Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Edward Vinson Ltd.

страница 3 от 34

< 1 2 3 4 5 6 > >>
Публикувано на 11-03-2009 15:17 | RE: Edward Vinson Ltd.
lilitto_87
Потребител

ami 6te poblikuvam snimki ot moqta karavana da vidim dali spored teb tova e pe6tera,v momenta nikade v Uk nqma rabotata zaradi vremeto govorih s mnogo moi poznati koito v momenta sa tam pak i nz za koi kamp govori6,vqrno 4e v momenta i vav EV nqma rabota,no edin pr e na zelen4uci i kaza 4e zaradi snegA I pri nego nqma....

Публикувано на 11-03-2009 15:45 | RE: Edward Vinson Ltd.
Krassy2104
Потребител

абе вие да не сте отишли на почивка в 5-звезден хотел там? какво искате laughlaugh а отношението не е така както казвате?пък и какво очаквате ние сме роби там ....червения килим laugh
Публикувано на 12-03-2009 20:19 | RE: Ферми в UK
Xan
Потребител

za Eduart Vinsan ,snimkite koito pokazvate sa ot edna karavana(v neq niama voda)takiva karavani sa to4no 3 ot 100 drugite sa otvratitelni.Za informazia na niakoi xora sme v 21 vek,taka 4e smqtam za normalno da ima normalni bitovi uslovia,kato tok i voda,a v tazi ferma gi niama, taka 4e xora ne xodete v tazi skapana ferma 6te se nabutate qko

lilitto_87-uvas ima6li toaletna ,banq i koi sa tezi tvoi priqteli,mi kato niama rabota da ne vikat tolkova xora ,ILI TI SI Конкордия i pi6e6 gluposti -naro4no,za6toto v momenta nima nito edin dovolen

Ivo: Ползвай бутона "редакция", моля те.
Редактирано от Ivo на 12-03-2009 20:36
Публикувано на 12-03-2009 20:37 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Батка, не знам как са другите каравани, но ако поне малко имат нещо общо с тези на снимките това си е 6ца от тотото.
Публикувано на 12-03-2009 21:28 | RE: Edward Vinson Ltd.
lilitto_87
Потребител

parvo 100 karavani nqma v sandbanks vqrno za tova 4e nqma voda,no 6to pak da nqma tok... i znae6 li to4no dnes mi pokaza edna priqtelka kade e jivqla minalata godina v konteineri nqkvi tai 4e nz za koq godina si v Uk,za da o4akva6 takiva usloviq,a otnosno za concordia ne sam ottam laugh az sam si edin pikar wink
Публикувано на 13-03-2009 00:05 | RE: Edward Vinson Ltd.
anelka
Потребител

Аз също работих това лято в Edward Vinson Ltd и най-напред живях около една седмица в отвратителна каравана (наричаха я совалката laugh), но после се преместих в наистина хубава каравана (много запазена и поддържана чиста).
Няма да заемам страна и да подкрепям някой, защото има много каравани които протичат като завали дъжд, но има и хубави каравани (които не са много).
Съгласна съм с Краси, че ние сме роби в UK и никого не го интересува дали на нас ни е удобно в тези каравани и изобщо как се чувстваме... Съгласна съм, че трябва да има някакви условия за живот, но главнато нещо заради, което отиваме е да изкараме пари и понякога трябва да търпим лишения!
Публикувано на 13-03-2009 00:54 | RE: Edward Vinson Ltd.
sepuko
Потребител

Сега ще се отклоня от темата за тази ферма,но аз пък не съм съгласен,че сме роби...много не съм съгласен...аз поне не се чувствам роб на никого...приемайки дефиницията на думата робство,не смятам ,че някой на сила е отнел правото ми на свобода и правото ми на избор...дошъл съм по собствена воля,мога да си тръгна когато си пожелая от всякъде,никога не съм се примирявал с неща ,които не считам за правилни...винаги говоря с англичаните като с равен и ги гледам право в очите и не спестявам да им кажа ако считам ,че нещо е в мой ущърб...от личния си опит мога да ви споделя,че те уважават инстинктивно хора ,които имат собствено достойнство и които защитават интереса си без страх...(единствения човек ,който ги прави смешни през Първата Световна война е ген.Вазов през Дойранската епопея,и когото те канят след войната и правят почетен член на Британския легион като лично великият Чърчил ни нарича Прусаците на балканите и вписват името на чужд генерал в историята си)...
много пъти съм заявявал право в очите им,че това че имат повече материални възможности не ги прави с нещо повече от мен или който и да е мой сънародник там ...
Конкретно за фермите-твърде много наблягате на житейските условия и оставяте на заден план нещо по важно според мен-заработените пари...
Виж ако и парите са малко и условията зле тогава вече има проблем...но ако правя 350-400 на седмица хич не ми дреме ,че караваната тече като вали...
В заключение-бъдете упорити и отстоявайте своето и когато някой прекалява с вас не се свенете да му кажете F.CK OFF !!!

Публикувано на 13-03-2009 02:55 | RE: Edward Vinson Ltd.
anelka
Потребител

Към sepuko:
Аз не се определям като роб, а исках да изкажа мнение, че ни смятат и използват за такива, като евтина работна ръка. Напълно си прав си, че всеки е отшъл по собствена воля и има правото да си трагне, когато пожелае. Искам да подчертая, че не съм се изразила правилно и няма да редактирам по-горе писаното, защото се обосновавам тук!
Друга тема е, че на някои българи като им се дадат малко повече правомощия се държат с останалите си сънародници като, че ли сме им длъжни с нещо... друга тема, но по нея ще пиша друг път!
Публикувано на 14-03-2009 19:12 | RE: Edward Vinson Ltd.
Antoncho
Потребител

здравейте.
Имам оферта от Конкордия за тази Ферма.Даже преди 2 дни бях на тяхна презентация,на която присастваше изпълнителният директор Рик . Та аз съм по програмата SWEP. Някой който е бил с такава програма плс нека изкаже мнението си.И нека баде обективен. :С четох коментарите досега и вече съм на половина разобеден да замина.sad
Публикувано на 15-03-2009 22:57 | RE: Edward Vinson Ltd.
gogalz
Потребител

lilitto_87 az lichno vinag sum si pravil normata! No veche sprqh da pravq nad normata zashtoto vinagi q digat s cel da te smuknat na 45 paunda na den , rabotish poveche za sushtite pari. Dori sled tova mi se skaraha zashto samo sum si pravil normata i nishto otgore! E tova naistina e edna shibana ferma, sushtoto se otnasq i za SWEP programata, prosto nishto novo ne sum nauchil ot teq kursove po english.
Otnovo hora ne hodete v tazi ferma, minali vremena e bila dobre no v momenta e pod vsqkakva kritika!
Lek den na vsi4ki.

страница 3 от 34

< 1 2 3 4 5 6 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23848 | Форумни мнения 29814 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 42 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Secret
Бригадири в момента или преди малко във форума:
miro75 garvana8308 sisoko81 sitalk2004 quiksilver emma76 junek mitko55 Geri1 precakan bloodyroot jordasha kengurce da4katakn Mitre stelichka Ivo borko75 fisher_99 plamen365 Bulgaria_ emo-ivanov shushoni83 bambi12345 karamfila

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2023 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти