Форум >
Публикувано на 07-10-2008 17:05 | Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ще се радвам ако споделите идеи и коментари за страницата.
Какво бихте искали да се добави?
Какво бихте искали да се добави?
Публикувано на 14-11-2008 09:07 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Предложение
От доста време вися по разни форуми, и ми прави впечатление, че едно от изискванията е да се пише на кирилица, а не на шльокавица. Едно че това си е оригинално представяна на нашия роден език, второ, че стои по- красиво и не на последно място- много по- приятно е за четене. Аз мненията 6liokavica въобще не ги чета 

Публикувано на 14-11-2008 09:22 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ами то и аз съм за писането на кирилица, но ако тук наложа това правило....то както не взимат участие много хора в писането - тогава съвсем. 
Аз все се надявам, че човек сам ще трябва да убеди себе си, че е по-добре да пише на кирилица.
Много хора дават като причина, че не могат да пишат на кирилица. Е, рано или късно трябва да се научат.
Затова кой както иска да пише - важното е сам да прецени кое е по-добре.

Аз все се надявам, че човек сам ще трябва да убеди себе си, че е по-добре да пише на кирилица.
Много хора дават като причина, че не могат да пишат на кирилица. Е, рано или късно трябва да се научат.
Затова кой както иска да пише - важното е сам да прецени кое е по-добре.

Публикувано на 14-11-2008 09:32 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Изключително полезен кредор. Който не може да пише на кирилица си пише на латиница там, и кредора върши останалата работа 
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Редактирано от Ivo на 14-11-2008 09:38
Публикувано на 14-11-2008 09:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Брех, то било готино това. И цифрите ги променя. 
Но не винаги...
Но както се казва...човек ако има желание ще си пише и на кирилица.

Но не винаги...

Но както се казва...човек ако има желание ще си пише и на кирилица.

Редактирано от Ivo на 14-11-2008 09:40
Публикувано на 14-11-2008 11:36 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
ок няма проблем започвам на кирилица да си пиша.превключването на кирилица ми е малко по труден начин,затова го избягвах но не е проблем.

Публикувано на 14-11-2008 23:16 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
и аз ще се пробвам,ала не отговарям за правописните грешки..да не ми смеете много ейй 

Публикувано на 17-12-2008 12:23 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Добавих едно панелче вляво, което показва последните 5 коментара по снимките. 
Също така по-удобно намиране на последните мнения във форума, собствените мнения и теми.
Добавен е също преглед на всички мнения във форума по потребител. Става като се погледне профила на потребителя.

Също така по-удобно намиране на последните мнения във форума, собствените мнения и теми.
Добавен е също преглед на всички мнения във форума по потребител. Става като се погледне профила на потребителя.
Редактирано от Ivo на 17-12-2008 19:49
Публикувано на 18-12-2008 00:20 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Вече може да се гледат и коментарите по потребител.
Пак като се разглежда профила на дадения потребител.
Скоро ще може и да се разглеждат снимки по потребител, но засега толко, че цял ден се занимавам.
Пак като се разглежда профила на дадения потребител.

Скоро ще може и да се разглеждат снимки по потребител, но засега толко, че цял ден се занимавам.

Публикувано на 18-12-2008 12:01 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Вече може да се разглеждат снимките качени от всеки потребител. 
Пак като се отиде на профила на избрания потребител.

Пак като се отиде на профила на избрания потребител.

Редактирано от Ivo на 18-12-2008 12:02
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители