Форум >
Публикувано на 11-03-2011 21:39 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo писа:
хаха, това не го бях забелязал, защото не ползвам опцията за прегледа...
Този файл не съм го пипал при промените, не знаех, че е отделен.
Та - там броя мнения са повече, защото такъв беше принципа на показване - за всяко мнение добавя +1 към един общ брой в полето за мненията на дадения потребител.
С новите промени го направих да брои мненията, а не да гледа общия брой натрупани.
Това май не пречи и ако искате да го оставим ... тъкмо след време ще се види кой колко хиляди е бил изписал.
хаха, това не го бях забелязал, защото не ползвам опцията за прегледа...
Този файл не съм го пипал при промените, не знаех, че е отделен.
Та - там броя мнения са повече, защото такъв беше принципа на показване - за всяко мнение добавя +1 към един общ брой в полето за мненията на дадения потребител.
С новите промени го направих да брои мненията, а не да гледа общия брой натрупани.
Това май не пречи и ако искате да го оставим ... тъкмо след време ще се види кой колко хиляди е бил изписал.
Жена ми даже и норма ми е поставила,еди колкоси поста на ден иначе........
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 11-03-2011 21:52 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ивче, не е важен броя, а съдържанието!
Публикувано на 11-03-2011 22:07 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy писа:
Истина е.А аз да те питам само, малко така---ти никога ли не хващаш иронията или се правиш,ама честно ми отговори.
Fairy:
Ще ти отговоря тук, и мисля да спрем с офтопика, че после ще имам много да трия.
Не хващам иронията, падам си повече по сърказма, ама не всички го разбират.
Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Fairy на 11-03-2011 22:29
Публикувано на 13-03-2011 18:30 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Редактирано от Ivo на 13-03-2011 18:31
Публикувано на 07-04-2011 21:57 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Още една работа ми направи впечатление... значи преди промените можеше като се напише едно мнение и после да речем след 1 месец да се редактира мнението, а пък сега нещо не става номера.... та въпроса ми е дали ще може ли това да се оправи или така ще си остане?
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 07-04-2011 22:03 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Така ще остане. Ако има нещо по- сериозно пишете на ЛС да променяме...
Публикувано на 07-04-2011 22:17 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ок... няма проблем, просто в едно мое доста старо мнение исках да вмъкна малко допълнително инфо... но не е нищо сериозно!
Публикувано на 13-04-2011 23:22 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Абе пробвах да си сложа GIF Image за аватар ама нещо не става... що?
Публикувано на 14-04-2011 14:03 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Най- вероятно гиф-четата са забранени И по-добре, че много светещо-шарено ще стане
Редактирано от Fairy на 14-04-2011 14:18
Публикувано на 14-04-2011 14:10 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
принципно не са..ама сигурно е по-голямо като размер от допустимото.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители