Форум >
Публикувано на 02-12-2013 15:42 | RE: Edward Vinson Ltd.
av писа:
Защото имат нужда от работници, но ти недей да се плашиш на място ще прецениш за себеси. Все пак различни хора различни очаквания, тази година е било малко по-добре от миналата за берачите а за другите по-зле(финансово).
Защото имат нужда от работници, но ти недей да се плашиш на място ще прецениш за себеси. Все пак различни хора различни очаквания, тази година е било малко по-добре от миналата за берачите а за другите по-зле(финансово).
Напротив!!!
Публикувано на 02-12-2013 15:50 | RE: Edward Vinson Ltd.
Какво значи " Напротив !!!".
Би ли споделил малко повече , в случай че в момента си там.
Би ли споделил малко повече , в случай че в момента си там.
Публикувано на 28-01-2014 12:46 | RE: Edward Vinson Ltd.
av писа:
Gatev, верен ли е слуха, че който докара за догодина със себеси един или повече хора му обещали 15 паунда на човек от офиса .
Не е вярно фермата си е много коректна това са само слухове от някой НЕДОВОЛЕН РАБОТНИК.Gatev, верен ли е слуха, че който докара за догодина със себеси един или повече хора му обещали 15 паунда на човек от офиса .
Редактирано от injiner_gatev на 28-01-2014 12:50
Публикувано на 27-02-2016 17:26 | RE: Edward Vinson Ltd.
Здравейте. Някой да ми даде актуална информация за случващото се във фермата. МЕрси
Публикувано на 04-04-2017 22:18 | RE: Edward Vinson Ltd.
1 ви Май някой да пътува за тази ферма?
Публикувано на 05-04-2017 00:07 | RE: Edward Vinson Ltd.
Пусни си тема в раздела "Аз отивам - ти отиваш"
Публикувано на 08-05-2017 13:44 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ivo: спазвайте правилата на форума!
Редактирано от Ivo на 09-06-2017 16:00
Публикувано на 15-10-2017 12:54 | RE: Edward Vinson Ltd.
Аз и приятелят ми ,чакаме одобрение от тази фирма някой може ли да ми каже по-подробна и актуална информация за тази ферма? Благодаря предварително.
Публикувано на 04-01-2018 11:41 | RE: Edward Vinson Ltd.
Фермата е коректна и много добра! Забелязвам, че и там и в интернет оплакванията идват все от хора, които просто не се справят в работата, да ама фермата не е виновна. Караваните били мизерни, на полето било мизерно... ами вие трябва да сте наясно, че не отивате да работите в офис под климатик.
Аз съм много доволен защото дори да няма работа, все нещо намират, за да не остават работниците без работа и да си направят часове, съответно и парички. Заплащането е винаги навреме и винаги толкова, колкото си си изкарал.
Който има гъз да работи - да отива и да работи. Който иска да се оплаква и да изкарва пари от лежане в караваната - такъв филм няма никъде.
Аз съм много доволен защото дори да няма работа, все нещо намират, за да не остават работниците без работа и да си направят часове, съответно и парички. Заплащането е винаги навреме и винаги толкова, колкото си си изкарал.
Който има гъз да работи - да отива и да работи. Който иска да се оплаква и да изкарва пари от лежане в караваната - такъв филм няма никъде.
Публикувано на 24-03-2018 00:55 | RE: Edward Vinson Ltd.
Някой знае ли как стоят нещата в момента, че има много негативни отзиви, но все пак са от доста отдавна
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители