Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Edward Vinson Ltd.

страница 11 от 34

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Публикувано на 08-05-2009 22:24 | RE: edward vinson
Tarikat_666
Потребител

4 Ewell Barn, Graveney Rd, Faversham, Kent ME13 8UP nqkoi bil li e v tozi kamp i naistina li nqma v nito edna karavana banq i toaletna htoto ako e taka ebasi i rabotata

Публикувано на 09-05-2009 18:58 | RE: Edward Vinson Ltd.
izpatilata
Потребител

banq i toaletna ima samo v na vaizerite karavanite ina4e v drugite karavani nqma
Публикувано на 09-05-2009 19:06 | RE: Edward Vinson Ltd.
krasimira_hristova
Потребител

zdraveite! lele kolko ne6ta sa izpisani za EV laugh az bqh na tazi ferma po SWEP programata.soqh 2 meseca.6te bada maksimalno obektivna.tova mi e 7mata ferma i imam baza za sravnenie.fermata e absolutna parodiq.naistina e edna ot nai gadnite fermi za koqto sam 4uvala.za 2 meseca imam 7 premestvaniq ot edin kamp v drug.prez 10 dni ni mestiha,be6e ujasno.otnosno usloviqta sa naistina mizerni.edinstveno v deal e hubavo.jiveehme v mn hubava ka6ta no tq e samo za 10 4oveka.v drugite kampove e ujas.v lady dane za da otidem do toalentna ili da izmiem 4iniite varvqhme 600 metra v kalta.ne mislq 4e tova e normalno-da nqma6 dori mivka v karavanata.qnuari mesec be6e dosta studeno i v karavanite davaha po 1 ili 2 pe4ki, no ako pusne6 i 2te toka spira6e.kajete mi kak se otoplqvat 3 stai s edna pe4ka?otnosno rabotata az vinagi sam si pokrivala normite,izkarvah dobri pari, imah dosta bonusi, no za6toto izkarahme kasmet i vaizera ni be6e balgarin i se darje6e mn dobre s nas.rabotih samo v propagation.a za horata na poleto nqmam dumi.naistina e golqm gar4.neposilni normi,ne4ove6ko otno6enie...napusnah zaradi otno6enieto ot strana na 6efovete.az sam 4ovek koito uvajava sebe si i nikoga nqma da dopusna da me pravqt na maimuna.v momenta sam na starata mi ferma,koqto e blizo do sandbanks i prez nqkolko dni hodq na gosti tam.onzi den e zapo4nalo braneto i imat norma 3,5 kaseti na 4as,pri polojenie 4e vadqt po 1 panerka qgodi ot red.ne mislq 4e e normalno.na moqta ferma normata e 2 kaseti prez celiq sezon.dori da si pravite normata ne si struva da si 4upite krasta za 5.74, pri polojenie 4e na drugo mqsto za sa6tite usiliq 6te vi pla6tat dvoino i troino.uspeh na vsi4ki koito sa tam i na tezi, na koito im predstoi da zaminat!
Публикувано на 09-05-2009 21:08 | RE: Edward Vinson Ltd.
izpatilata
Потребител

moje li da mi kaje6 v koi ferma si sega
Публикувано на 10-05-2009 13:09 | RE: Edward Vinson Ltd.
TUNGO
Потребител
BboY_TUNGO

krasimira_hristova писа:
zdraveite! lele kolko ne6ta sa izpisani za EV laugh az bqh na tazi ferma po SWEP programata.soqh 2 meseca.6te bada maksimalno obektivna.tova mi e 7mata ferma i imam baza za sravnenie.fermata e absolutna parodiq.naistina e edna ot nai gadnite fermi za koqto sam 4uvala.za 2 meseca imam 7 premestvaniq ot edin kamp v drug.prez 10 dni ni mestiha,be6e ujasno.otnosno usloviqta sa naistina mizerni.edinstveno v deal e hubavo.jiveehme v mn hubava ka6ta no tq e samo za 10 4oveka.v drugite kampove e ujas.v lady dane za da otidem do toalentna ili da izmiem 4iniite varvqhme 600 metra v kalta.ne mislq 4e tova e normalno-da nqma6 dori mivka v karavanata.qnuari mesec be6e dosta studeno i v karavanite davaha po 1 ili 2 pe4ki, no ako pusne6 i 2te toka spira6e.kajete mi kak se otoplqvat 3 stai s edna pe4ka?otnosno rabotata az vinagi sam si pokrivala normite,izkarvah dobri pari, imah dosta bonusi, no za6toto izkarahme kasmet i vaizera ni be6e balgarin i se darje6e mn dobre s nas.rabotih samo v propagation.a za horata na poleto nqmam dumi.naistina e golqm gar4.neposilni normi,ne4ove6ko otno6enie...napusnah zaradi otno6enieto ot strana na 6efovete.az sam 4ovek koito uvajava sebe si i nikoga nqma da dopusna da me pravqt na maimuna.v momenta sam na starata mi ferma,koqto e blizo do sandbanks i prez nqkolko dni hodq na gosti tam.onzi den e zapo4nalo braneto i imat norma 3,5 kaseti na 4as,pri polojenie 4e vadqt po 1 panerka qgodi ot red.ne mislq 4e e normalno.na moqta ferma normata e 2 kaseti prez celiq sezon.dori da si pravite normata ne si struva da si 4upite krasta za 5.74, pri polojenie 4e na drugo mqsto za sa6tite usiliq 6te vi pla6tat dvoino i troino.uspeh na vsi4ki koito sa tam i na tezi, na koito im predstoi da zaminat!

Ти направо ме разби

Много благодарим за изчерпателната информация, от Айлънд Велико Търново ми бяха намерили оферта за Меримак където се изкарвали много добри пари и съответно има много работа и в момента когато всичко беше готово купих си билет за датата и т.н ми съобщиха че офертата отпада и ако искам да не си изтърва билета мога да замина за тази ферма където било добре но сега тотално се отказах.
Редактирано от TUNGO на 10-05-2009 13:10
Публикувано на 10-05-2009 13:33 | RE: Edward Vinson Ltd.
lilitto_87
Потребител

аз заминавам за ЕW wink imala sam norma i 6 kasetki v 4as i pravila po 2-3 otgore ,hah nerazbiram kak az moga i pove4eto 3- 40veka koito se vra6tame ot minalata godina ,pak drugi nem ,normalno sega da izkarva6 po edna panetka ot red sega zapo4vat da zreqt no tova ne zna4i 4e ti trqbva da sedi6 cql den na tozi red,kakto i da e seki si ima svoe mnenie i seki ima pravo na mnenie kadeto iska da si hodi.Lek den ot men na vsi4ki i USPEH
Публикувано на 10-05-2009 22:34 | RE: Edward Vinson Ltd.
netshark
Потребител

аз бях на презентацията на тея Джени и др-те от тая ферма във Велико Търново . Запознал съм се що годе с нещата , но доакто не отидеш няма как да разбереш . Всеки говори различно , но това е въпрос на виждане и как си свикнал да работиш. Трябва да ти я ясно , че не отиваш в лукс или пък да си развяваш дупенцето. Отиваш да блъскаш като евтина работна ръка , това си е , няма какво да си кривим душите . А като прибавим и факта , че повечето от тези , които заминават ръчичките им работа не са хващали , как няма да им е тежко ? Някои в предните постове много хубаво го беше казъл : " Как всички мнения са то в едната крайност , ту в другата ? " .
Публикувано на 10-05-2009 22:51 | RE: Edward Vinson Ltd.
fantagiro_v
Потребител

az poznavam mom4e,koeto sega e tam i mu e vtoro lqto zna4i ne e super zle
Публикувано на 11-05-2009 00:05 | RE: Edward Vinson Ltd.
TUNGO
Потребител
BboY_TUNGO

netshark писа:
аз бях на презентацията на тея Джени и др-те от тая ферма във Велико Търново . Запознал съм се що годе с нещата , но доакто не отидеш няма как да разбереш . Всеки говори различно , но това е въпрос на виждане и как си свикнал да работиш. Трябва да ти я ясно , че не отиваш в лукс или пък да си развяваш дупенцето. Отиваш да блъскаш като евтина работна ръка , това си е , няма какво да си кривим душите . А като прибавим и факта , че повечето от тези , които заминават ръчичките им работа не са хващали , как няма да им е тежко ? Някои в предните постове много хубаво го беше казъл : " Как всички мнения са то в едната крайност , ту в другата ? " .

Добре казано, всеки човек си има различни виждания за условия на живот, естествено че няма да има джакузи в караваната, не съм бил там и не мога да предполагам как е положението водя се по коментарите на хората които са ходили. За мен е важно да спя на сухо и да има поне една мивка да си измиеш лицето и зъбите и най-вече заплащането и колегиалността при работа, понеже по-голямата част от деня е работа. Дават ми тази оферта като единственна за датата за която съм си купил билет а като гледам отзивите за нея се ядосвам понеже се бях подготвил за много работа, дори записах ей така тази година семестър понеже се бях настройл за повече спестявания та да не ми ги изяде данака.

Ще следя темата и за други мнения, нека някой сподели как е от към заплащане дано поне това компенсира другото.между другото от официалния им сайт има публикувани снимки на хубави весели софри дано след всеки работен ден е така
Публикувано на 11-05-2009 00:26 | RE: Edward Vinson Ltd.
Barbie
Потребител

хаха, то ако след всеки работен ден е така, ще се върнеш със спомените , а пък и работата не ти го позволява, т.к. имаше период, през който в 5 трябва да си на ринга иначе , поне миналата година беше супер забавно, всяка събота си купонясвахме и забавлявахме, фермата организира 3 безплатни барбекюта, от които са и снимките, за които ти говориш.Истината е, че всичко зависи от хората, все пак ние си го правим *kitara* music

страница 11 от 34

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти