Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Edward Vinson Ltd.

страница 31 от 34

<< < 28 29 30 31 32 33 34 >
Публикувано на 19-04-2013 10:26 | RE: Edward Vinson Ltd.
aengland
Потребител

здравейте бригадири,кой ще пътува от софия за лондон на 26 април.ферма edwart vinson

Публикувано на 23-04-2013 00:02 | RE: Edward Vinson Ltd.
blg1
Потребител

aengland писа:
здравейте бригадири,кой ще пътува от софия за лондон на 26 април.ферма edwart vinson

А за кой камп?
Публикувано на 23-04-2013 10:46 | RE: Edward Vinson Ltd.
aengland
Потребител

като отида ще вида
Публикувано на 24-04-2013 09:00 | RE: Edward Vinson Ltd.
aengland
Потребител

късмет на всички бригадири,и успешен сезон
Публикувано на 20-05-2013 19:47 | RE: Edward Vinson Ltd.
injiner_gatev
Потребител

Здравейте бригадири аз и приателката ми сме в тази ферма пристигнахме на 19.06.2013 и вече 4 дена чакаме да ни оформят дукоментите това е за сега ,а за положението по точно ште пиша по късно
Публикувано на 31-05-2013 19:46 | RE: Edward Vinson Ltd.
john
Потребител

ти с машина на времето ли си пътувал до тамlaugh я отиди до 01.01.2014 да разкажеш кво става
Публикувано на 05-06-2013 19:09 | RE: Edward Vinson Ltd.
cvetence
Потребител

Здравейте,искам да попитам някой бил ли е в тази ферма Oak Tree Nursery- на 20 мин от Лондон?Фермата е за размножаване и засаждане на ягоди,както и подрязване.Работата е на норма.Някой ако е ходил или е там,нека пише за малко повече информация
Публикувано на 06-06-2013 19:38 | RE: Edward Vinson Ltd.
blg1
Потребител

Здравей
Аз заминавам за Оак Трее кажи какво точно те инересува
Публикувано на 20-06-2013 15:18 | RE: Edward Vinson Ltd.
injiner_gatev
Потребител

Здравейте скъпи БРИГАДИРИ искам да изкажа моето мнение за прословутата ферма Edward Vinson Ltd.Moт савет е да отказвате каквато и да било ОФЕРТА за кампа САН БАНКС по точно. тук незнам кой би оцелял нормите са почти невазможни 6.5 касетки на час при положение че пикъ нее започнал и няма ягоди.WORNINGI се раздават за щяло и за нещяло дори и ако си организираш купон в караваната си музиката е апсолютно ЗАБРАНЕНА. цените на щайгите не надвишава 2 паунда и доста често си седи на 50-60-70-80 пи.А седмичната заработка стига до невероятните 100 паунда(А ДАНО НО НА ДАЛИ).Събота и неделя работят само най най или така наречените ТОП ПИКАРИ.Бих ви посъветвал само като чуете САН БАНКС и да се откажете заштото има голяма вероятност да неможете да си избиете разходите,Аз и приателката ми сме тук от един месец и нямаме 500 паунда но те техните за каравана 272 ПАУНДА си ги удържаха.Повярвайте ми бил сам и в друга ферма но тази е ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА.тук за всичко си има норма даже и когато си на часовка има норма.Тази прекрасна ферма НЕ правела трансфери необеснимо защо,МОЛЯ ВИ НЕДЕЙТЕ ИДВА ТУК аз вече съжелявам.
Публикувано на 07-07-2013 12:56 | RE: Edward Vinson Ltd.
ironka6
Потребител

Здравейте и от мен!
Тази година за пръв път реших да дойда в Англия на бригада и съответно имах оферта за въпросната ферма. Четейки коментарите тук много се колебах дали да дойда или не! Не бях сама, а с един приятел, който щеше да е за 2ри път в Англия на бране. Приехме офертата въпреки негативните коментари и на 11 май 2013г. се озовахме на Острова. Бяхме за Wilfourt Court Camp. Когато стъпих в кампа бях много изплашена и разочарована от обстановката и всичко, защото си нямах на идея как стоят нещата на другите места.
Влизайки в караваните, виждайки общите бани и кухня, перални и тоалетни бях леко потресена... Настаниха ме в каравана с двама българи, които бяха много точни и разбрани!
Момчето, с което бях настаниха в друга каравана и седя само за около 1-2 седмици, после и при него настаниха една двойка.
Започнахме работа както беше по договора ни - от 13 май. Първото нещо, скоето се сблъсках на полето беше рязане на рънари(мустаците на ягодите), после плевене, опъване на ленти и като цяло подгатвяне на полетата за бране, поради закъсняването на зреещите плодове. Бях малко изплашена от нормите и всичко останало.
С брането се сблъсках втората седмица от престоят си. Там малко се затрудних, но след втората седмица всичко си дойде на мястото и започнах да се окопитвам и свиквам с цялката обстановка.
Супервайзер ни беше Иева-латвийка, която в последствие се оакза точна и не е така лоша както имаше по-нагоре такъв коментар! Филд-асистентите бяха 2ма бълагари и една латвийка. С тях също нямаше проблеми в процеса на работа. Само в началото те стряскат малко, за да те научат да работиш качествено и изискват много! В началото си изплашен, но в последствие няма страшно, стига да си вършиш работата добре!
Като цяло се свиква и с работата и с живота.
Нормите наистина са височки, но при нас мялко бяха хората, които не ги достигаха и съответно на другият ден работеха по 4 часа. Имаше случай, вкоито , ако нямаш норма те оставят в брейковете да береш, за да наваксаш.
Чак нечовешко отношение не съм видяла... Но това е моя гледна точка!
Относно мизерията .... кой както си го направи е!
Неприятно беше, че когато вали, всичко наоколо беше кално и достъпа до бани и тоалетни е малко труден. Аз лично обувах работните ботуши и с тях ходех.
Като цяло аз съм що-годе доволна от тази ферма. Имах и много ядове и много хубави моменти, намерих приятели и свикнах с всичко.
До тук добре, но мина около месец и половина и съобщиха на мен и още няколко човека, че ще ни местят в Turnhouse Nursery-това е пропагейшън, засто от фермата, в който основното занимание е рязане на мустаци и засяването им!
Тъкмо бях привикнала с брането и всичко и нов тотален обрат!
Опитах се да опстана в Wilfourt, но не се получи и на 3 юли ни преместиха.
Когато стигнах в пропагейшъна бях шокирана отново от обстановката.... Малки каравани за по 2ма човека, където няма място за нищо. Мен ме сложиха в една каравана с румънка, с която не можех дори да общувам. Момчетата, който преместиха заедно с мене от стария камп настаниха в една къща....
На следващият ден бяхме на работа, но разделени с моите познати... Рик-директора на фермата беше дошъл и чрез него говорих с Красимира-асистентката на една от мениджърките-Гунита, на която казах, че не искам да живея в тази каравана с тов амомиче и ми казаха, че има само 1 свободна каравана, на която прозореца е счупен и че ще го оправят и че ще ме преместят тама сама! Сега все още чакам поправката на прозореца и да видя как ще потръгне на новото място...
Ако някой има въпроси да задава, бих дала съвет макара и за новобранец, що-годе си създадох менние за обстановката и положението поне в Wilfourt!

страница 31 от 34

<< < 28 29 30 31 32 33 34 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 35 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти