Форум >
Публикувано на 12-01-2011 14:27 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Ама аз се чудя изобщо кой и защо пуска тези мухи че някой може да замине по този начин.Нищо не пречи да си полъваш апликационните форми за всяка ферма не резултата трудно ще бъде по различен от този който вече няколко човека споделят.
ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО НИ ПОТРЯБВАТЕ
ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ АКО НИ ПОТРЯБВАТЕ

Редактирано от Oli_K на 12-01-2011 14:29
Публикувано на 03-03-2011 16:21 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте
аз заминах по този начин като си попалних апликеишана и ми се обадиха но тогава са били на зор и затова. По принцип има и други хора пристигна ли през саита такацхе не се отказваите попалваите апликеишъни и чакайте малко е гадно но това е. А за фермата преди една година когато доидох беше добре но сега е ужасно вече няма ходене до теско или друг магазин за връщане от работа също не се зна е колко трябва да чакаш а сега и сутрин когато отиваш на работа ако за пикарите е по изи няма да има бус за пака и прадъкшана ( момчетата които пълнят тунелите ) те по принцип са от 07,15
постоянно те тормозят за килограми и ако ги нямаш те гонят даже и ж пробния период режат те от часовете и килограмите за сметка на други пикари, наема на квартирите го вдигнаха на £70 от £60 защото всичко се било дигнало но заплатите никои не вдига и сега има едно семеиство англичани който се грижат за квартирите и те си правят каквото искат влизат без предопреждение неги интере сува кои неща са твои и кои на фермата ако вземат нещо твое и после им кажеш това е мое те ти казват извиняваи грешка и ти го връшат може и шчупено да ти го върнат неги интересува и ти казват, че всичко твое трябва да има стикер и да е надписано, че е твое което е много смешно.Неможе да имаш гости намалят ти радиаторите и боилера през деня и накрая като се изнасяш мозе да нети върнат и депозита и предплатата коитоса £160. Ами това е за сега нещата се влошиха много за 1 година се смениха 16 чожека от офис асистенти и менаджери който са работели по 10 години едни ги изгониха а други напуснаха. В краина сметка ако има каде другаде да отидете отиваите там тук за сега е ужасно и скоро няма да се оправи.
П.С.
Ако ви казат, че сави пусна ли документите в хоум офиса не им вярваите тук има хора който си чакат розовата карта вече 9 месеца и не е дошла.
аз заминах по този начин като си попалних апликеишана и ми се обадиха но тогава са били на зор и затова. По принцип има и други хора пристигна ли през саита такацхе не се отказваите попалваите апликеишъни и чакайте малко е гадно но това е. А за фермата преди една година когато доидох беше добре но сега е ужасно вече няма ходене до теско или друг магазин за връщане от работа също не се зна е колко трябва да чакаш а сега и сутрин когато отиваш на работа ако за пикарите е по изи няма да има бус за пака и прадъкшана ( момчетата които пълнят тунелите ) те по принцип са от 07,15
постоянно те тормозят за килограми и ако ги нямаш те гонят даже и ж пробния период режат те от часовете и килограмите за сметка на други пикари, наема на квартирите го вдигнаха на £70 от £60 защото всичко се било дигнало но заплатите никои не вдига и сега има едно семеиство англичани който се грижат за квартирите и те си правят каквото искат влизат без предопреждение неги интере сува кои неща са твои и кои на фермата ако вземат нещо твое и после им кажеш това е мое те ти казват извиняваи грешка и ти го връшат може и шчупено да ти го върнат неги интересува и ти казват, че всичко твое трябва да има стикер и да е надписано, че е твое което е много смешно.Неможе да имаш гости намалят ти радиаторите и боилера през деня и накрая като се изнасяш мозе да нети върнат и депозита и предплатата коитоса £160. Ами това е за сега нещата се влошиха много за 1 година се смениха 16 чожека от офис асистенти и менаджери който са работели по 10 години едни ги изгониха а други напуснаха. В краина сметка ако има каде другаде да отидете отиваите там тук за сега е ужасно и скоро няма да се оправи.
П.С.
Ако ви казат, че сави пусна ли документите в хоум офиса не им вярваите тук има хора който си чакат розовата карта вече 9 месеца и не е дошла.
Публикувано на 03-03-2011 17:56 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
добре,напишете нещо добро,толкова ли е зле навсякаде през 2011писна ми напишете поне за една ферма в която може да се кандидаства online и да става за нещо 

Публикувано на 12-03-2011 08:17 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Искам да попитам набират ли сега работници, казаха ми, че правили по много часове и вземали добри пари? Вярно ли е?
Публикувано на 17-03-2011 17:59 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
здравейте. искам да попитам ако някй знае, кога почва сезона във фермата и колко е минималния престой там, в смисъл искам да заминем с приятеля ми за 3-4 месеца от юли до септември-пктомври , възможно ли е? защото знам, че са малко фермите търсещи работници точно за тия месеци и за толкова малко. благодаря предварително
Публикувано на 21-03-2011 16:50 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Сезон няма в тези ферми те са целогодишни престоя там е докато те изгонят или напуснеш но картата тие за 1 год.
Публикувано на 21-03-2011 17:34 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Аз днес получих писмо от тях,в което ми искат по-подробна информация,и ме питат дали още искам да работя с тях понеже минаха 3 месеца от както им изпратих попълнения апликейшън.Ако някой друг е получил същото писмо моля да пише.Или ако знае какво се прави от тук нататък,какво всъщност искат като по-подробна информация...
Публикувано на 25-03-2011 17:21 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
m1999 писа:
Искам да попитам набират ли сега работници, казаха ми, че правили по много часове и вземали добри пари? Вярно ли е?
От Fiddleford Mushrooms Limited са публикували обява за работа в сайта на EURES.
линкът към обявата http://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=BG&serviceUri=http://www.jobcentreplus.gov.uk/euresWS-LocalPes/services/ServiceProvider.ws&uniqueJvId=BLN/23386
Публикувано на 05-04-2011 17:59 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Погледнах тази объава много забавно парво докато бях там нямаше никой който да работи парт таим и това заплащане което са написали £6.50 взимат ваизерите но не и пикарите пикарите са на £5.95.
Публикувано на 15-04-2011 09:25 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
На всеки ли който е бил в тази ферма след една година му издават синя карта, защото един познат заминава там след един или два месеца.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители