Форум >
Публикувано на 02-03-2011 20:42 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Сложи ги, така първото нещо, което ще правят ще е да пускат директно тема с въпроса, без да им пука в кой раздел са и дали има вече такава
.
По-скоро сложи бутон търсене до нов отговор... и от търсенето ако няма резултати - предложение (линк) за нова тема

По-скоро сложи бутон търсене до нов отговор... и от търсенето ако няма резултати - предложение (линк) за нова тема

Публикувано на 03-03-2011 11:01 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Хаха...както си видяла какви думи ползват за търсене... дали ще има смисъл, а? 

Публикувано на 03-03-2011 20:11 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Мхм.. така е, няма да има. Пиши под полето за въвеждане на текст за търсене "използвайте максимум 3 думи"...
Публикувано на 10-03-2011 23:03 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo... исках да си видя първото мнение в сайта ама нещо не става номера... май се губят мнения или греша?
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 10-03-2011 23:08 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
ако е било в тема, която вече е изтрита няма как да го видиш.
Публикувано на 10-03-2011 23:22 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Според мен има някакво объркване в сайта и това е станало след като променихме скина... сега като дам на "Преглед на отговора" ми излиза стария скин дето беше и ми показва, че мненията ми са с около 30 повече... не, че е някакъв проблем ама ми стана интересно къде са избягали тея мнения и си мисля, че не само при мен е така ами при всички може би.

Редактирано от Unlimited на 10-03-2011 23:33
Публикувано на 10-03-2011 23:41 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ахаа, и ти си зебелязал значи... И на мен ми направи впечатление. Преди промените като се триеше дадено мнение, бройката на мненията на профила ти оставаше непроменена. Иво промени това и сега всички твои мнения които физически не съществуват вече не се броят...
Защо изкара стария скин и повдигна въпроса... ся Иво ще вземе да го смени с новия
... а това ми беше единствения спомен от старата версия на показване, която ми беше на сърце... 

Защо изкара стария скин и повдигна въпроса... ся Иво ще вземе да го смени с новия

Редактирано от Fairy на 10-03-2011 23:45
Публикувано на 10-03-2011 23:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Sorry... няма да се повтори повече 
П.П. Ivo, ма френд, недей прави никакви промени, ко ше кажеш а? Остави го така, щот и мен си ма кефи стария скин... кат дам "Преглед на отговора" много обичам да си припомням какво беше в доброто старо време... ехее спомени

П.П. Ivo, ма френд, недей прави никакви промени, ко ше кажеш а? Остави го така, щот и мен си ма кефи стария скин... кат дам "Преглед на отговора" много обичам да си припомням какво беше в доброто старо време... ехее спомени

Публикувано на 11-03-2011 07:39 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
cash_money писа:

А още по хубаво е когато четеш бисери от доброто старо време,изцепчици и т.н.Освен това може и идеи за нови теми да дойдат на някой в главата.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 11-03-2011 16:35 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
хаха, това не го бях забелязал, защото не ползвам опцията за прегледа...
Този файл не съм го пипал при промените, не знаех, че е отделен.
Та - там броя мнения са повече, защото такъв беше принципа на показване - за всяко мнение добавя +1 към един общ брой в полето за мненията на дадения потребител.
С новите промени го направих да брои мненията, а не да гледа общия брой натрупани.
Това май не пречи и ако искате да го оставим ... тъкмо след време ще се види кой колко хиляди е бил изписал.
Този файл не съм го пипал при промените, не знаех, че е отделен.

Та - там броя мнения са повече, защото такъв беше принципа на показване - за всяко мнение добавя +1 към един общ брой в полето за мненията на дадения потребител.
С новите промени го направих да брои мненията, а не да гледа общия брой натрупани.

Това май не пречи и ако искате да го оставим ... тъкмо след време ще се види кой колко хиляди е бил изписал.

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители