Форум >
Публикувано на 11-02-2011 01:21 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Да споделя и аз как намерих сайта! Търсех информация за фирма IBC, тях ги намерих през google, така попаднах на сайта, който е единствен по рода си и е пълен с инфо
Публикувано на 11-02-2011 10:53 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Вече честно казано не си спомнямМинаха повече от 2 години от тогава
Публикувано на 11-02-2011 14:01 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Като се върнах от първата си бригада 2008 и почнах да търся нещо в гуглето и от там попаднах на форума и почнах да го следя без да се регистрирам (странно защо не съм се регнала още тогава, защото много обичам форуми) и така през март 2009 се регистрирах Иначе съм казвала на много приятели и познати като стане дума за бригадите да влизат и да проверяват айде още много години тук и много активни
Публикувано на 11-02-2011 14:02 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Публикувано на 11-02-2011 14:23 | RE: Как открихте Brigadiri.com
като написах в google-то "бригада в англия" и първото нещо дето излезна е този сайт . И все още излиза първи ако се напишат същите думи От там се започна голямото питане в форума
Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Публикувано на 11-02-2011 14:27 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Постарал съм се
Публикувано на 11-02-2011 14:49 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Видях сайта на един голям билборд в УК на път за фермата Шегувка Открих го като си търсех инфо за IBC в google и така на първо място ми излезе форума.Почнах да чета темите и се регнах.Даже съм го казал на няколко аверчета
Публикувано на 11-02-2011 14:57 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Tърсих из Google за бригади в UK... и така открих най - якия сайт
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 11-02-2011 15:04 | RE: Как открихте Brigadiri.com
А аз бях в едно кафе и зад мен една групичка много активно коментираше какво пишело този сайт за това,за онова,чак ме изнервиха.Затова като се прибрах първата ми работа беше да видя за какво става въпрос.Да са живи и здрави,защото е имало моменти,в които единствено сайта ми е помогнал.Благодаря!!!
Публикувано на 11-02-2011 15:09 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Търсих в google
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители