Форум >
Публикувано на 15-04-2020 13:02 | Старт на сезона и клетите интервюиращи и гадни норми
1. ...неспокойна интервюираща но чаровна, шумове и гласове в пространство я дразнеха от старта. Не ме приеха щото питах кога ще мога да имам закуска :-) и, че една работа не бих могъл да върша, Инече всичко друго съм ток и жици. Радвам се че им видях отношението за което съм чел генерално да важи за всякъде.
2. Нормите за високи ягоди, една ми каза 10-20, тази 25.
И, обявата е за високи ягоди а може да те използват за всичко.
По-добре безработен и гладен отколкото гаврен :-)
2. Нормите за високи ягоди, една ми каза 10-20, тази 25.
И, обявата е за високи ягоди а може да те използват за всичко.
По-добре безработен и гладен отколкото гаврен :-)
Редактирано от London rulez на 16-04-2020 12:54
Публикувано на 15-04-2020 16:10 | RE: Старт на сезона и клетите интервюиращи и гадни норми
Без да имам намерение да защитавам или обратното, когото и да било, само ще кажа, че от прочетеното тук - минаваш в графата "неподходящ кандидат за работа във ферма". 

Публикувано на 15-04-2020 16:27 | RE: Старт на сезона и клетите интервюиращи и гадни норми
Съгласен, важно да е ясно какво значи този "кандидат" , човек който ще се превърне на асперж за да докаже колко е издържлив и после ще бъде изхвърлен като боклук сам да се лекува. Коронавируса дано внесе поправки в тези взаимоотношения.
П.П. удобно се пропусна коментар за интервюиращата съдийка на която й пречеше шума на вятъра и гласовете на хора на 20 метра разстояние :-)
П.П. удобно се пропусна коментар за интервюиращата съдийка на която й пречеше шума на вятъра и гласовете на хора на 20 метра разстояние :-)
Редактирано от London rulez на 15-04-2020 16:32
Публикувано на 15-04-2020 17:08 | RE: Старт на сезона и клетите интервюиращи и гадни норми
BTW, считам да съм точния кандидат отговарящ на нейните въпроси:1. Не съм расист а напротив с интернационално близко обкръжение 2. Ранно ставане не е проблем за някой който е за друга работа е ставал в 2:30 сутринта. 3. Не пия не пуша. 4. Отличен английски. 5.? С честност казах че съм за сезонна работа а не постоянна и, че мотивицията ми е кинтите, разбирасе и други благородни причини но какво ги интересува какви причини?
Знаех, че ще се хванат за аспержите като им казах че е е единственото ми лично ограничение защото и смятам че може би е възможно да има по--добър начин.
Знаех, че ще се хванат за аспержите като им казах че е е единственото ми лично ограничение защото и смятам че може би е възможно да има по--добър начин.
Публикувано на 15-04-2020 21:08 | RE: Старт на сезона и клетите интервюиращи и гадни норми
Всички останали качества се губят, ако създадеш впечатлението на претенциозен човек. Това да имаш претенции не е нещо лошо. Просто не му е мястото във ферма.
Резултатът ще е загуба на време и нерви и за трите страни, което всеки цели да избегне.

Резултатът ще е загуба на време и нерви и за трите страни, което всеки цели да избегне.

Публикувано на 16-04-2020 00:52 | RE: Старт на сезона и клетите интервюиращи и гадни норми
Ок, благодаря за вниманието ! 

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители