Форум >
Публикувано на 06-03-2009 16:33 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком

Я всички, които отиват на бригада да си пишат на жилетките или квото носят с маркери WWW.BRIGADIRI.COM

Публикувано на 11-03-2009 15:38 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Идеята си е хубава,но не забравяи 4е не вси4ки носят жилетки.Има и хора които просто си берат.
Публикувано на 18-03-2009 17:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header ти refresh-ваш ли страницата, когато искаш да видиш обновеното?
Да , това ми беше проблема

Не знам как ще ви се стори , но мисля , че ако Последно активни теми от форума станат повече (примерно 10) , ще е по-добре

Публикувано на 18-03-2009 18:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header писа:
...
Не знам как ще ви се стори , но мисля , че ако Последно активни теми от форума станат повече (примерно 10) , ще е по-добре
...

И аз съм на това мнение

Публикувано на 18-03-2009 20:26 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Има едни зелени опции под последно активни теми - нови мнения и ти излизат всички нови мнения от последното посещение...
Публикувано на 18-03-2009 20:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Мда, има...повече от тези е излишно. 
Хубаво е да се разгледа целия сайт от - до, за да се изяснят всички възможности.

Хубаво е да се разгледа целия сайт от - до, за да се изяснят всички възможности.

Публикувано на 23-05-2009 20:38 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Добавих възможността да се виждат коментарите по качените снимки на потребителите.
Най-вече от полза на тези, които искат да видят дали има коментари по тяхните снимки и да не се ровят из снимките.
Това може да се види като си влезете в профила, както за другите неща.
Най-бързо - като си цъкнете на името в "Последно онлайн" отляво.
Както се виждат - Мнения във форума, коментари, качени снимки - най-отдолу са коментари по снимките.
За съжаление не мога да го направя да показва, че има нови коментари..
Най-вече от полза на тези, които искат да видят дали има коментари по тяхните снимки и да не се ровят из снимките.

Това може да се види като си влезете в профила, както за другите неща.
Най-бързо - като си цъкнете на името в "Последно онлайн" отляво.

Както се виждат - Мнения във форума, коментари, качени снимки - най-отдолу са коментари по снимките.

За съжаление не мога да го направя да показва, че има нови коментари..

Редактирано от Ivo на 23-05-2009 20:41
Публикувано на 20-01-2010 08:33 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Предлагам бутона "Търсене " да е с големи болтнати червени букви и да се намира под лентата със снимки, точно над актуалните теми... И под него линк, "Как да използваме този голям странен червен надпис" 

Публикувано на 22-01-2010 16:55 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Имам следното предложение, като се сложи мишката върху иконките за - Профил, Съобщения, Потребители и Изход, да го изписва по някакъв начин като малко падащо меню или просто да се вижда, че в началото не можах да разбера точно за какво са тия 2 човечета, както и щепселчето, та трябваше с разцъкване 
Това на пръв поглед ми прави впечатление, още съм нов във форума, но ако измисля друго, ще пиша.

Това на пръв поглед ми прави впечатление, още съм нов във форума, но ако измисля друго, ще пиша.

Публикувано на 22-01-2010 16:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
На пръв поглед забелязах и 2 други неща, които могат да се поправят.
1. Пуснах 2 лични съобщения вече, но в профила ми в лични съобщения не е отразено, че имам 2 изходящи съобщения, а според мен би било добре да ги пази и да можеш да си ги преглеждаш.
2. Като разглеждам форумите и темите, после се връщам в главния форум горе с менюто > Начало > Форум > Галерия..., та забелязвам, че след като, да речем, съм писал в някоя тема, после си видя коментара и се върна към форумите с въпросното меню горе, не се ъптейдтва и рефрешва автоматично при менюто с 5-те най-горещи теми/ 5-те теми при които е писано последно.
Трябва да дам ръчно рефреш на цялата страница и тогава, чак ми отразява отговора или отговора на някой друг и ми го обновява.
П.П. Много объркано го обясних, надявам се да се е разбрало, какво имам предвид, че ...
П.П.2 Та мисълта ми е, че ако със самото цъкване на въпросното меню форум и отиването на главния форум, ако може да се обновява и рефрешва, а да не се прави ръчно
1. Пуснах 2 лични съобщения вече, но в профила ми в лични съобщения не е отразено, че имам 2 изходящи съобщения, а според мен би било добре да ги пази и да можеш да си ги преглеждаш.
2. Като разглеждам форумите и темите, после се връщам в главния форум горе с менюто > Начало > Форум > Галерия..., та забелязвам, че след като, да речем, съм писал в някоя тема, после си видя коментара и се върна към форумите с въпросното меню горе, не се ъптейдтва и рефрешва автоматично при менюто с 5-те най-горещи теми/ 5-те теми при които е писано последно.
Трябва да дам ръчно рефреш на цялата страница и тогава, чак ми отразява отговора или отговора на някой друг и ми го обновява.
П.П. Много объркано го обясних, надявам се да се е разбрало, какво имам предвид, че ...

П.П.2 Та мисълта ми е, че ако със самото цъкване на въпросното меню форум и отиването на главния форум, ако може да се обновява и рефрешва, а да не се прави ръчно

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители