Форум >
Публикувано на 12-12-2009 11:13 | Coletta & Tyson
Ако някой има някаква информация за фермата за цветя Coletta & Tyson ще съм благодарен да я сподели. В началото на януари заминавам там и искам да придобия някаква представа за нея, между другото тя се намира до град Хъл. Благодаря предварително !
Редактирано от kosta_vr на 12-12-2009 11:15
Публикувано на 02-01-2010 12:01 | RE: Coletta & Tyson
Az i priqtelq mi bqhme v tazi ferma za cvetq.Ne 4ak tolkova zle.Rabotata be6e lesna,no parite ne sa 4ak tolkova mnogo.Raboti se na 4as.Ima Pay Tax i pove4e ot 230 paunda ne sme vzimali na sedmica.
Публикувано на 12-02-2011 19:10 | RE: Coletta & Tyson
здравейте аз приех оферта за същата ферма но нямам много инфо,моля помагайте 

Редактирано от desy_slava на 12-02-2011 19:11
Публикувано на 17-12-2011 09:39 | RE: Coletta & Tyson
Здравейте, аз също съм за тази ферма /Colleta and Tyson/ дали някой ще може да ми даде някаква информация, различна от тази на сайта им. Аз имам начална дата на заминаване 09.01.2012
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Публикувано на 17-12-2011 11:28 | RE: Coletta & Tyson
До колкото съм чувал от познати фермата е хубава. Малко е откасната от света, селото е доста далеч. Иначе мин год имаха доста работа и маи правеха добри пари.
Публикувано на 17-12-2011 18:30 | RE: Coletta & Tyson
Здравейте,
пиша за 1-ви път във форума,макар че 7 години съм свързан със бригадирството в Англия
Искам да кажа малко за фермата Coletta&Tyson ,бил съм в различни ферми през годините и една от тях беше тази ферма ,която се намира близо до HULL City.
Фермата е доста добра,занимава се с отглеждане на цветя,може би е една от най-големите производители в този бранш в Англия.
Повечето мениджъри са англичани и са много коректни.
Фермата мисля че има 18 кампа ,като повечето кампове са с по 10-на каравани ,има и по -малки (в какъвто аз бях ),но има и големи.
Работата е само на час,има и овъртайм .
Работата се състои предимно от ,засаждане на цветя на поточна линиа,поливане ,разстилане на касетки с расад в оранжериите ,почистване на оранжериите ,предимно е доста спокойна работата ,понякога дори и приятна,това са мои впечетления от преди 4 години.Сега съм пуснал документи отново да се върна през 2012 там ,просто от всичките ферми,в които съм бил през тези години тази най-добре ми допадна.
Живее се в каравани ,ходи се веднъж на шопинг,градът HUll e доста голям ,там се намира и един от най-големите мостове през реката ,който прилича на Бруклинският ,казва се Humber Bridge.
Градът се намира на северно море,доста студена вода но през лятото ства за плаж,Scarborough, North Yorkshire - това място е близо и е страхотен плажна ивица.
Благодаря за вниманието ,надявам се че съм бил полезен на поне хората ,които имат оферти за там .
Ако има някой други въпроси може да пита.
Надявам се януари краят или февруари
пиша за 1-ви път във форума,макар че 7 години съм свързан със бригадирството в Англия

Искам да кажа малко за фермата Coletta&Tyson ,бил съм в различни ферми през годините и една от тях беше тази ферма ,която се намира близо до HULL City.
Фермата е доста добра,занимава се с отглеждане на цветя,може би е една от най-големите производители в този бранш в Англия.
Повечето мениджъри са англичани и са много коректни.
Фермата мисля че има 18 кампа ,като повечето кампове са с по 10-на каравани ,има и по -малки (в какъвто аз бях ),но има и големи.
Работата е само на час,има и овъртайм .
Работата се състои предимно от ,засаждане на цветя на поточна линиа,поливане ,разстилане на касетки с расад в оранжериите ,почистване на оранжериите ,предимно е доста спокойна работата ,понякога дори и приятна,това са мои впечетления от преди 4 години.Сега съм пуснал документи отново да се върна през 2012 там ,просто от всичките ферми,в които съм бил през тези години тази най-добре ми допадна.
Живее се в каравани ,ходи се веднъж на шопинг,градът HUll e доста голям ,там се намира и един от най-големите мостове през реката ,който прилича на Бруклинският ,казва се Humber Bridge.
Градът се намира на северно море,доста студена вода но през лятото ства за плаж,Scarborough, North Yorkshire - това място е близо и е страхотен плажна ивица.
Благодаря за вниманието ,надявам се че съм бил полезен на поне хората ,които имат оферти за там .
Ако има някой други въпроси може да пита.
Надявам се януари краят или февруари

Публикувано на 23-01-2012 19:45 | RE: Coletta & Tyson
Coletta & Tyson ,работят само с представители на Конкордия.Ако искате трябва да кандидатствате само при някой от агентите на Конкордия,за тази ферма!

Редактирано от djkris_master на 23-01-2012 19:47
Публикувано на 07-12-2012 22:22 | RE: Coletta & Tyson
Някои ходил ли е Coletta i Tyson ,но в сайт Millbeck Nursery?
Публикувано на 02-12-2013 22:02 | RE: Coletta & Tyson
може ли някои да сподели условията още ли са сащите в тази ферма,има ли промяна.работата на час или на норма е
Публикувано на 11-09-2015 20:04 | RE: Coletta & Tyson
Здравейте, искам да попитам има ли някой актуална информация за тази ферма( отношение, условия на живот, условия на труд, заплащане и т.н.) Благодаря предварително

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители