Форум >
Публикувано на 31-01-2011 21:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
голяма каша е понеже секи е професор в Булгаристан, нека модераторите си определят как да изглежда сайта а другите да свикват...и в други сайтове са ставали промени псувало се е ден два и после секи свиква 

Публикувано на 31-01-2011 21:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Дай пример за таз каша. Не се ангажирам, както ти казваш, но ми е интересно.
Все пак "търсенето" работи по един и същ начин. Просто мненията вместо на бял фон са в сивкав...
Все пак "търсенето" работи по един и същ начин. Просто мненията вместо на бял фон са в сивкав...
Публикувано на 31-01-2011 21:54 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
не бе човек не казвам че е грозно и сори че не ползвам запетаи едва ли някой го следи това но ...
) миналата година по това време преди да замина влизах тук за първи път и намирах всичко по удобен и бърз начин просто влизах във форум и си пишеше тема за аз заминавам ти заминаваш ферма еди къде си и общо взето намирах всичко което ме интересуваше лесно бързо беше ефективен форума. сега влизам да разгледам кой може да ми е колега интересува ме примерно за цигарите колко могат да се пренасят за англия (но се отказах тъй като не ми се рови толкова много из форума) и ми е малко по бавно не че е сложно ... това е
G`S номер 1 ферма в Англия 
) миналата година по това време преди да замина влизах тук за първи път и намирах всичко по удобен и бърз начин просто влизах във форум и си пишеше тема за аз заминавам ти заминаваш ферма еди къде си и общо взето намирах всичко което ме интересуваше лесно бързо беше ефективен форума. сега влизам да разгледам кой може да ми е колега интересува ме примерно за цигарите колко могат да се пренасят за англия (но се отказах тъй като не ми се рови толкова много из форума) и ми е малко по бавно не че е сложно ... това е
G`S номер 1 ферма в Англия 
Публикувано на 31-01-2011 21:55 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
1. Има си търсачка за тази работа.
2. Разликата от миналата година по това време е в два пъти повече мнения и теми.
2. Разликата от миналата година по това време е в два пъти повече мнения и теми.
Редактирано от Ivo на 31-01-2011 21:57
Публикувано на 31-01-2011 22:03 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
може ... както казах не налагам мнението си на никой а просто го изказвам. сега съм във форума просто не защото ми трябва информация а за да помогна ако мога на някой с информация.
))
))Публикувано на 31-01-2011 22:08 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Е това се иска от потребителите на форума. 
Тези, които са намерили преди информация - сега да дадат частица от себе си за следващите....и колелото се завърта на пълни обороти.

Тези, които са намерили преди информация - сега да дадат частица от себе си за следващите....и колелото се завърта на пълни обороти.

Публикувано на 31-01-2011 22:09 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
именно
)
)Публикувано на 31-01-2011 23:42 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Иво,така по тъмно определено е по-добре от колкото като беше изцяло бяло,вижда се разликата по приятно е за гледане......
П.С.Сега остана да направиш и така,че всички суфорумници тук да получавт и по 2-3 писма в кутиите им с оферти от фермите или фирмите и ще те кандидатираме и за президент на идните избори !!!

П.С.Сега остана да направиш и така,че всички суфорумници тук да получавт и по 2-3 писма в кутиите им с оферти от фермите или фирмите и ще те кандидатираме и за президент на идните избори !!!

Публикувано на 01-02-2011 11:12 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Личните съобщения да излизат като диалог в един прозорец, когато са на една тема ( като ФБ), а не по отделно. Поне за мен това ще е хипер полезно. 

Редактирано от Fairy на 01-02-2011 11:12
Публикувано на 01-02-2011 11:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Да... и аз съм съгласен с това... и още ако може преди да публикуваш отговора да има "Преглед на отговора"
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД