Форум >
Публикувано на 03-01-2009 19:20 | K.J. CURSON FARMS
Така се казва фермата, в която бях (бече миналата година).Това е ферма за зеленчуци в Източна Англия много близо до Кембридж.Аз работих в packhouse, а сестра ми работеше на полето-береше тиквички(те са доста видове между другото).Трябва да призная, в нея има доста неща, които не са както трябва, голям хаус е. Ноне мога да отрека че съм много доволна от заплащането(макар че работехме по месец без почивен ден-да напълно сериозно).Там се отглеждат още-царевица, зеле, броколи, и още няколко вида тиквички.На полето се работи на норма(ако не садиш или копаеш),а в packhouse на час,но няма overtime. Фремата е за около 200 души и е с общи бани и тоалетни(това е доста стрякащо в парвия момент но се свиква).

Публикувано на 14-01-2009 17:04 | RE: K.J. CURSON FARMS
Az biah v tazi ferma prez 2007 beshe mnogo gadno niamashe overtime lujeha che rabotom na norna a ni plashtaha na chas i obratnoto i s dva kenefa za po 30-35 momcheta i za momochetata razbirase drugi dva
i sutrin dvama kato vlezat da vurshat rabota...mani mani goliama smrad sichko se plashtashe niamashe voda v karavanite nito gas.Abe gadna rabota

Публикувано на 15-01-2009 15:13 | RE: K.J. CURSON FARMS
По отношение на условията съм съгласна,че са далеч от перфектни, но аз определено смятам,
че има далеч по-трагични по отношение на условията ферми.Ти не си ли доволен/на от
парите, които изкара в тази ферма?Но все пак всеки има право на мнение нали? Не си доволен, не се връщаш отново там и готово
че има далеч по-трагични по отношение на условията ферми.Ти не си ли доволен/на от
парите, които изкара в тази ферма?Но все пак всеки има право на мнение нали? Не си доволен, не се връщаш отново там и готово

Публикувано на 15-01-2009 17:50 | RE: K.J. CURSON FARMS
И колко ще да са тези пари,които сте изкарали,че сте съгласни 5-6 месеца да живеете да не казвам като какво?Я напиши някакви цифри,че ми стана мн интересно за колко пари хората се навиват на такава оферта?!?А то иначе и в землянки може да има ферми,тва значи ли,че всичко е ок,щом някъде имало и по-лошо?Кажи за колко пари иде реч?

Публикувано на 15-01-2009 19:06 | RE: K.J. CURSON FARMS
Do sepuko:
Не смятам да влизам в спорове.Първо след като не си бил/а в тази ферма няма как да даваш определения относно това как сме живели и като какво и второ, както вече казах всеки преценява сам доколко някоя ферма го устройва или не.Аз съм доволна и не смятам,че съм живяла в условия много различни от тези, в други ферми.
Не смятам да влизам в спорове.Първо след като не си бил/а в тази ферма няма как да даваш определения относно това как сме живели и като какво и второ, както вече казах всеки преценява сам доколко някоя ферма го устройва или не.Аз съм доволна и не смятам,че съм живяла в условия много различни от тези, в други ферми.

Публикувано на 16-01-2009 12:17 | RE: K.J. CURSON FARMS
Изобщо даже не споря с тебе,миличка.Исках само да си по-конкретна с парите,които били толкова много,че условията са без значение.
Иначе по принцип си права,тя и магарицата няма нищо против размера на магарето ама отстрани си е доста болезнено.Бъди здрава.
Иначе по принцип си права,тя и магарицата няма нищо против размера на магарето ама отстрани си е доста болезнено.Бъди здрава.

Редактирано от sepuko на 16-01-2009 12:22
Публикувано на 16-01-2009 12:18 | RE: K.J. CURSON FARMS
офтопик:
Човече, ти с твойте коментари направо ме убиваш...
Човече, ти с твойте коментари направо ме убиваш...

Публикувано на 16-01-2009 12:38 | RE: K.J. CURSON FARMS
Всеки си преценява устройват ли го условията и заплащането и доколко, така че...

Публикувано на 17-02-2009 23:43 | RE: K.J. CURSON FARMS

Публикувано на 18-02-2009 00:13 | RE: K.J. CURSON FARMS
Brat mi i priqtelkata mu bqha tam tova lqto, v pak hausa kadeto rabote6e priqtelkata na brat mi ne pada6e pod 400 4isto, na poleto vzimat okolo 350-400 4isto, usloviqta naistina sa gadni no se pravqt pari taka 4e 

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители