete krainosti .niuslq 4e kakvoto i da se kaje vseki moje da go podkrepi s snimki ot tam.bez zna4enie dali e hubavo ili li6e.taka vseki 6te vidi hubavata i lo6ata strana i sam 6te si preceni. da vidim snimkite sega
Публикувано на 23-04-2009 20:03 | RE: Edward Vinson Ltd.
ami az li4no sam ostavila snimki na karavanata mi imah super qki momenti karavanata si me kefe6e tova e no qdosah se kak hora s koito sam bila na edna masa i sam razgovarqla mogat da zlobeqt tolkoz tova se izdraznih vqrno vseki ima pravo na mnenie az kazah minalata godina bqh dovolna nz kak 6tee e tazi i kvo stana tuk me opluha 4e nz si ko,4e edva li ne tova e moq jivot...
Публикувано на 23-04-2009 20:11 | RE: Edward Vinson Ltd.
ami teb te kefi i si pokazala kakvo koito ne go kefi da si trae.a i ako nqkoi e imal lo6i momenti ne zna4i 4e vsi4ki sa gi imali.
Публикувано на 28-04-2009 22:22 | RE: Edward Vinson Ltd.
zdr na men mi predstoi da zamina na 18 mai za taq ferma i nz nqkoi mojeli da mi kaje o6te ne6to
Публикувано на 28-04-2009 22:40 | RE: Edward Vinson Ltd.
Нима изписаното е малко!?
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители