Форум >
Публикувано на 09-12-2009 22:09 | fermi MONAGHAN
Здравеите пускам ве4е няколко теми за ферма монагхан в град селби и така ли никои не е ходил там кажете бе хора даите ми информация или ако има някои записани в момента до Петър Димов ще се радвам да се сваржем аз се записах до него началото на септември уж всичко беше наред и аха да трагнем се обаркаха нещата имало проверки и незнам си още кво както и да е пишете 

Публикувано на 09-12-2009 22:41 | RE: fermi MONAGHAN
Петър Димов вече няма лиценз и официално не работи с ХОПС. Не знам по каква програма заминавате на гъби, но го имай впредвид това. Отделно, както и преди съм ти казвала има тема за монаган. Да знаеш обаче че много ще се прецакаш ако отидеш там...
Публикувано на 12-12-2009 11:37 | RE: fermi MONAGHAN
Бягайте надалеч от тези Монахън пълни мизерници и тъпанари са, условията са ужасни, държат се с теб като с идиот, ужас е.Пешката Димов е печен уж е млако повече обещава но какво да се прави иначе евала прати ни каза ни всичко както си е, попремълча за някои неща като квартирите например които нямаха нищо общо с показаните снимки в офиса му в сливен, а работата е отврат пълен в тия гъбни ферми повече никога там няма да стъпя
Публикувано на 09-02-2011 13:17 | RE: fermi MONAGHAN

Публикувано на 09-02-2011 13:18 | RE: fermi MONAGHAN

един гугъл пускаш и готово
http://www.fentonbarns.net/contact.html
п.п. Някой запознат да каже колко ферми са Монахан.., че да видим една тема ли да остане или повече..че нещо тука много сбъркано.
Редактирано от Ivo на 09-02-2011 13:24
Публикувано на 09-02-2011 13:29 | RE: fermi MONAGHAN
Аахм.. сега виждам вече.
То било сериозен списък от ферми:
Carbury farm
Belcarra Farm
Belmullet Farm
Newtownhamilton Farm
Langford farm
Whitley Farm
Benburb Farm
Claremorris Farm
Fenton Barns Farm
То било сериозен списък от ферми:
Carbury farm
Belcarra Farm
Belmullet Farm
Newtownhamilton Farm
Langford farm
Whitley Farm
Benburb Farm
Claremorris Farm
Fenton Barns Farm
Публикувано на 09-02-2011 17:12 | RE: fermi MONAGHAN
Мен ме интересува Fenton Barns Farm.Колкото и да се ровя из саитовете никъде не откривам applycation form.
Сляпа ли съм?
ако някои може да помогне.....БЛАГОДАРЯ!!!

Публикувано на 09-02-2011 17:15 | RE: fermi MONAGHAN
Е то не е казано че по сайтовете на различните ферми трябва да има апликешъни за попълване.Ти защо точно към тази ферма си се насочила?
Публикувано на 09-02-2011 17:17 | RE: fermi MONAGHAN
Линка, който ти посочих разгледа ли го?
С един поглед се вижда къде е апликейшъна, но няма кой да гледа.
http://www.brownsfoodgroup.com/downloads/application_form.pdf
п.п. Ако греша с фермите - някой да ме поправи, но съдейки по адресите става въпрос за едни и същи.
С един поглед се вижда къде е апликейшъна, но няма кой да гледа.
http://www.brownsfoodgroup.com/downloads/application_form.pdf
п.п. Ако греша с фермите - някой да ме поправи, но съдейки по адресите става въпрос за едни и същи.
Редактирано от Ivo на 09-02-2011 17:19
Публикувано на 09-02-2011 17:36 | RE: fermi MONAGHAN
Иво,аз питам за Fenton Barns Farm,която е за бране гъби.Тази която ми даваш ти е фабрика за пилета.Благодаря ти все пак,но ако може някой да ми даде информация за гъбената ферма ще съм му много благодарна...
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители