Форум >
Публикувано на 19-02-2014 11:05 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Мисля че от приятели разбрах за сайта не помня но съм доволен че съществува защото е много полезен за хората пътуващи за първи път на бригада и даже за такива които са били 

Публикувано на 19-02-2014 11:51 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Някой питаше за вестниците.
) Шегувах се, но е факт, че съм давал някое друго интервю. От някакво радио веднъж ми звъняха. 
И от 2 сайта също.
От БТВ ме каниха веднъж, но отказах.

И от 2 сайта също.
От БТВ ме каниха веднъж, но отказах.

Публикувано на 30-03-2015 22:20 | RE: Как открихте Brigadiri.com
принципа "от уста на уста"
))

Публикувано на 31-03-2015 09:32 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Ellusion писа:
))

Най-разпространеният принцип. Въпреки че в днешно време източник на почти всичко е "интернет".
Публикувано на 31-03-2015 13:30 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Elektra писа:
Най-разпространеният принцип. Въпреки че в днешно време източник на почти всичко е "интернет".
Ellusion писа:
))

Напълно съм съгласен,но обсъждайки с приятелка предстоящото ми идване тя спомена за сайта...от който наистина прочетох и научих доста интересни и важни неща за мен.
Публикувано на 31-03-2015 22:36 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Надявам се, че повече хора ще прочетат темата, тъй като лично аз намирам в нея коментари, които би трябвало да "светнат" лампичката на доста хора, които не са ориентирани какво е brigadiri.com и как да използват информацията в сайта + важността от факта, че е нужно и те да споделят информация.

p.s. гледам тука едни статистики и за времето от старта на сайта са го посетили над 1,6 млн. души, които са гледали над 25 млн. страници в сайта.

p.s. гледам тука едни статистики и за времето от старта на сайта са го посетили над 1,6 млн. души, които са гледали над 25 млн. страници в сайта.
Редактирано от Ivo на 31-03-2015 22:40
Публикувано на 16-06-2015 21:41 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Иво, сайта е чудесен, случайно го открих но имаш моята благодарност за инфото което се дава...успехи...
Публикувано на 30-09-2018 07:25 | RE: Как открихте Brigadiri.com
Здравейте!
Поздравления за уникално спретнатия и подреден сайт, който е в помощ на хора като мен търещи работа в сферата на селското стопанство. Първите ми впечатления от сайта са, че има добронамереност и желание от екипа и потребителите да споделят своя опит и да предоставят информация. Информацията е подредена и систематизирана по теми.
В сайта попаднах съвсем случайно с търсачката на гугъл, с ключова дума работа във ферми във Великобритания. Поздравления за добре свършената работа, която съм убедена е в помощ на голям брой фермери.
Поздравления за уникално спретнатия и подреден сайт, който е в помощ на хора като мен търещи работа в сферата на селското стопанство. Първите ми впечатления от сайта са, че има добронамереност и желание от екипа и потребителите да споделят своя опит и да предоставят информация. Информацията е подредена и систематизирана по теми.
В сайта попаднах съвсем случайно с търсачката на гугъл, с ключова дума работа във ферми във Великобритания. Поздравления за добре свършената работа, която съм убедена е в помощ на голям брой фермери.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители