Форум >
Публикувано на 01-03-2009 17:58 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Съгласен. 
Ще гледам да го направя.

Ще гледам да го направя.

Публикувано на 02-03-2009 11:18 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Малко реклама на сайта/форума мисля , че няма да е лоша ... Аз лично попаднах тук след като търсех нещо в google. Та мисълта ми е , че повече хора трябва да знаят за съществуването му , повече потребители - повече теми , по - голямо развитие и така ... Но това си решава разбира се човекът , който отговаря за сайта
Не е лошо като идея да се направи едно рекламно банерче 
аха ... и може ли по някакъв начин да се оправи това с чакането от 10-15 минути докато се ъпне "Последно активни теми от форума" ?

аха ... и може ли по някакъв начин да се оправи това с чакането от 10-15 минути докато се ъпне "Последно активни теми от форума" ?
Редактирано от header на 02-03-2009 11:20
Публикувано на 02-03-2009 11:35 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Хм...това
..нещо не го разбрах. Какво имаш предвид? :?
Иначе сайта се ранква добре в гугъл.
Предполагам повечето оттам сте дошли.
Иначе съм правел и рекламни кампании в началото.
и може ли по някакъв начин да се оправи това с чакането от 10-15 минути докато се ъпне "Последно активни теми от форума" ?
..нещо не го разбрах. Какво имаш предвид? :?
Иначе сайта се ранква добре в гугъл.

Предполагам повечето оттам сте дошли.
Иначе съм правел и рекламни кампании в началото.

Публикувано на 02-03-2009 13:00 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Имам в предвид , че сега в момента като пиша това съобщение , след това не се показва веднага в "Последно активни теми от форума" , а трябва да минат поне 10-15 минути 

Публикувано на 02-03-2009 13:04 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header - това май е само при теб, аз не съм забелязала подобно нещо 

Публикувано на 02-03-2009 13:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Това не е възможно. 

Публикувано на 03-03-2009 23:08 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header ти refresh-ваш ли страницата, когато искаш да видиш обновеното?
Публикувано на 03-03-2009 23:11 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
мисля, че някой го беше споменал, но искам да може да се качват и клипчета, така както се качват снимки тук в сайта 

Редактирано от varia_atanasova на 03-03-2009 23:12
Публикувано на 05-03-2009 17:38 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Дааа...ще видим кога и как ще направя това за видеоклиповете...надявам се скоро. 
За часовника и курса на долара ...също трябва скоро, но тези дни ми е малко напечено.
Иначе добавих още един албум във фотогалерията, ...където да се качват всякакви други снимки, които не са от бригади в Англия или САЩ..

За часовника и курса на долара ...също трябва скоро, но тези дни ми е малко напечено.

Иначе добавих още един албум във фотогалерията, ...където да се качват всякакви други снимки, които не са от бригади в Англия или САЩ..

Публикувано на 06-03-2009 09:52 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Относно рекламирането на сайта,Иво предлагам да раздаваш фланелки,дъждобрани и ботуши с логото Бригадири.ком на всеки получил оферта за работа.Примерно от Хоум Офис със всеки уърк пермит да изпращат и фланелка с лого на форума или направо банер на страницата на Хоум Офис "българино,а ти посети ли Бригадири.ком?"

Е тва ако не е реклама здраве му кажи...

Е тва ако не е реклама здраве му кажи...

Редактирано от sepuko на 31-03-2009 23:51
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители