Форум >
Публикувано на 26-02-2015 11:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Малко промяна във форума, че се застоя.
Надявам се, че не е станало по-трудно за ориентиране, а напротив.

Надявам се, че не е станало по-трудно за ориентиране, а напротив.

Публикувано на 26-02-2015 11:57 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Много по-добре е така.Визията също е професионално направена.Браво

Публикувано на 26-02-2015 12:00 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Миналата версия по ме кефеше , явно си е въпрос на вкус !
П.С.: По-лека все едно беше
и по-бързо се скролваше .

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Редактирано от bloodyroot на 26-02-2015 12:01
Публикувано на 26-02-2015 12:02 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ами кажи кое ти липсва от миналата версия. Тук основно наблегнах на адаптивния дизайн за удобство при използване на телефон/таблет. 
По-лека не е била, тъй като основно и това се постарах. Откъм функционалност имаше едни препратки и т.н., които забавяха отварянето. Сега е доста по-бързо. За скролването пък - сега на по-голяма резолюция, сайта е "по-голям", а преди беше с фиксирани размери.

По-лека не е била, тъй като основно и това се постарах. Откъм функционалност имаше едни препратки и т.н., които забавяха отварянето. Сега е доста по-бързо. За скролването пък - сега на по-голяма резолюция, сайта е "по-голям", а преди беше с фиксирани размери.

Редактирано от Ivo на 26-02-2015 12:09
Публикувано на 26-02-2015 15:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Добавете и последно онлайн и на линия с публикувани коментари да се отварят с един клик
Публикувано на 26-02-2015 16:19 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Може ли малко по-подробна информация, защото не разбрах какво точно трябва да се направи.
Публикувано на 27-02-2015 16:24 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Иво, поздравления за новия вид на форума
Имаше нужда от промяна, винаги съм си представяла, че и този форум по форма ще наподобява по-известните.
Доста по-свежо е, мисля, че всички ще свикнат бързо. Въпрос на време е. И аз още не съм се ориентирала напълно, но и това ще стане 

Първоначално ми липсваше от погледа най-новите мнения, които излизаха в центъра на страницата веднага след като се логна, но после видях, че най в дясно има "Актуални теми"
Все още не съм доогледала, може и да има, пък да не съм го видяла...но на предната версия в ляво имаше колонка с никовете, които последно са били на линия.
От там лесно си цъках на ника, когато искам да си видя някое последно мнение.
Като цяло супер, ще пробвам и през мобилния

Първоначално ми липсваше от погледа най-новите мнения, които излизаха в центъра на страницата веднага след като се логна, но после видях, че най в дясно има "Актуални теми"

Като цяло супер, ще пробвам и през мобилния

Публикувано на 27-02-2015 16:48 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Има още неща за фиксване и добавяне, но исках да го пусна онлайн, тъй като е готов за "употреба". 
За последни теми, мисля да ги вкарам в страницата "Форуми" - над всички раздели (примерно последни 5 нови теми). Актуалните теми са си темите, в които има нови коментари.
Онлайн потребителите и последните такива ги изместих в долната част на сайта.

За последни теми, мисля да ги вкарам в страницата "Форуми" - над всички раздели (примерно последни 5 нови теми). Актуалните теми са си темите, в които има нови коментари.
Онлайн потребителите и последните такива ги изместих в долната част на сайта.

Публикувано на 02-03-2015 02:50 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Хубаво ще е последно коментираните теми да се виждат още с влизането в сайта
Публикувано на 04-03-2015 22:10 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo незнам защо , но като влизам понякога ми го дава ,че съм си излязъл от акаунта все едно а не съм и наново трябва да влизам а няма чавка която да маркирам и да си запомни паролата ми !?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители