Форум >
Публикувано на 31-01-2011 19:28 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Новия облик на форума е много добър, до две седмици всички потребители ще свикнем с него и никой няма да се сеща какъв беше стария облик.
Публикувано на 31-01-2011 19:31 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Еее, една добра дума.
Така само с рамка ок ли е?
Така само с рамка ок ли е?
Публикувано на 31-01-2011 19:32 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
h123 писа:
petia8804 затова е тази тема да си каже всеки мнението и хората да си преценят кое е добро и кое не е за тях и като отсеят мненията да си направят евентуааааално промени.Какво ми се правиш на ощипана мома?Аз ако имам нужда от лекар ще съм отишъл не бои се.Факт е че на бял фон с черни букви човешкото око не издържа дълго ти какво ми се лигавиш тука и ми се правиш на интересна?
petia8804 затова е тази тема да си каже всеки мнението и хората да си преценят кое е добро и кое не е за тях и като отсеят мненията да си направят евентуааааално промени.Какво ми се правиш на ощипана мома?Аз ако имам нужда от лекар ще съм отишъл не бои се.Факт е че на бял фон с черни букви човешкото око не издържа дълго ти какво ми се лигавиш тука и ми се правиш на интересна?
да ,темата е точно за това - всеки да си каже мнението.. Пък кой ощипан кой не- е друга работа.. а дали съм се правила на инересна олее не си в час нещо..
ето сега ->единия искал бял фон щото му дразнели очите -> ти искаш друг , щото твоите очи ... бля бля...
Иво - неможе ли всеки да си слага некакъв тапет - и вс да са доволни
Публикувано на 31-01-2011 19:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Пусна ли?
Ivo: ми пуснах, нищо не казваш.
Ivo: ми пуснах, нищо не казваш.
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Редактирано от Ivo на 31-01-2011 19:43
Публикувано на 31-01-2011 19:50 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Браво перфектно!!!Много мекичко за очите
Редактирано от zend3r на 31-01-2011 19:50
Публикувано на 31-01-2011 19:58 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo... 6 точки баце
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 31-01-2011 21:17 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ммммм идеята с тапета от Petia8804, ме кефи много!
Публикувано на 31-01-2011 21:21 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Хаха, "тапет" ако имате предвид различни цветове на някои неща може да се направи, но в случая става въпрос за структурна промяна. И нямам намерени да правя подобни "тапети".
Публикувано на 31-01-2011 21:33 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Имат предвид всеки да си слага бекграунд на форума какъвто си избере, индивидуално- само той си го вижда. И аз съм против
Публикувано на 31-01-2011 21:40 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
голяма каша е станало от както влизах последно тук )) може и само на мен да ми изглежда така но предния път като влязох беше сушер елементарно да намеря това което търся като въпроси и отговори сега е ... каша )) мое мнение не ангажирам никой с него )
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители