Форум >
>
Общ форум >
Тема: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком

страница 4 от 23

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 06-03-2009 16:33 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

laugh
Я всички, които отиват на бригада да си пишат на жилетките или квото носят с маркери WWW.BRIGADIRI.COM laugh

Публикувано на 11-03-2009 15:38 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Tatko Barba
Потребител

Идеята си е хубава,но не забравяи 4е не вси4ки носят жилетки.Има и хора които просто си берат.
Публикувано на 18-03-2009 17:34 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
header
Потребител

header ти refresh-ваш ли страницата, когато искаш да видиш обновеното?

Да , това ми беше проблема ...

Не знам как ще ви се стори , но мисля , че ако Последно активни теми от форума станат повече (примерно 10) , ще е по-добре
Публикувано на 18-03-2009 18:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
mur4o
Потребител

header писа:
...
Не знам как ще ви се стори , но мисля , че ако Последно активни теми от форума станат повече (примерно 10) , ще е по-добре

И аз съм на това мнение
Публикувано на 18-03-2009 20:26 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Има едни зелени опции под последно активни теми - нови мнения и ти излизат всички нови мнения от последното посещение...

Публикувано на 18-03-2009 20:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo
Админ

Мда, има...повече от тези е излишно.
Хубаво е да се разгледа целия сайт от - до, за да се изяснят всички възможности.
Публикувано на 23-05-2009 20:38 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Ivo
Админ

Добавих възможността да се виждат коментарите по качените снимки на потребителите.
Най-вече от полза на тези, които искат да видят дали има коментари по тяхните снимки и да не се ровят из снимките.
Това може да се види като си влезете в профила, както за другите неща.
Най-бързо - като си цъкнете на името в "Последно онлайн" отляво.
Както се виждат - Мнения във форума, коментари, качени снимки - най-отдолу са коментари по снимките.
За съжаление не мога да го направя да показва, че има нови коментари..

Редактирано от Ivo на 23-05-2009 20:41
Публикувано на 20-01-2010 08:33 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Предлагам бутона "Търсене " да е с големи болтнати червени букви и да се намира под лентата със снимки, точно над актуалните теми... И под него линк, "Как да използваме този голям странен червен надпис" devil

Публикувано на 22-01-2010 16:55 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком

Имам следното предложение, като се сложи мишката върху иконките за - Профил, Съобщения, Потребители и Изход, да го изписва по някакъв начин като малко падащо меню или просто да се вижда, че в началото не можах да разбера точно за какво са тия 2 човечета, както и щепселчето, та трябваше с разцъкване wink

Това на пръв поглед ми прави впечатление, още съм нов във форума, но ако измисля друго, ще пиша.

Публикувано на 22-01-2010 16:59 | RE: Предложения, мнения и коментари за Бригадири.ком

На пръв поглед забелязах и 2 други неща, които могат да се поправят.

1. Пуснах 2 лични съобщения вече, но в профила ми в лични съобщения не е отразено, че имам 2 изходящи съобщения, а според мен би било добре да ги пази и да можеш да си ги преглеждаш.

2. Като разглеждам форумите и темите, после се връщам в главния форум горе с менюто > Начало > Форум > Галерия..., та забелязвам, че след като, да речем, съм писал в някоя тема, после си видя коментара и се върна към форумите с въпросното меню горе, не се ъптейдтва и рефрешва автоматично при менюто с 5-те най-горещи теми/ 5-те теми при които е писано последно.
Трябва да дам ръчно рефреш на цялата страница и тогава, чак ми отразява отговора или отговора на някой друг и ми го обновява.

П.П. Много объркано го обясних, надявам се да се е разбрало, какво имам предвид, че ... laugh

П.П.2 Та мисълта ми е, че ако със самото цъкване на въпросното меню форум и отиването на главния форум, ако може да се обновява и рефрешва, а да не се прави ръчно wink

Редактирано от на 22-01-2010 17:06

страница 4 от 23

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 24 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Ivo sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти