Форум >
Публикувано на 12-02-2010 23:16 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Ima li nakoi oferta za tazi ferma ...Blagodara vi predvaritelno!

Редактирано от daniela91 на 13-02-2010 09:59
Публикувано на 13-02-2010 23:16 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Здрасти Камелия.
Под стаи имам предвид стаи в сграда. Стаите са за двама човека. Има 10 - 12 стаи не помня точно. В стаите има единствено легла, които са много по-удобни от караваните, гардероб и хладилник.В караваните обикновено има 2 или 3 стаи и отделно хол. Зависи как се паднеш, можеш и да спиш сама в стая в караваната, а може и с някой друг/а
. В караваните можеш единствено да сготвиш нещо, което не се обработва топлинно. В стаите и караваните има хладилници. Готвенето става в общите кухни. Има кухня на българите, на румънците и една под един навес с газови котлони. В БГ кухнята има Печка с фурна и керамични котлони, микровълнова, тостер, бързонагряваща кана, телевизор, мивка с топла вода.
Под стаи имам предвид стаи в сграда. Стаите са за двама човека. Има 10 - 12 стаи не помня точно. В стаите има единствено легла, които са много по-удобни от караваните, гардероб и хладилник.В караваните обикновено има 2 или 3 стаи и отделно хол. Зависи как се паднеш, можеш и да спиш сама в стая в караваната, а може и с някой друг/а

Редактирано от gdpetrov на 13-02-2010 23:20
Публикувано на 16-02-2010 21:34 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Много ти благодаря за изчерпателния отговор. Наистина ми олекна, че няма кабини... Незнаеш какъв ад е да се живее в тях... Само още нещо да те попитам. Предимно българи и румънци ли има или се намират и поляци? В смисъл от каква националност набират работници? И наясно ли си дали правят проблеми ако искаш да си в стая с момче например. В смисъл аз ще ходя с приятелят ми и искаме да сме в една стая...
Публикувано на 17-02-2010 08:19 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Миналата бяхме горе долу 50/50 българи и румънци, 10-на поляци, 10-на словенци, 3-ма латвийци. Според мен предпочитат българи и румънци, защото двамата вайзери бяха българи, а помщник вайзерите (чекъри) бяха румънец и полякиня (които знаеха много добре български). Проблеми с настаняването на двойки няма никакъв. Имаше 10-на двойки и ги настаняваха или в стаите, ако са останали свободни или по 2 двойки в каравана. Стаите най-бързо и най-рано се запълват, заради това че няма проблеми с тока. Може и да избирате ако все още няма много хора. Така че успех.
А забравих да пиша за забавленията. Значи почти всеки петък и събота вечерта хората си правят купони, рождени дни и т.н. под един навес. Там има дивани, уредба, тенис маса, билярд, снукър и джаги (ако вече не са в окаяно състовние). Най-близкия магазин e Asda и се намира в Kings Hill. Това е на около 4км. или час ходене пеш в едната посока. От този магазин се пазарува всеки петък след като дадат заплатите. До магазина ще Ви карат с бус. Asda е един от най-евтините магазини в Англия. Там има всичко както храни така и техника, дрехи, обувки и козметика. Всяка седмица излиза интересна промоция. В градчето Kings Hill има заведения БЕЗПЛАТНИ тенис кортове, футболно и баскетболно игрище. Имам и голф игрище за баровците.
Най-близкия град е Maidstone. Билетът в двете посоки е 5 паунда (винаги си взимайте в двете посоки по-евтин е). Там вече има всичко. Има МОЛ, много магазини и турски хранителен магазин с български стоки. Най-евтино е да се пазарува в Paundland и 99pens. Има два ресторанта на шведска маса (buffet). Цената да обядваш на корем е 5-6 паунда. В Pizza Hut също правят шведска маса (пица и салати на корем), но за 7 паунда. Има една заложна къща в която изпадат изгодни неща и даже дават 6 месеца възможност за връщане ако нещо не работи (лично съм го проверил). Има и един магазин за техника (телефони, камери, навигация, компютри, плейстейшъни и всякакви оригинални дискове) пак нещо като заложна къща, само че там кагато ти купят телефона примерно, го тестват и го ремонтират и след това дават на купувача 12 месеца гаранция.
Най-добрият оутлет мол е в Ashford (Ashford Designer Outlet)http://www.ashforddesigneroutlet.com/. Билетът до там е 6.5паунда. Това е един специален билет, казва се EXPLORER. Този билет важи за един ден в целия окръг KENT и може да пътувате неограничено в областта. В Мола има много известни марки, които имат целогодишно намаление. Но месец юли правят второ намаление 70% на почти всички стоки. Например аз си купих маратонки Reebok за 15 паунда, Nike с камери за 20 паунда, яке зимно на Adidas за 20 паунда. Просто там трябва да си приготвите парички, защото нещата са на смешни цени, а са много качествени. Всички които ходихме до там останахме с празни портфейли, но с пълни чанти и хубави емоции.
Друго интересно място е град Tonbridge (на 10-на километра). Билетът до там в двете посоки е 3-5 паунда. Там има красива крепост. Има и басейн с външен и вътрешен басейн, джакузи, парна баня и сауна на цена за цял ден, която включва всичко 4-6 паунда.
Задължително London. Ние ходихме с влака и го хващахме на гара Borough Green, но може и от West Malling или Maidstone. Билетът от Borough Green до Loindon и обратно с включено метро в London e 13 паунда. А ако ходят 4 човека центата пада на 8 паунда. Железниците предлагат промоци 2-ма на цената на един за някои забележителности в London. Просто трябва да се пазят билетите и да се взeме от гарата книжка 2for1.
А забравих да пиша за забавленията. Значи почти всеки петък и събота вечерта хората си правят купони, рождени дни и т.н. под един навес. Там има дивани, уредба, тенис маса, билярд, снукър и джаги (ако вече не са в окаяно състовние). Най-близкия магазин e Asda и се намира в Kings Hill. Това е на около 4км. или час ходене пеш в едната посока. От този магазин се пазарува всеки петък след като дадат заплатите. До магазина ще Ви карат с бус. Asda е един от най-евтините магазини в Англия. Там има всичко както храни така и техника, дрехи, обувки и козметика. Всяка седмица излиза интересна промоция. В градчето Kings Hill има заведения БЕЗПЛАТНИ тенис кортове, футболно и баскетболно игрище. Имам и голф игрище за баровците.
Най-близкия град е Maidstone. Билетът в двете посоки е 5 паунда (винаги си взимайте в двете посоки по-евтин е). Там вече има всичко. Има МОЛ, много магазини и турски хранителен магазин с български стоки. Най-евтино е да се пазарува в Paundland и 99pens. Има два ресторанта на шведска маса (buffet). Цената да обядваш на корем е 5-6 паунда. В Pizza Hut също правят шведска маса (пица и салати на корем), но за 7 паунда. Има една заложна къща в която изпадат изгодни неща и даже дават 6 месеца възможност за връщане ако нещо не работи (лично съм го проверил). Има и един магазин за техника (телефони, камери, навигация, компютри, плейстейшъни и всякакви оригинални дискове) пак нещо като заложна къща, само че там кагато ти купят телефона примерно, го тестват и го ремонтират и след това дават на купувача 12 месеца гаранция.
Най-добрият оутлет мол е в Ashford (Ashford Designer Outlet)http://www.ashforddesigneroutlet.com/. Билетът до там е 6.5паунда. Това е един специален билет, казва се EXPLORER. Този билет важи за един ден в целия окръг KENT и може да пътувате неограничено в областта. В Мола има много известни марки, които имат целогодишно намаление. Но месец юли правят второ намаление 70% на почти всички стоки. Например аз си купих маратонки Reebok за 15 паунда, Nike с камери за 20 паунда, яке зимно на Adidas за 20 паунда. Просто там трябва да си приготвите парички, защото нещата са на смешни цени, а са много качествени. Всички които ходихме до там останахме с празни портфейли, но с пълни чанти и хубави емоции.
Друго интересно място е град Tonbridge (на 10-на километра). Билетът до там в двете посоки е 3-5 паунда. Там има красива крепост. Има и басейн с външен и вътрешен басейн, джакузи, парна баня и сауна на цена за цял ден, която включва всичко 4-6 паунда.
Задължително London. Ние ходихме с влака и го хващахме на гара Borough Green, но може и от West Malling или Maidstone. Билетът от Borough Green до Loindon и обратно с включено метро в London e 13 паунда. А ако ходят 4 човека центата пада на 8 паунда. Железниците предлагат промоци 2-ма на цената на един за някои забележителности в London. Просто трябва да се пазят билетите и да се взeме от гарата книжка 2for1.
Редактирано от gdpetrov на 17-02-2010 08:50
Публикувано на 17-02-2010 22:18 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Още веднъж благодаря за отговора
Моят приятел ме кара да те питам има ли карбути на близо и ако можеш да му дадеш малко повече инфо за тях в смисъл в кои градове, близо ли са до фермата и хубави ли са... А ако случайно си купим кола правят ли проблеми във фермата, защото ние като ходихме 2008 си купихме и с нея се прибрахме ама имахме големи проблеми във фермата защото не ни даваха да я държим там... 

Публикувано на 18-02-2010 10:57 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Има карбут в West Malling, но все някой от фермата ще Ви упъти. За колата не мисля че ще има проблем ако се говори с шефовете. Миналата година имаше около 15 купени коли.
Публикувано на 18-02-2010 14:26 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam

Публикувано на 21-02-2010 11:23 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Сигурно ти писна вече от мен, но обещавам че няма да ти досаждам повече... Ако имаше някой друг който да пише тук него щях да тормозя, но за съжаление няма така че на теб се пада честа да отговаряш...
Моля те кажи ми ягодите ниски ли са или високи, или пък има и от двата вида? То не, че като ми кажеш ще промениш нещата но поне психически да се подготвя... 

Публикувано на 22-02-2010 00:39 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
Ниски са за съжаление, но пък после на малини ще си починеш.
Публикувано на 05-03-2010 10:33 | RE: Beech Farm Partnership, Kent, Maidstone, West Peckam
ole daite o6te informaziq za tazi ferma za6toto i az 6te zaminavam a sam v palno nevidenie samo ob6ti raboti po kolko 4asa se raboti na den vadqt li se dobri pari tejkali e rabotata.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители