Форум >
Публикувано на 21-12-2008 19:19 | Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
В този раздел - нека всички да напишат по няколко думи за фермите, в които са били. Погледнете в темата "Азбучник на фермите" и вижте дали фермата, в която сте били вече е коментирана. Ако я няма - пуснете нова тема.
Ако считате, че форумът е полезен с информацията в него - оставете следа с полезна информация за тези след вас.
Не бъдете егоисти.
Хайде - за няколко минути работа е.
Ако считате, че форумът е полезен с информацията в него - оставете следа с полезна информация за тези след вас.
Не бъдете егоисти.
Хайде - за няколко минути работа е.
Редактирано от Ivo на 21-03-2015 22:39
Публикувано на 24-03-2015 18:42 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Да подновя тази тема, защото виждам, че стари потребители (регистрирани преди една, две, три и повече години), посещават форума и дори питат за информация, а същевременно не са написали и едно изречение за фермите, в които са работили.
Защо така?
Защо така?
Публикувано на 24-03-2015 19:10 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Форумът е много полезен. Като човек, който за първи път иска да замине за Англия изчетох стотици коментари. За мен опитът, който споделят другите е много полезен. Разбира се всеки има различно разбиране за добро заплащане, условия на живот и отношение във фермите. Нека всеки внимателно да проучва и все пак да не предоверява, защото често за една и съща ферма за един и същи сезон коментарите са коренно различни. Желая успех на всички!
Публикувано на 31-05-2015 21:07 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Ne hodete vav Fridaybridge farm palna laja samo te izpolzvat.miseriya.
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 01-06-2015 16:19
Публикувано на 01-06-2015 11:48 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
това кирилица да ти говори нещо Гита ? Относно wms има периоди има работа но има и такива когато няма в всяка една ферма е така и като не ти харесва на дали ще ти хареса по другите ферми мила . И още по малко това е агенция всяка една агенция работи на този принцип като повечето няма акомодейшън . Всяка една агенция ти взема за транспорт вие в България като ходите на работа не си ли плащате билетче в автобуса ? Иначе има квартири намираш си една и продължаваш работа към агенцията ама там пък по скъпо не става такива манекени съм ги слушала слушала та лошо ми става вече Великобритания не е за вас ходи си в Перник влизай в Кауфлан на щанда и поне нема да ти чета латиницата по форумите .
Относно WMS си е агенция която ви намира работа , в повечето случай когато няма ви въртят с другите но когато се наложите като добър работник няма да имате тези проблеми лошото е че там и навсякъде хората искат работа не приказки .. хайде със здраве
Относно WMS си е агенция която ви намира работа , в повечето случай когато няма ви въртят с другите но когато се наложите като добър работник няма да имате тези проблеми лошото е че там и навсякъде хората искат работа не приказки .. хайде със здраве
Публикувано на 01-06-2015 14:47 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Tanya83 писа:
това кирилица да ти говори нещо Гита ? Относно wms има периоди има работа но има и такива когато няма в всяка една ферма е така и като не ти харесва на дали ще ти хареса по другите ферми мила . И още по малко това е агенция всяка една агенция работи на този принцип като повечето няма акомодейшън . Всяка една агенция ти взема за транспорт вие в България като ходите на работа не си ли плащате билетче в автобуса ? Иначе има квартири намираш си една и продължаваш работа към агенцията ама там пък по скъпо не става такива манекени съм ги слушала слушала та лошо ми става вече Великобритания не е за вас ходи си в Перник влизай в Кауфлан на щанда и поне нема да ти чета латиницата по форумите .
Аз до колкото виждам, човека не се е оплакал за това, че плаща, а че се е работело, колкото да им вземат паричките за наем и превоз.Има ферми, в които при нужни 150 се викат 250 или 280, както беше и е в Оакчърч фарм. Останалите са пълнеж заплащане на наем и запълване на дупки при изгонени от работа за непокрити норми.Това е ежедневие. Отделно зная и за всеки работник фермера получава субсидия, от което също лапа паундчета и съответно пълни фермичката с повече, от колкото е нужно. Иначе ти, която си чувал/а за кирилица, не си чувала за граматика.... 1 ред на латиница има много повече смисъл и важност за темата, от колкото твоите 50 неграмотни на кирлица, в които нищо не казваш реално.това кирилица да ти говори нещо Гита ? Относно wms има периоди има работа но има и такива когато няма в всяка една ферма е така и като не ти харесва на дали ще ти хареса по другите ферми мила . И още по малко това е агенция всяка една агенция работи на този принцип като повечето няма акомодейшън . Всяка една агенция ти взема за транспорт вие в България като ходите на работа не си ли плащате билетче в автобуса ? Иначе има квартири намираш си една и продължаваш работа към агенцията ама там пък по скъпо не става такива манекени съм ги слушала слушала та лошо ми става вече Великобритания не е за вас ходи си в Перник влизай в Кауфлан на щанда и поне нема да ти чета латиницата по форумите .
Редактирано от hgi на 01-06-2015 14:57
Публикувано на 01-06-2015 14:59 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Напротив това което исках да го кажа го изрекох . И има разлика м/у ферма и агенция .. сеш се ? Там работят на принципа опериране на ферми и пакетажни цехове на хора в района .. Не са техни ферми или пакове . Относно наемането на повече персонал е практика а пари от субсидия се взема ако си дошъл там през легален посредник т.е. ( немога да напиша името на фирмата забранено е! ) примерно фирма имаща договор с фермата .. чул недо чул и говориш глупости повечето хора се взимат за пика който го чакат а като неможеш да си правиш нормата никой не те държи насила .
Редактирано от Tanya83 на 01-06-2015 15:06
Публикувано на 01-06-2015 15:32 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Tanya83 писа:
Напротив това което исках да го кажа го изрекох . И има разлика м/у ферма и агенция .. сеш се ? Там работят на принципа опериране на ферми и пакетажни цехове на хора в района .. Не са техни ферми или пакове . Относно наемането на повече персонал е практика а пари от субсидия се взема ако си дошъл там през легален посредник т.е. ( немога да напиша името на фирмата забранено е! ) примерно фирма имаща договор с фермата .. чул недо чул и говориш глупости повечето хора се взимат за пика който го чакат а като неможеш да си правиш нормата никой не те държи насила .
Ти прочела - не прочела и пак тъпотии пишеш...Не случайно съм написал - Има ферми, в които така и така....и съм дал пример в Оакчърч фарм! Там е през посредник полско - българска фирма.Фермата взима пари от бройката.И не става дума за пиковия период.Темата е да се напишат няколко думи за фермите, в които сме били и за това съм вметнал това.Освен неграмотна ти четеш и из между редовете май...Така си направила и с предния потребител на форума.Там е писано едно - ти четеш друго и остроумничиш с кирилицата а самата пишеш на неграмотица! Разбирачи големи сте Напротив това което исках да го кажа го изрекох . И има разлика м/у ферма и агенция .. сеш се ? Там работят на принципа опериране на ферми и пакетажни цехове на хора в района .. Не са техни ферми или пакове . Относно наемането на повече персонал е практика а пари от субсидия се взема ако си дошъл там през легален посредник т.е. ( немога да напиша името на фирмата забранено е! ) примерно фирма имаща договор с фермата .. чул недо чул и говориш глупости повечето хора се взимат за пика който го чакат а като неможеш да си правиш нормата никой не те държи насила .
Публикувано на 01-06-2015 15:48 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
по големи от тебе няма как да бъдем . Хайде успех на хората в wms . Лично аз сега съм в Шотландия и мисля зимата да се върна пак в wms
Публикувано на 17-06-2015 16:47 | RE: Всеки да напише няколко думи за фермата в която е бил.
Здравейте! Искам да кажа на всички,които имат покана за ферма Drummont&son в Rosss on way: НЕ приемайте! Аз и съпругът ми бяхме там от 17.05 до 30.05.2015. Лоши битови условия,няма интернет и покритие на телефони,ягодите са ниски,нормите са нечовешки,работи се по 12-14 часа.Първи брейк е на третия час от започване на работа и ако нямаш нормата те гонят в караваната.Когато поискахме трансфер,менажерът направо ни се изсмя в очите...А дискриминацията от страна на ромънците....абе направо си е ромънска тази ферма! Почти не останаха бг там,освен супервайзера Гошо,командван от ромънската вайзерка Джина. Щях да забравя:най-близкия магазин е на 8км. и още толкова наобратно,сами сметнете какво ходене е за единия хляб след тежкия работен ден.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители