Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam

страница 1 от 7

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 24-01-2010 23:21 | Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
gdpetrov
Потребител

Ако някой иска инфо за тази ферма мога да му дам.

Публикувано на 24-01-2010 23:24 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Еми принципно ще е хубаво да напишеш направо тук 2-3 изречения.

Редактирано от Ivo на 24-01-2010 23:32
Публикувано на 26-01-2010 16:34 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Nesquik
Потребител
swankyyy

Хубаво е да споменете нещо повече за тази ферма,защотото един мой познат скоро ще заминава за там.Благодаря Ви!
Публикувано на 27-01-2010 17:47 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
VK
Потребител

Аз също имам познат който заминава за там.
Дайте повече инфо... никъде нищо няма за тази ферма?

Публикувано на 29-01-2010 14:36 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
gdpetrov
Потребител

Така и аз се чудих за тази ферма 2009г. Никаква информация, никъде. Странно е, че няма инфо като има българи, които ходят от 5 години там. Ама рискувах и заминах. Фермата не е зле. Около 100-на човека взимат на сезон. Значи има ягоди, малини и ябълки. Месец май се почва с ягодите, които продължават до октомври. Юни започват малините и се берат до ноември. Ябълките се берат основно края на август до началото на октомври. Ягодите се берат на първо, второ, и рабиш (изгнили, с дупки, гадни, мухлясали) качество. 1 качество - 2 паунда на касетка, 2 качество 1 - паунд на касетка, рабиш - за прасетата . Малините - цената на касетка почва от 3 паунда и пада до 2 на касетка в края на сезона. Ябълките се берат на час - 5,74 паунда на час за 2009г. Спането е в каравани и в стаи. Стаите са за 2 човека с хладилник и при късмет с гардероб иначе скрин. Има една стая за 4-ма като там леглата са двуетажни. Интернет няма, но най-добрият вариант е 3mobile има добра връзка и може да се прави видео разговор по скайп. 10 паунда на месец 1 гигабайт трафик. 15 паунада на месец 3 гигабайта трафик. Тоалетните са общи 5бр. Има 2 бани мъжка и женска с по няколко душа вътре, но миналата година всеки влизаше сам, където си поиска и все едно имаше 2 душа, но се справяхме. Аз лично се къпех ако стигна пръв или към 22.00 часа. тогава никой не чакаше за баня.
http://www.panoramio.com/user/4038595 тук имам малко снимки и местонахожденията им на гоогле мап.
Ако имате въпроси ще Ви отговарям.
Приятно
Редактирано от gdpetrov на 29-01-2010 17:01
Публикувано на 29-01-2010 16:41 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Nesquik
Потребител
swankyyy

Какво трябва да си носи човек там? Като спален чувал или нещо такова.
Публикувано на 29-01-2010 16:57 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
gdpetrov
Потребител

Влизаш в караваната и няма нищо. Така че и чаршфи. Спален чувал или олекотена завивка. Според мен е най-добре от тези електрическите одеяла. По-принцип отпление няма, но всички си купуват духалки. Проблема е, че в една каравана може да работи една духалка и то на 1 степен, на втора степен се изключва автоматичния бушон. Докато електрическите одеяла са много малък консуматор за това го препоръчвам. В стаите няма проблем с тока. Може по цял ден да се топли стаята. Има 3 перални, но за тях борбата е голяма (който сфари), но поне не се плащат.
Публикувано на 29-01-2010 18:41 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
silks
Потребител

Искам да попитам gdpetrov точно струва за да се отиде на бригада в Beech Farm Partnership. Каде може да се кандидатства за нея ?
Публикувано на 30-01-2010 11:14 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
VK
Потребител

Аз също имам въпрос : моя познат заминава сега ...какво ще работи според теб?
ще сеят ли? защото февруари...в студа...може би ще са от първите които ще пристигнат!Как е отношението към работещите там? заслужава ли си да се ходи вадят ли се парички? Благодаря предварително, че отговаряш защото предолагам има и други които ги вълнува инфото за тази ферма!

Публикувано на 30-01-2010 11:19 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
VK
Потребител

и още една молба имам ако имаш твои снимки от фермата би ли качил за да добием представа ! Мерси

страница 1 от 7

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 51 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти