Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Edward Vinson Ltd.

страница 5 от 34

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Публикувано на 02-04-2009 20:42 | RE: Edward Vinson Ltd.
mariova
Потребител

az puk 6te ti kaja na tebe,da si sedi6 v Bg kato bila selska,stiga ste zlobeli be hora,kak moje..a i tova dali nqkoi duhat supata ili ne,teb kakvo te zasqga.az li4no,ne se vurnah s koi znae kolko mnogo pari,oba4e sum dovolna ot vsi4ko ,nikoi ne e zabogatql ot zemedelska rabota

Публикувано на 03-04-2009 02:15 | RE: Edward Vinson Ltd.
lilitto_87
Потребител

ne za6titavam ni6to,i v Bg moje6 da izkara6 paritekoito tam,no rabotata e tam 4e nqma kak da gi smesti6 tuk v Bg tova e ,pak tova za plevene i 4istete minalata godina ba4kaha izcqlo na 4as,a az sam brala na norma,minalata godina bqh za parvi pat,misli6 li 4e mi be6e mn qko i lesno ,pla4e6e mi se za6toto si kazvah 4e nikoga nqma da si napravq normata,znam 4e i krizata q ima,no ve4e sam si platila i 6te otida tova e .Iskam o6te ne6to samo da kaja ,saita stana samo horata da se redqt,a ne da si pomagame.......... mnogo tapono
Публикувано на 03-04-2009 15:53 | RE: Edward Vinson Ltd.
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Не се дразнете на такива.
Have Fun! cool
Публикувано на 09-04-2009 16:33 | RE: Edward Vinson Ltd.
Kalin
Потребител
pimpkolin_

i az sam edin ot mnogo naebani da zagubqt 5 meseca ot jivota si v toq ad nare4en edward vinson .NApravo nqmam dumi takiva izpitaniq nai navqrno nqma da izjiveete prez jivota si ako se nabutate da zaminete za tam.I to nqma da se nabutate samo s pari ami i s sobstvenoto si zdrave.Prosto naistina nemojete da si predstavite za kakyv ko6mar stava na vypros!!!cry,byob6te pojovenieto i jivota tam v si4kite i kampove e pove4e ot tragi4no,za va6e sabstveno dobro ne go pravete ,xilqdi pyti po dobre da si ostqnete v bg i da ba4kate neide po moreto!
Публикувано на 09-04-2009 19:56 | RE: Edward Vinson Ltd.
Krassy2104
Потребител

Lily mai te vzeha tyka za meze laugh
Публикувано на 09-04-2009 20:22 | RE: Edward Vinson Ltd.
Kalin
Потребител
pimpkolin_

ak0o nqkoi si misli 4e luja ok neka otide i se obedi na mqsto mnogo ot momi4etata s koito trygnah revaha o6te na pyrviq den! a 6to se otnasq do krasy2104 to qvno e ot onezi pikarki koito i s kam6ik da gi udrqt ot vreme na vreme nqma da im napravi vpe4atlenie e ok i takiva ima6e ama tova sys sigornost nee rabota za mnozimstvoto koito trygvat da ba4kat ,taka4e neopry6taite ne6tata!no
Публикувано на 09-04-2009 22:13 | RE: Edward Vinson Ltd.
top_picker
Потребител

Здравейте! Аз също бях миналата година в Edward Vinson Ltd., но тази година няма да се връщам там- ще ходя в друга ферма. Но искам да се включа в дискусията и да кажа, че преди няколко дни говорих с един приятел с който бяхме в EV заедно. Той ми сподели, че Junior (Farms Manager) му казал, че фермата била в нещо като кризисно положение. Правете си всички изводите
Публикувано на 13-04-2009 23:33 | RE: Edward Vinson Ltd.
melisaa
Потребител

az sa6to rabotih v tazi ferma i moga da kaja 4e e mnogo golqma mizeriq.pravi te nie ne sme oti6li na po4ivka ... na hotel,ama da ne sme jivotni 200 4oveka v edna banq da se kapqt.a na poleto -vse ne si izpalnqvahme normite .darjaha se s nas kato s ku4eta.
Публикувано на 14-04-2009 14:17 | RE: Edward Vinson Ltd.
Fani_Toq_Rubbish
Потребител

Аз бях в тази ферма два сезона - 2007 и 2008. През първата година отношението към работниците от страна на вайзери, мениджъри и т,н, беше повече от отвратително - гониха ни постоянно от работа, плашене с тяхните измилсни "Warning"-и и не знам още какво. Това беше първите два месеца, след това малко се кротнаха, тъй като имаше работа и нямаха интерес да гонят никой да се прибира в караваната. След това целия месец август седяхме без работа както кукувици по караваните и работихме по за 3-4 часа и то през ден. Тогава направиха всичко въсможно да се отърват от по-голямата част от пикарите, тъй като гениалния "АКЪЛ" JUNIOR беше уморил целия две полета с ягоди. Казвам ви честно по-тъпо същество от тоя мизерник не съм срещал в живота си до сега. Въпреки всичките премеждия изкарах някакви пари и бях общо взето доволен и реших да се върна и през 2008-ма година. 2-рата година разликата в отношението към хората беше ОГРОМНА. Имаше много повече работа и се правиха повече пари. Относно условията в камповете - ще ги определя с една дума - МИЗЕРИЯ. Повече от половината каравани са в отвратително състояние, така че ако ще заминавате след средата на май има голяма вероятност да ви набутат именно в такава барака. Отделно всяка сутрин се чака по 30 мин за да си измиеш зъбите и да минеш през тоалетната. Няма да ви казвам тоалетните в какво състояние са доста често, тъй като редовно бяха запушени. Гледката може само да ви докара до повръщане. Отделно има 3 перални, които ви вадят дрехите по-мръсни отколкото сте ги сложили и 2 мивки за 150 човека на които може да перете на ръка. Също така миенето на чиниите е доста забавно приключение - както казах в кампа са около 150 -200 човека (през пиковия сезон) и за тях са предвидени ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЦЕЛИ 2 Мивки за миене на чинии в кухнята. За мен не е нормално във 21 век една от най-големите ферми в Англия да предлага толкова отвратителни и мизерни условия.
Редактирано от Fani_Toq_Rubbish на 16-04-2009 17:41
Публикувано на 14-04-2009 15:39 | RE: Edward Vinson Ltd.
top_picker
Потребител

clap Нещата стоят точно така в Edward Vinson Ltd!!! За това внимавайте къде отивате!

страница 5 от 34

<< < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 44 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти