Форум >
Публикувано на 27-02-2012 10:09 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Здравейте, аз искам да попитам тези,които са били там, как става придвижването до фермата,понеже разбрах че е по-далече. Благодаря ви предварително 

Публикувано на 10-02-2013 12:11 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Здравейте, аз искам да попитам има ли някоий разпределен в тази ферма аз патувам на 25 май
Ivo: уговорки се правят в раздела "Аз отивам - ти отиваш", а тук се пише единствено информация за фермата.
Ivo: уговорки се правят в раздела "Аз отивам - ти отиваш", а тук се пише единствено информация за фермата.
Редактирано от Ivo на 10-02-2013 12:33
Публикувано на 18-04-2014 20:47 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Здравейте, искам да ви попитам за някой от нещата които предполагам че могат да ни са от полза в брането на ягоди , като например трябва ли да си носим гумени ботуши , наколенки ще ни вършат ли работа дали може да си ги вземем от там тъй като багажа е доста запълнен
като престигна в дънди сигурно ще се наложи да се взима такси ако евентуално имате някакъв познат таксиметров шофьор с които да се свържа ще ви бъда благодарен .

Публикувано на 19-04-2014 10:50 | RE: Balhungie John G Porter Farm
veskoman писа:
трябва ли да си носим гумени ботуши , наколенки ще ни вършат ли работа дали може да си ги вземем от там тъй като багажа е доста запълнен
като престигна в дънди сигурно ще се наложи да се взима такси ако евентуално имате някакъв познат таксиметров шофьор с които да се свържа ще ви бъда благодарен .
трябва ли да си носим гумени ботуши , наколенки ще ни вършат ли работа дали може да си ги вземем от там тъй като багажа е доста запълнен

Работа определено ще ти вършат ботушите, защото в Шотландия е доста често кално и е препоръчителни да си с ботуши, дори и при покрити тунели. Но не е задължително от България да ги помъкваш, ще ти тежат и заемат място. Може да си ги купиш от там. Ако имаш късмета да отидеш до Карбут за да ги намериш евтини. Но ги има навсякъде и ще можеш да си ги вземеш. Наколенки си вземи от България по-добре, те не тежат. Виж тук, обсъждали сме темата за тях http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=628&pid=55041#post_55041
Но зависи и дали ще ти е удобно да работиш с тях, ти сам ще си прецениш.
За шофьори в Дънди не знам, освен да има някой българин, не знам иначе кой би имал познат

Редактирано от Elektra на 19-04-2014 10:51
Публикувано на 14-05-2014 18:08 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Здравейте, търся информация за фермата. Имаме оферта с моя приятел за 24 май. 

Публикувано на 26-01-2015 16:10 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Айде някой друг които е бил миналата година
Публикувано на 03-02-2015 19:32 | RE: Balhungie John G Porter Farm
f0r3v3r__ писа:
тцтц
Публикувано на 15-03-2016 13:14 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Здравейте, аз също съм одобрена за тази ферма, но от коментарите до тук се обърках. Едни казват, че са само високи ягоди, други че са и ниски и високи, какви са всъщност, някой който е ходил миналата година?
Друго, което искам да попитам е за ходилите вече, колко пари трябва да имаш като тръгваш и на кое летище се каца?
Друго, което искам да попитам е за ходилите вече, колко пари трябва да имаш като тръгваш и на кое летище се каца?
Редактирано от tedkata93 на 15-03-2016 13:42
Публикувано на 14-04-2016 20:56 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Ние също сме одобрени (двойка сме) и датата ни за започване е за 23 май, ако имате желание можете да се свържете с нас, за да си обменяме информация на bkovachev88@gmail.com
Публикувано на 20-05-2016 10:59 | RE: Balhungie John G Porter Farm
Има ли някой който ще пътува на 22
Редактирано от Violeta Nicova на 20-05-2016 11:03
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители