Форум >
Публикувано на 01-05-2010 00:46 | RE: Edward Vinson Ltd.
Здравей melody84 и аз и 2 мои приятелки заминаваме за EV на 24 май.И аз се отчаях от всички коментари.Надявам се да не е толкова зле.Успех на всички!
Публикувано на 10-05-2010 18:01 | RE: Edward Vinson Ltd.
Както миналата година , така и тази коментарите са в двете краиности. Аз ще ви споделя мое мнение. Миналата година бях в Ryhope-Peak Lane , отначало бях отвратен от отношението към хората там , но после всичко си доде на място.Точно тези , които мрънката от тях идваше целия проблем.Аз си изкарвах много добри пари, а на плантинг нямах равен. Когато има работа съм работил без прекъсване , но нали се сещате , че хората искат да работиш и тези , които се пускат събота и неделя на овер , трябва да си го изработят . Като казвам изработят , трябва да работят с поне 7-8 паунда в час. За това с оглед на резултатите в края на седмицата се прави графика за събота и неделя.За това и тази година се връщам там , защото знам , че ще си спестя левчета .Заминавам на 21 юни ако има някои да пише , а на 4-ти юли заминав моят приятелка с още една двои , с тях пак бяхме заедно миналата година.
Публикувано на 10-05-2010 20:25 | RE: Edward Vinson Ltd.
netshark,edin hubav komentar da vida da mi olekne.Nie zaminavame na 21 mai v taq ferma dano da ima rabota i pari4ki.uspeh
Публикувано на 11-05-2010 09:36 | RE: Edward Vinson Ltd.
Като чета мнения за Edward Vinson Ltd. и се отчайвам щото и аз сам за там . Но сам решила да отида и да пробвам пък каквото стане.. Има ли някой друг за 20-ти юни? И наистина ли няма кой да се намери да каже нещо положително за тая фирма??
Публикувано на 11-05-2010 11:37 | RE: Edward Vinson Ltd.
здравейте! миналата година бях в edward vinson.. честно да ви кажа доволен съм от условията във фермата .... за който се интересува! искам да задам един въпрос.Тъй като все ощте очаквам покана за същата ферма и нея получих на време тази година бях на интервю в конкордия на 16.04.2010 но все още чакам обаждане..та искам да попитам дали има някои който също е бил на интервю тогава и дали е получил обаждане ...благодаря предварително!
Редактирано от Pavlov на 11-05-2010 11:39
Публикувано на 11-05-2010 12:38 | RE: Edward Vinson Ltd.
Публикувано на 11-05-2010 16:30 | RE: Edward Vinson Ltd.
Pavlov писа:
здравейте! миналата година бях в edward vinson.. честно да ви кажа доволен съм от условията във фермата .... за който се интересува! искам да задам един въпрос.Тъй като все ощте очаквам покана за същата ферма и нея получих на време тази година бях на интервю в конкордия на 16.04.2010 но все още чакам обаждане..та искам да попитам дали има някои който също е бил на интервю тогава и дали е получил обаждане ...благодаря предварително!
Братле ти до сега трябваше да си я получил. Аз имах покана , отказах я , поради здравословни причини , преди 2 седмици писаш е-майл , ходих няколко пъти до агенцията , е-майл до конкоердия абе до всички общо взето . И апликейшъна ми дойде за 4 дни . Така че.... взривяваи ги
Публикувано на 11-05-2010 18:07 | RE: Edward Vinson Ltd.
Pavlov писа:
А аз изкарах голям късмет - бях на интервю на 04.05 с брат ми, но вчера ми се обадиха с оферта само за мен..... утре 6те ходя до офиса да им платя таксата и... живот и здраве в юни на полето Но ти не се отчайвай на брат ми о6те на интервюто му казаха, че сега търсят само момичета а момчета 6те им трябват за август за картофи и овошки. Ние затова и се съгласихме да ни търсят оферти и по отделно . Така че, успех !
А аз изкарах голям късмет - бях на интервю на 04.05 с брат ми, но вчера ми се обадиха с оферта само за мен..... утре 6те ходя до офиса да им платя таксата и... живот и здраве в юни на полето Но ти не се отчайвай на брат ми о6те на интервюто му казаха, че сега търсят само момичета а момчета 6те им трябват за август за картофи и овошки. Ние затова и се съгласихме да ни търсят оферти и по отделно . Така че, успех !
Публикувано на 03-06-2010 14:33 | RE: Edward Vinson Ltd.
здравейте,
аз също ще ходя в ЕDWARD VINSON и доста се отчаях след като прочетох коментарите...но повечето от вас са брали ягоди,а на моята оферта пише,че ще работя в GLASSHOUSE-PROPAGATION.Бих желала някой,който е ВЪРШИЛ СЪЩАТА РАБОТА ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ Благодаря предварително
аз също ще ходя в ЕDWARD VINSON и доста се отчаях след като прочетох коментарите...но повечето от вас са брали ягоди,а на моята оферта пише,че ще работя в GLASSHOUSE-PROPAGATION.Бих желала някой,който е ВЪРШИЛ СЪЩАТА РАБОТА ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ Благодаря предварително
Публикувано на 26-06-2010 18:27 | RE: Edward Vinson Ltd.
kak e tazi godina v edward vinson?
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители