Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: fermi MONAGHAN

страница 2 от 3

< 1 2 3 >
Публикувано на 09-02-2011 17:43 | RE: fermi MONAGHAN
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Хаха, не съм гледал изобщо с какво се занимават.
Само видях адресите в сайта на Монахан, че е същия с този на сайта на фермата и затва.
Ами ти ги питай за гъби тогава...явно се занимават с повече от едно неща.

Публикувано на 09-02-2011 18:09 | RE: fermi MONAGHAN
stanislava_shehova
Потребител

Благодаря!!!
Публикувано на 10-02-2011 15:16 | RE: fermi MONAGHAN
stanislava_shehova
Потребител

Искам тази ферма понеже сам работила в гъбена фабрика и ще ми е по-лесно с работата,все пак съм работила 6 месеца.Други ферми за гъби не знам Іе пробвах във Фиделфорд--ама нищо не стана/.Зора ми е за синя карта на мен ако трябва да сме честни.Ако знаеш друг начин пиши...
Публикувано на 17-02-2011 19:57 | RE: fermi MONAGHAN
quiksilver
Потребител

stanislava_shehova писа:
Някой може ли да ми даде адреса на тази ферма Fentom Barns до Единбург ?Благодаря предварително!!!

От Monaghan Mushrooms Limited са публикували обява за работа в сайта на EURES.

линкът към обявата е http://ec.europa.eu/eures/eures-searchengine/servlet/ShowJvServlet?lg=BG&serviceUri=http://www.jobcentreplus.gov.uk/euresWS-LocalPes/services/ServiceProvider.ws&uniqueJvId=MUS/33541

Публикувано на 17-02-2011 22:57 | RE: fermi MONAGHAN
stanislava_shehova
Потребител

много ти благодаря
Публикувано на 21-03-2011 21:45 | RE: fermi MONAGHAN
si_si_to
Потребител

някой кандидатсрвал ли е по тази обява във eures и има ли отговор?
Публикувано на 31-08-2011 16:59 | RE: fermi MONAGHAN
ergi
Потребител

Здравейте,от Monaghan-mushrooms ми предлагат работа.Пишат ми също че ще осигурят розова карта за работа което щяло да отнеме 2 месеца и след изкарването на разрешително за работа ще съм можел да работя за тях .Четох в други сайтове за фермите им ,че условията им не били добри.Ви как мислите по въпроса дали си заслужава риска да се замине?hmm!
Публикувано на 12-09-2011 12:00 | RE: fermi MONAGHAN
geltex
Потребител

ergi писа:
Здравейте,от Monaghan-mushrooms ми предлагат работа.Пишат ми също че ще осигурят розова карта за работа което щяло да отнеме 2 месеца и след изкарването на разрешително за работа ще съм можел да работя за тях .Четох в други сайтове за фермите им ,че условията им не били добри.Ви как мислите по въпроса дали си заслужава риска да се замине?hmm!

Ergi,Я дай малко повече инфо.Замина ли да работиш за тях,с кого или кои ти уреждаше документите.Аз им писах на маила ама няма никакъв отговор.Незнам дали въобще си гледат този маил.ПИШИ ако можеш или някои друг които има информация за Фермите МОНАХАН.по конкретно ме интерисува Langford farm.
Публикувано на 12-09-2011 12:54 | RE: fermi MONAGHAN
kasandra80
Потребител

и аз се интересувам
Публикувано на 12-09-2011 17:30 | RE: fermi MONAGHAN
ergi
Потребител

geltex писа:
ergi писа:

Ergi,Я дай малко повече инфо.Замина ли да работиш за тях,с кого или кои ти уреждаше документите.Аз им писах на маила ама няма никакъв отговор.Незнам дали въобще си гледат този маил.ПИШИ ако можеш или някои друг които има информация за Фермите МОНАХАН.по конкретно ме интерисува Langford farm.

Не, не съм заминал да работя.Свързах се с тях по е-mail,всъщност пратих юли месец ,а те ми отговориха края на август.Отговориха че приемат хора и че ще ми уредят документите за работа.Пратих им СВ .Писах им още един два пъти но до сега отговор не получих.До колкото събраната от мене информация за работа на гъби в Англия се изисквало определени години от 18-30(от друга обява за работа на гъби ми изискаха възраст която не отговарям -32г.)и затова предполагам че не са ме одобрили поради лимита на възраста.В сайта БГ хелп има инфо за тези ферми,обаче мнениятя са стари.Нямам познати които да са работили в Монахам,пък дори и да са ме одобрили май ще се откажа понеже не искам да работя без нужните документи.Успех!!!

страница 2 от 3

< 1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23868 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: Ternence
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти