Форум >
Публикувано на 11-04-2011 16:01 | RE: Edward Vinson Ltd.
Една позната е била 2010 година и каза че е останала доволна тази година пак ще ходи тъй че не е толко зле колкото казват !
Публикувано на 11-04-2011 16:20 | RE: Edward Vinson Ltd.
dosta lo6i komentari davate za tazi ferma ,a ste hodili nqkolko godini ,ako e bilo tolkova lo6o zasto se vra6tate v sa6tata ferma
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 15-04-2011 12:21
Публикувано на 15-04-2011 12:19 | RE: Edward Vinson Ltd.
е това балгарина е опасна работа,ти му кажеш нещо,тои все не вярва,които иде за парва година ,шанша да оцелее е на половина,защото старите работници ,които се враштат са като машини и тичат по редовете като луди,не ги враштат на треилара и само си берат и никои не ги закача,а от новите като изпратят 80 човека,след една седмица 40 ще ги изгонят за бг..,а зашто се враштат хората в наи шибаната ферма в цяла Англия,заштото ако оцелее6 до края на сезона,все пак може да си от тия половината,които няма да ги изгонят,и каз еш на Конкордия,искам в друга ферма и просто забрави да ти дадат друга оферта, и за другия сейон или трябва да си седиш в бг..или да си мазохист и да се варнеш в фермата.Ето примера е с Барби 3 години в фермата,топ пикар,никои не мозеше да бере като нея,8 часа на кръст бей да се изправи и на края за благодарност я изгониха ,че прави много пари а не трябва,да взима повече от ваизера
Публикувано на 17-04-2011 17:31 | RE: Edward Vinson Ltd.
ако с мен се държат така няма значение дали сте издържа до края аз няма да отида отново в същата ферма .а като конкордия няма да ми предложи следващата година оферта за друга ферма не ме бърка защото агеннции има толкова много като конкордия.сте пробвам с друга агенция но никога няма да се върна във ферма която не си заслужава само заради това че конкордия няма да ми предложи оферта за друга ферма
Публикувано на 18-05-2011 12:10 | RE: Edward Vinson Ltd.
larisa_19901 писа:
dosta lo6i komentari davate za tazi ferma ,a ste hodili nqkolko godini ,ako e bilo tolkova lo6o zasto se vra6tate v sa6tata ferma
Ами ако нямат друга оферта приемат нямат избор, миналата година и аз бях там наистина е много зле !!! Предпочитам да си остана в Бг отколкото да се мъча там за жълти стотинки.... И не забравай, че във всяка лъжа има малко истина
Публикувано на 28-02-2012 12:19 | RE: Здравейте
Получих предложение за тази ферма заминаването ми е на 23 април. Как е полужението тази година, има ли някой, който ще пътува на тази дата за там и толкова ли е трагично положението че чак не ми се трагва като гледам коментарите ви? До сега не съм брал ягоди но мисля че все пак бих се справил с възложените задачи.
Публикувано на 05-06-2012 00:20 | RE: Edward Vinson Ltd.
Моля ви кажете как е положението във фермата тази година, че си приех офертата и вече започвам да съжалявам... Кажете нещо за Turnhouse, ще плантвам ягоди там
Публикувано на 05-06-2012 12:04 | RE: Edward Vinson Ltd.
arnaudova08 писа:
Моля ви кажете как е положението във фермата тази година, че си приех офертата и вече започвам да съжалявам... Кажете нещо за Turnhouse, ще плантвам ягоди там
Да и аз приех офертата им, и съжалявам, че го направих след прочетените мнения тук...Моля Ви ако някой има пресна информация да драсне няколко реда.
Публикувано на 13-06-2012 19:10 | RE: Edward Vinson Ltd.
моля даите инфо за фермите за ягоди в Шотландия гр.Blairdowrie Rosemovnt farm
Публикувано на 22-06-2012 12:50 | RE: Edward Vinson Ltd.
arnaudova08 писа:
Аз също ще съм в Turnhouse, на 2.07 заминавам, но като гледам коментарите, все повече се отчайвам Някой да има информация ???
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители