Форум >
Публикувано на 01-02-2011 18:37 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
ами за скайпа си е от необходимост, защото ми прави впечатление, че голяма част от постовете са "дай скайп" или "моя скайп е..." ... По този начин ще отпаднат известна част от излишните мнения (които иначе се налага да трием от темите с информация за фермите) 
Пък ФБ-то - така и така ще има скайп, то като него... facebook me
Това е, за да спести нуждата от чат в самия форум - нека си го правят "навън"..

Пък ФБ-то - така и така ще има скайп, то като него... facebook me

Това е, за да спести нуждата от чат в самия форум - нека си го правят "навън"..
Публикувано на 01-02-2011 18:43 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy писа:
Кеш мъни...
Кеш мъни...
аa... ок сега разбрах... не знаех, че номера става с имг опцията, винаги съм се чудел...

Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 01-02-2011 22:35 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo писа:
Добавих иконки за фейсбук и скайп. Както и за ЛС, ама нещо не ме кефи - предложете с какво да се покаже в тези 20 px, че става въпрос за изпращане на лично съобщение.
Добавих иконки за фейсбук и скайп. Както и за ЛС, ама нещо не ме кефи - предложете с какво да се покаже в тези 20 px, че става въпрос за изпращане на лично съобщение.

Иво, това лс можеш да го замениш с някоя готина икона изобразяваща писмо........на прима-виста тва е най-лесното за което се сещам

Публикувано на 03-02-2011 19:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Извинявам се ако е коментирано, в своя защита ще кажа, че доста теми изчетох и тази ще ми дойде в повече.
Та натъквам се на следния проблем - на места в темите някой потребител, за да не повтаря едно и също дава линк към нещо, което е писал преди време и съдържа полезна информация, но линка просто ме хвърля в началото на форума...Вероятно се е получило така при разместване на теми или ъпгрейд на форума, ама все пак...дали има шанс да се оправи?

Публикувано на 03-02-2011 19:51 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
При разместването на теми е. Защото за съжаление тази форум платформа е направена така, че за да отвори темата взима данни от id номера на раздела и id номера на темата.
В случая на преместване - примерно в АРХИВ - id номера на раздела се променя и затова старите линкове не работят.
В случая на преместване - примерно в АРХИВ - id номера на раздела се променя и затова старите линкове не работят.
Публикувано на 03-02-2011 19:52 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Дай конкретен линк и ако можем ще го оправим

Публикувано на 03-02-2011 19:57 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Трябва да седна да си поиграя да видя дали ще успея да променя структурата, че и без това искам да направя seo friendly url-тата..ама кога ще стане и дали изобщо се се получи ... не знам. 

Публикувано на 03-02-2011 20:04 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Мерси за бързата реакция! Подзирах, че ще е сложно де, но да си питам. Ако не става така ще мъчим търсачката и тъй 
Иначе ей този линк примерно:
П.П-Сега ми хрумва, че и преглед преди публикуване би бил от полза, щото така нямам идея дали не съм омазала таговете.

Иначе ей този линк примерно:
speedbird0891 писа:
Подробна информация относно транспорта за придвижване от Лондонските летища до кампа на фермата, можете да намерите в моя постинг (който преди няколко дена го обнових с повече подробности) на следния линк:
brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=811&rowstart=80
Подробна информация относно транспорта за придвижване от Лондонските летища до кампа на фермата, можете да намерите в моя постинг (който преди няколко дена го обнових с повече подробности) на следния линк:
brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=811&rowstart=80
П.П-Сега ми хрумва, че и преглед преди публикуване би бил от полза, щото така нямам идея дали не съм омазала таговете.
Публикувано на 03-02-2011 20:09 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ако става въпрос за придвижването до Church farm е хубаво да четете винаги първите 2-3 мнения на темите.
За всички важни неща съм се постарал да не се загуби информацията.
Например за Чърч Фарм сигурно става въпрос за това.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=1499
(второто мнение) - въпреки, че заинтересованите би трябвало да са прочели всичко!
Относно прегледа - на предната страница тук мисля, че се коментира това и съм обяснил, че "преглед" няма единствено на "бърз отговор" - иначе си го има, където е необходимо.
За всички важни неща съм се постарал да не се загуби информацията.
Например за Чърч Фарм сигурно става въпрос за това.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=1499
(второто мнение) - въпреки, че заинтересованите би трябвало да са прочели всичко!
Относно прегледа - на предната страница тук мисля, че се коментира това и съм обяснил, че "преглед" няма единствено на "бърз отговор" - иначе си го има, където е необходимо.
Редактирано от Ivo на 03-02-2011 20:09
Публикувано на 03-02-2011 20:31 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Да, явно е така, моя грешка.
Благодарско, аз уж всичко чета, ма така ми остана впечатлението, че изпускам нещо важно. Сори за паниката.

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители