Форум >
Публикувано на 10-07-2009 22:39 | RE: Edward Vinson Ltd.
ebaxti zleto 4esno,6to nezemete da se grymnete 

Публикувано на 10-07-2009 23:12 | RE: Edward Vinson Ltd.
ot ladyden doidoha nqkolko choveka pri nas , polojenito e tragichno . vsqka sedmica nqkoi den go propuskat v teq belejki qlovi , i vurvish se razpravqsh . pochna qkoto plantene , ebahti huq .... polovinata ne mogat si pravqt normite poneje 10900 na den , da fun ... i cqla sedmica samo plantene , tva na kakvo prilicha .... inache rabota si ima de... i kato cqlo shte vi napisha edna malka sluchka. Vunka jega , vutre da ne govorim .... vs-ko zatvoreno , pruskahkite so pruskat , nie si plantim , zaduh da si ....... mamata . Kogato popitahme da otvorqt malko ili da ni pusnat pochivka za 5 min poneje nqmashe chovek , koito da ne mu e zle , ni kazha - EDIN PLANT , E PO-VAJEN OT HORATA ! NIKOGA POVECHE V EV , NIKOGA !!!

Публикувано на 14-07-2009 19:57 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ебаси отношението

Публикувано на 14-07-2009 21:57 | RE: Edward Vinson Ltd.
to na edward vinson tva mue poslednata rabotna godina posle krai falit

Публикувано на 31-07-2009 13:10 | RE: Edward Vinson Ltd.
Zdraveite az sam edin ot potarpevshite v EDWARD VINSON Ryhope tazi godina i veche sam v BG, zashtoto me izgoniha na vtoriq mi raboten den, koito beshe sled ednomesechen prestoi vav skapanata ferma.... Mn e dalgo za obqsnenie sas vsi4ki razpravii, koito sam imal i s angliiskata kongordia i s BG posolstvoto. Nikoi nemoje da ti pomogne. Prosto ti vzimat parite i do tam s usmivkite i rozovite sanishta za priqtnite usloviq i dopustimite normi i t.n. Nqkoi ako poluchi oferta za tam DA NE Q PRIEMA. Prosto koito ne e bil tam nqma kak daje i da si predstavi, za kakvo stava vapros. Nadqvam se da si vzemete pouka ot tova, oeto pishe vav foruma i da preosmisli neshhata dobre. 

Публикувано на 31-07-2009 13:17 | RE: Edward Vinson Ltd.
Статийка за ЕВ в www.news.bg
Публикувано на 02-08-2009 02:38 | RE: Edward Vinson Ltd.
Наистина ли е толкова зле положението тази година? Бас държа, че в основата на всичките простотии отново седи оново говедо Джуниър.
Публикувано на 11-08-2009 00:20 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ще се сетиш лиленце хората като ти казваха, че е зле ти не и не
. Неска пък са изгонили тунелджийте със жълт картон, големи глупаци са тия.

Публикувано на 16-08-2009 15:41 | RE: Edward Vinson Ltd.
xaxa te poneje pak mn si var6at rabotata xaxxa poneje vinagi sa bili na 4as i sa si pravili kakvoto iskat i v edin moment gi puskat na norma i ko aide do tuk....
Публикувано на 05-09-2009 14:25 | RE: Edward Vinson Ltd.
taka i az sam za vtora i za posledna godina v taq 6ibana ferma.i iskam da kaja na vseki koito polu4i pokana ot tuk hubavo da si pomisli dali da doide i da si otdeli nqkakvi pari posle za psihiatar i rehabilitator 6toto tuka naistina se poludqva.za poreden tuk se ubejdavam 4e fermata naistina ne pro6tava,i neznam lili ti nqma da se varne6 samo zaradi psihi4eskoto natovarvane ,no az nqma da se varrna se samo zaradi tova ami i zaradi usloviqta i zaradi rabotata,zaradi poletata im pulni sus laina,zaradi zniite na nagden c,zaradi smaat organizaciq na rabotata koqto vsu6tnost q nqma,zaradi horata s koito rabotq,vaizari fild asistenti abe izob6to neznam kakvo sam si mislila kato se varnah tuk tazi godina,no nqma ni6to ob6to s min godina.ami tova e nqmam kakvo pove4e da kaja za tazi ferma,mn jalko za horata koito ostavat tuk naistina
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители