Форум >
Публикувано на 23-01-2012 19:15 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте , някой може ли да ми каже има ли по силни периоди(месеци) в брането на гъби, когато има повече работа, както е при ягодите ,т.е. дали имат нужда от повече работници през определен период от време и съответно дали има обичайни периоди от годината , в които набират персонал или всичко зависи от това дали са се освободили места.
Публикувано на 23-02-2012 14:08 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Аз кандидатствах при тях апликейшъна го попълних февруари 2012 но ми отговориха бързо че няма места
Анита е секретарката още
ето част от писмото
Hello,
Thank you for your application to work at Fiddleford Mushrooms Ltd.
Unfortunately due to the high number of applications, this time you have been unsuccessful.
We wish you luck in your job search.
Anita Vincent
Business Administrator
Fiddleford Mushrooms Ltd
Banbury Cross
Angers Lane
Fiddleford
Sturminster Newton
Dorset
DT10 2BY
Tel: +44 (0)1258 473590
Fax: +44 (0)1258 473042
admin@fiddlefordmushrooms.co.uk
See us at www.fiddlefordmushrooms.co.uk
Анита е секретарката още
ето част от писмото
Hello,
Thank you for your application to work at Fiddleford Mushrooms Ltd.
Unfortunately due to the high number of applications, this time you have been unsuccessful.
We wish you luck in your job search.
Anita Vincent
Business Administrator
Fiddleford Mushrooms Ltd
Banbury Cross
Angers Lane
Fiddleford
Sturminster Newton
Dorset
DT10 2BY
Tel: +44 (0)1258 473590
Fax: +44 (0)1258 473042
admin@fiddlefordmushrooms.co.uk
See us at www.fiddlefordmushrooms.co.uk
гледайте където и да ходите бъдете легални предимство е
Публикувано на 14-04-2012 14:18 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
ЗДР, ИНТЕРЕСУВА МЕ НАЙ-ПРЯСНА ИНФО ЗА ТАЗИ ФЕРМА, КОЛКО ПАРИ СЕ ИЗКАРВАТ НА СЕДМИЦА ИМА ЛИ НОРМИ, И НАЙ-ВЕ4Е ИЗДАВАТ ЛИ СИНИ КАРТИ СЛЕД 1 ГОДИНА РАБОТА ,ГОНЯТ ЛИ ЗА НЕИЗПЬЛНЕНИЕ НА НОРМА,КАКТО Е В ДР ФЕРМИ
*Пиши с малки букви!
*Пиши с малки букви!
Редактирано от Elektra на 14-04-2012 16:11
Публикувано на 25-04-2012 10:52 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Сега получих емейл и ми предлагат работа като пикър и аз отказах пожелавам успех на сладващия които е в листата на чакащите и всички други които са по бригади или ще заминават скоро
Редактирано от Ivo на 25-04-2012 11:31
Публикувано на 30-04-2012 16:19 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
аз преди седмица получих емаил на които анита ми искаше емаила на моя бившия работодател за да ми иска препораки,дадох и го,писала им е,пратили са препораките и вече цяла седмица НИЩО.ЧАКАМ ЦЕЛИ 10 МЕСЕЦА ДА МЕ ИЗВИКАТ,КОГАТО ПИТАМ КВО СТАВА ОТГОВОРА Е 1 И СЪЩ,ПРИ НАЛИЧИЕ НА СВОБОДНО МЕСТО ЩТЕЛИ ДА МЕ ВИКНАТ,с годни ли се чака да се замине в тази ферма
Публикувано на 07-05-2012 21:18 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
за всички които се интересуват от фермата!!!Фермата е легална и сама набира персонал;подсигурява квартира която ви струва 70 паунда на седмица;работата не е кой-знае колко трудна;изкарвате между 170-300 паунда(300-ако имаш много часове и береш на бонус,което се случва мн. рядко(2-3 пъти годишно)нормалната заплата е около 220 паунда)след което от тези пари си плащате квартирата;след като получите розова карта,работите 1 година и получавате синя карта и т.н. Който има конкретни въпроси да пита!
Публикувано на 30-05-2012 21:13 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте! Кандидатствах към фермата още декември мин. год. и обменихме 1 - 2 мейла, та чак сега ми пратиха мейл, да им изпратя лична карта или паспорт и 4 паспортни снимки. Не съм сигурна в това дали трябва да им пратя оригинал, това ме притеснява най-много. Кандидатсвала съм с други фирми посредници в България, които пращат документите ми в Home Office, но винаги съм прилагала копие на паспорта или личната карта. При заминаване винаги съм получавала оригинала на розовата си карта, в този въпросния майл пише, че щели от Home Office да ми задържат паспорта за ок. 4 месеца......
Та ще съм благодарна на инфо от някой които вече е минал по този път.
Благодаря, предварително!
Та ще съм благодарна на инфо от някой които вече е минал по този път.
Благодаря, предварително!
Оцелява най - приспособимият.....
Публикувано на 22-06-2012 17:25 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Ето какво ми изпратиха на ме.Искат да потвърдя че нямам нужда от разрешение за работа.Цитирам
- Please can you confirm that you do not require a work permit?
Как така да нямам нужда?Дали аз нещо не разбирам?Моля някой ако е по наясно да ми каже.Аз вече изпратих отговор,чче имам нужда от карта за да работя легално,и сега чакам чакам....да видим докога ще сичакам пак за отговор
- Please can you confirm that you do not require a work permit?
Как така да нямам нужда?Дали аз нещо не разбирам?Моля някой ако е по наясно да ми каже.Аз вече изпратих отговор,чче имам нужда от карта за да работя легално,и сега чакам чакам....да видим докога ще сичакам пак за отговор

Публикувано на 14-07-2012 10:40 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте!Обръщам се към всички,които са получили положителен отговор от фермата.Миналата година,когато си попълних автобиография ми върнаха отговор още на другия ден,че нямат свободни места,а сега още не са ми писали.Това може ли да означава,че съм одобрена и при нужда от хора ще ми пишат?
Публикувано на 12-09-2012 15:42 | RE: Въпрос относно Fiddleford Mushrooms Ltd
Здравейте на всички!Преди 1 седмица получих писмо от въпросната Анита,която ми пише,че трябва да й изпратя паспорт и снимки и дали съм съгласна да чакам 6 мес за пермит.толкова ли много време им отнема?всички,които са заминали чакахте толкова много време?Ако някои има инфо да каже как е положението в момента там,ще бъда благодарна!
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители