Форум >
Публикувано на 30-01-2010 12:22 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Е, това вече е друго. 
Значи фермата е добра.

Значи фермата е добра.

Публикувано на 30-01-2010 12:31 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Горе долу. Все пак има и по-добри ферми. При нас не се изкарват супер много пари, но пък условията бяха по-добри от други ферми. Проблема беше при цената на касетка - никога не се променяше. Има няма плодове цената си е същата. Имало е седмици, които едвам съм стигал 100 паунда. Имаше една съседна, където като стигнат 1000 паунда на седмица ги спират принудително да почиват. При тах цената за касетка се променяше всеки ден. Брали са ягоди и на 4 паунада и на 1,8 а ние все на 2 паунда.
Публикувано на 30-01-2010 12:34 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Е, как можеш да кажеш, че не са били много парите при положение, че е имало хора, които са изкарвали 600-700 паунда.
Пък за тази .. 1000 паунда на седмица ..кви са тия цифри бре?
п.п. 2 паунда мисля, че е добра цена. Знам, че бързаците правят по 50 касетки и нагоре
Пък за тази .. 1000 паунда на седмица ..кви са тия цифри бре?
п.п. 2 паунда мисля, че е добра цена. Знам, че бързаците правят по 50 касетки и нагоре

Редактирано от Ivo на 30-01-2010 12:36
Публикувано на 30-01-2010 22:20 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Наистина имаше такива цифри в другата ферма и то топ пикарите бяха двама българи братя, които ако не се лъжа работят там над 5 години.
Публикувано на 01-02-2010 13:36 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
искренни благодарности за снимките

Публикувано на 01-02-2010 14:58 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
още един въпрос-в тази ферма ботуши раздават ли? или трябва да се носят от тук?
Публикувано на 01-02-2010 15:32 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
gdpetrov az gi poznavam dvamata brata naistina braxa mnogo te ne samo v braneto no i v savaneto i v pleveneto baxa care a pak na malinite da ne govorim

Публикувано на 02-02-2010 20:15 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Не не раздават ботуши трябва да си носите или евентуално да си купите от Меидстон. Като второто е неудобно защото ако почнете от първия ден и вали - кофти. Иначе ботушите главно се ползват за предвижването до полетата и рядко има вода в тунелите.
Публикувано на 03-02-2010 10:03 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam

Публикувано на 12-02-2010 20:59 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Здравейте, казвам се Камелия. Получих оферта да замина в тази ферма и естествено веднага се допитах до форомите, за сега съм доволна от нещата които научавам... Единствено неможах да разбера условията на спане и живот като цяло какви са и за да съм по-точна ще обесня подробно. Преди две години ходих на бригада и бях в порт кабина, самата ферма не предлагаше каравани. Та въпросът ми е какво имаш в предвид под това че се спи или в стаи или в каравани. Разясни ми малко повече. В смисъл стаите са нещо като общежитие а караваните са си с отделни стаи или е една стая за 8 човека.... Другото което не разбрах е има ли кухни и дали те са в караваните или също са отделни като баните. Ще съм ти много благодарна ако разясниш подробно защото за мен това е от голямо значение... В порт кабина се живее повече от ужасно... Благодаря предварително!

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители