Форум >
Публикувано на 24-01-2010 23:21 | Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Ако някой иска инфо за тази ферма мога да му дам.

Публикувано на 24-01-2010 23:24 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Еми принципно ще е хубаво да напишеш направо тук 2-3 изречения. 

Редактирано от Ivo на 24-01-2010 23:32
Публикувано на 26-01-2010 16:34 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Хубаво е да споменете нещо повече за тази ферма,защотото един мой познат скоро ще заминава за там.Благодаря Ви!
Публикувано на 27-01-2010 17:47 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Аз също имам познат който заминава за там.
Дайте повече инфо... никъде нищо няма за тази ферма?

Дайте повече инфо... никъде нищо няма за тази ферма?

Публикувано на 29-01-2010 14:36 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Така и аз се чудих за тази ферма 2009г. Никаква информация, никъде. Странно е, че няма инфо като има българи, които ходят от 5 години там. Ама рискувах и заминах. Фермата не е зле. Около 100-на човека взимат на сезон. Значи има ягоди, малини и ябълки. Месец май се почва с ягодите, които продължават до октомври. Юни започват малините и се берат до ноември. Ябълките се берат основно края на август до началото на октомври. Ягодите се берат на първо, второ, и рабиш (изгнили, с дупки, гадни, мухлясали) качество. 1 качество - 2 паунда на касетка, 2 качество 1 - паунд на касетка, рабиш - за прасетата
. Малините - цената на касетка почва от 3 паунда и пада до 2 на касетка в края на сезона. Ябълките се берат на час - 5,74 паунда на час за 2009г. Спането е в каравани и в стаи. Стаите са за 2 човека с хладилник и при късмет с гардероб иначе скрин. Има една стая за 4-ма като там леглата са двуетажни. Интернет няма, но най-добрият вариант е 3mobile има добра връзка и може да се прави видео разговор по скайп. 10 паунда на месец 1 гигабайт трафик. 15 паунада на месец 3 гигабайта трафик. Тоалетните са общи 5бр. Има 2 бани мъжка и женска с по няколко душа вътре, но миналата година всеки влизаше сам, където си поиска и все едно имаше 2 душа, но се справяхме. Аз лично се къпех ако стигна пръв или към 22.00 часа. тогава никой не чакаше за баня.
http://www.panoramio.com/user/4038595 тук имам малко снимки и местонахожденията им на гоогле мап.
Ако имате въпроси ще Ви отговарям.
Приятно

http://www.panoramio.com/user/4038595 тук имам малко снимки и местонахожденията им на гоогле мап.
Ако имате въпроси ще Ви отговарям.
Приятно

Редактирано от gdpetrov на 29-01-2010 17:01
Публикувано на 29-01-2010 16:41 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Какво трябва да си носи човек там? Като спален чувал или нещо такова.
Публикувано на 29-01-2010 16:57 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Влизаш в караваната и няма нищо. Така че и чаршфи. Спален чувал или олекотена завивка. Според мен е най-добре от тези електрическите одеяла. По-принцип отпление няма, но всички си купуват духалки. Проблема е, че в една каравана може да работи една духалка и то на 1 степен, на втора степен се изключва автоматичния бушон. Докато електрическите одеяла са много малък консуматор за това го препоръчвам. В стаите няма проблем с тока. Може по цял ден да се топли стаята. Има 3 перални, но за тях борбата е голяма (който сфари), но поне не се плащат.
Публикувано на 29-01-2010 18:41 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Искам да попитам gdpetrov точно струва за да се отиде на бригада в Beech Farm Partnership. Каде може да се кандидатства за нея ? 

Публикувано на 30-01-2010 11:14 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Аз също имам въпрос : моя познат заминава сега ...какво ще работи според теб?
ще сеят ли? защото февруари...в студа...може би ще са от първите които ще пристигнат!Как е отношението към работещите там? заслужава ли си да се ходи вадят ли се парички? Благодаря предварително, че отговаряш защото предолагам има и други които ги вълнува инфото за тази ферма!
ще сеят ли? защото февруари...в студа...може би ще са от първите които ще пристигнат!Как е отношението към работещите там? заслужава ли си да се ходи вадят ли се парички? Благодаря предварително, че отговаряш защото предолагам има и други които ги вълнува инфото за тази ферма!

Публикувано на 30-01-2010 11:19 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
и още една молба имам ако имаш твои снимки от фермата би ли качил за да добием представа ! Мерси 

Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители