Форум >
>
Общ форум >
Тема: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком

страница 9 от 23

<< < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Публикувано на 30-01-2011 19:06 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Elektra
Модератор

Винаги съм знаела, че имаш вкус

Публикувано на 30-01-2011 19:26 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Само да кажа, че това е дело на Fairy wink

Много добре се получи, браво! car2

Публикувано на 30-01-2011 19:40 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Elektra
Модератор

ЕваЛлЛЛлА

Публикувано на 30-01-2011 19:46 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
iztrit-profil
Потребител

Новия облик Иво е само отгоре,нещо като половинчата работа ми се струва, като да си боядисам само вратите и тавана на колата......това отстрани вляво и дясно синия фон винаги е било празно и според мен ако е възможно да сложиш една голяма пейзажна снимка на някаква местност в чужбина ще е яко в смисъл да покрива двата края на сайта предполагам се сещаш за какво иде реч незнам дали е възможно въобще но просто трябва да се запълни и когато темите по които се пише са на бял фон заедно с този синия отстрани ми идва малко празничко и така тва е моето предложение
Редактирано от iztrit-profil на 30-01-2011 19:47
Публикувано на 30-01-2011 19:46 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Публикувано на 30-01-2011 19:56 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
quiksilver
Потребител

h123 писа:
Новия облик Иво е само отгоре,нещо като половинчата работа ми се струва, като да си боядисам само вратите и тавана на колата......това отстрани вляво и дясно синия фон винаги е било празно и според мен ако е възможно да сложиш една голяма пейзажна снимка на някаква местност в чужбина ще е яко в смисъл да покрива двата края на сайта предполагам се сещаш за какво иде реч незнам дали е възможно въобще но просто трябва да се запълни и когато темите по които се пише са на бял фон заедно с този синия отстрани ми идва малко празничко и така тва е моето предложение

Мисля, че по- добре ще е да се разшири форума и така да се запълнят празните сини пространства, вместо да се виждат двата края на някоя снимка, то така или иначе няма да се вижда много от нея.

Публикувано на 30-01-2011 20:01 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Относно страничното пространство само искам да отбележа, че го виждат хора, които са с разделителна способност над 1024 пиксела ширина.
Това в случая за месец януари топ 10 разделителни способности са:

Може да се направи да се разтегля за тези с по-голяма разделителна способност, но не мисля, че за момента има смисъл.

Редактирано от Ivo на 30-01-2011 20:02
Публикувано на 30-01-2011 20:25 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
iztrit-profil
Потребител

Виж къде бил ключа за бараката или панетката за ягодите..........ами аз не съм IT специалист и виж не се бях сетил че съм с такъв екран,да речем че за момента няма смисъл то при положение че има хора прекарващи часове в четене на стотиците мнения,мисля че е по-добре поне фона на темите да не е бял щото е адски гадно за очите,като да четеш книга pdf формат просто е изморително и вредно за окото но незнам мисля някав по свеж и лек цвят които да не дразни окото поне да се сложи за фон щото има къде да се бара не само горе
Публикувано на 30-01-2011 20:30 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Хубавите неща стават бавно. Имай търпение wink

Публикувано на 30-01-2011 20:53 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
iztrit-profil
Потребител

Когато някои го може става бързо!Какво е това бавно....добре че не съм ви един Администратор че да видиш ти как ще сте на норма тука в този сайт razz

страница 9 от 23

<< < 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 47 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти