Форум >
Публикувано на 02-04-2013 21:34 | RE: Предложение за нова анкета?
Чак сега видях че има архив на анкетите, божкее

Редактирано от Mr-Tokamori на 02-04-2013 21:39
Публикувано на 19-01-2014 11:35 | RE: Предложение за нова анкета?
Баш държа, че в сегашната анкета "Къде ще работите през 2014 г.?" 2-мата гласували за България сме аз и Иво 

Публикувано на 11-02-2014 19:02 | RE: Предложение за нова анкета?
Gladiator13 писа:
В тая връзка , не е зле да се пусне някоя анакета за заминаващите да работят в Англия , понеже виждам , че са най- много.
С въпрос , дали заминават да търсят работа сами или отиват при познати и роднини или с агенции. Макар ,че не знам да има реално работеща , българска агенция, която да посредничи на българи. Не броя тия в джобс бг, защото е ясно , че са ментета и измамници. Бас държа отсега , че тия с роднините и познатите ще са мнозинството.
В тая връзка , не е зле да се пусне някоя анакета за заминаващите да работят в Англия , понеже виждам , че са най- много.
С въпрос , дали заминават да търсят работа сами или отиват при познати и роднини или с агенции. Макар ,че не знам да има реално работеща , българска агенция, която да посредничи на българи. Не броя тия в джобс бг, защото е ясно , че са ментета и измамници. Бас държа отсега , че тия с роднините и познатите ще са мнозинството.
А може и нещо от твоята специалност да се пусне като анкета! например
Чревоугодник ли сте ?

1.Да
2.Не
3.Само докато съм на бригада
4.Какво е чревоугодие?
5.Празен вот
Публикувано на 23-02-2014 19:34 | RE: Предложение за нова анкета?
Някакви предложения 

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители