Форум >
Публикувано на 23-11-2009 18:41 | Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Някой знае ли нещо за тази ферма защото ми предлагат работа.
1.условия на живот
2.отношение на суперваизери
3.заплащане
4.отношението на хората в офисите или по точно каксе даржат хората към който трабва да се обърнеш ако имаш проблем.
Използвах търсачката неизлезна нищо.
Благодара предварително.
1.условия на живот
2.отношение на суперваизери
3.заплащане
4.отношението на хората в офисите или по точно каксе даржат хората към който трабва да се обърнеш ако имаш проблем.
Използвах търсачката неизлезна нищо.
Благодара предварително.
Публикувано на 26-11-2009 22:07 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
kakvo da ti kaja
s priatelia mi godina i tri meseca biahme tam sega avgust se pribrahme.ako moje6 pi6i mi koia firma ti predlaga i kakvi pari ti iskat za zaminavaneto za da ti pi6a ima li smisal izob6to.v momenta praviat po 45 4asa niakade tva 6te re4e okolo 160 paunda na sedmica no ni6to to4no nemoga da ti kaja vseki pat sa razli4ni 4asovete.ka6tite sa super v grad4e sa i imaa vsiakakvi magazini.mnogo balgari
pove4eto sa mladi hora.za otno6enieto kvo da ti kaja...az biah supervaizer 6 meseca tam i si tragnah 6toto mnogo me cakaha menidjarite ina4e to navsiakade edo i sa6to.tolerirat se rabotnicite ot ruskite republiki
ina4e kato rabota e super ako bere6 si na toplo i ne e mnogo trudna rabotata ne si cial den naveden ili v kalta kato na iagodite...ako si v pradak6ana tam mom4etata zarejdat tunelite s komposta za gubite i za
rejdat posle te sa s 2 po4ivni dni i do okolo 5 4asa rabotiat.sutrin se po4va kum 7 .ima po4ivki v 10 (15 min) i 13(30 min) ako se raboti do kasno ima i drugi po4ivki.neznam kakvo drugo da ti po6a ako te interesuva ne6to pi6i mi na
kifla_gadna@abv.bg

rejdat posle te sa s 2 po4ivni dni i do okolo 5 4asa rabotiat.sutrin se po4va kum 7 .ima po4ivki v 10 (15 min) i 13(30 min) ako se raboti do kasno ima i drugi po4ivki.neznam kakvo drugo da ti po6a ako te interesuva ne6to pi6i mi na
kifla_gadna@abv.bg
Публикувано на 17-07-2010 14:26 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
С коя фирма се кандидатства в тази ферма?
Публикувано на 31-08-2010 15:09 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Може да кандидатстваш и без фирма - http://www.fiddlefordmushrooms.co.uk/index.php?content=pe_appform !!! 

Редактирано от radoslav20 на 31-08-2010 15:10
Публикувано на 19-12-2010 02:45 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Идеята не е лоша, аз току що кандидатствах на посочения линк. Желая да замина най-скоро. Дано да стане. Ако имам информация ще я споделя тук.
Публикувано на 07-01-2011 11:32 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Някой има ли развитие по отношение на документите,дали вече някои има отговор от фермата...... и така.
Публикувано на 12-01-2011 11:08 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте , аз кандидаствах вчера , но още нямам никакво инфо , ако излезе нещо ще ви го споделя, и ако някой от вас е нает , ще се радвам да знам как се е случило.
Публикувано на 12-01-2011 11:19 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Аз кандидатствах отдавна ама ми пратиха че в момента не търсят хора и за в бъдеще ако имат нужда от хора ще ме имат в предвид.
Публикувано на 12-01-2011 11:45 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
И аз бях регистрирала много отдавна на техния сайт, отгоровиха ми след две три седмици май беше, може и повече време... и пишеше че нямат нужда от хора!

Публикувано на 12-01-2011 12:24 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
хахах ей сега ми отговориха , имали били достатъчно хора, и затова сега не търсят, но ще ми се обадят ако имат нужда. Сефте
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители