Форум >
Публикувано на 05-02-2011 19:32 | RE: Предложение за нова анкета?
Пуснах нова анкета да видим какво стана с бригадирите този сезон.
Предишната анкета показва сериозна разлика между кандидатствалите в IBC и другите агенти в България.
Предишната анкета показва сериозна разлика между кандидатствалите в IBC и другите агенти в България.
Редактирано от Ivo на 05-02-2011 19:33
Публикувано на 05-02-2011 20:00 | RE: Предложение за нова анкета?
анкетата не важи за поканените,така ли да го разбирам?Целта ти е да се види какво става с офертите или колко заминават този сезон?
Публикувано на 05-02-2011 20:01 | RE: Предложение за нова анкета?
Ей, забравих, че има и поканени..са ше го добавя...
Да питам - дали да направим един отделен раздел за Англия, където да се пуснат теми за всички видове култури, които се берат по селскостопанските бригади?
И всеки да остави впечатление - то е ясно, че има различни начини на бране на някои зеленчуци и плодове, но пък тъкмо да се видят всичките начини.
Да питам - дали да направим един отделен раздел за Англия, където да се пуснат теми за всички видове култури, които се берат по селскостопанските бригади?
И всеки да остави впечатление - то е ясно, че има различни начини на бране на някои зеленчуци и плодове, но пък тъкмо да се видят всичките начини.
Редактирано от Ivo на 05-02-2011 20:03
Публикувано на 05-02-2011 20:10 | RE: Предложение за нова анкета?
според мен е добре да пуснеш,защото например се оказа първата година като отидох,че нямам понятие от бране на домати-невероятно,но факт.Предполагам същото се отнася и за др.зеленчуци и плодове.
Публикувано на 05-02-2011 20:14 | RE: Предложение за нова анкета?
Формулирай си по- добре идеята в анкета. Така излиза, че искаш анкета защо си се отказала от бригада първата година като си отишла?!?
Публикувано на 05-02-2011 20:24 | RE: Предложение за нова анкета?
съжалявам не се изразих правилно може би.Идеята ми е всеки да опище начина на бране на съответния зеленчук.Каква е процедурата?Аз не съм се отказала и за 4 година се връщам във фермата,но примерно :как се събират картофи?,как се берат аспержи и др.др.Има си технология за всичко.Просто идеята на Ivo я разбирам така или така ми се иска-кой знае!
Fairy: Извинявай, грешно съм те разбрала. На Иво въпроса за различните култури не съм го забелязала и мислих, че ти като писа става въпрпос за анкета...
Fairy: Извинявай, грешно съм те разбрала. На Иво въпроса за различните култури не съм го забелязала и мислих, че ти като писа става въпрпос за анкета...
Редактирано от Fairy на 05-02-2011 21:08
Публикувано на 05-02-2011 21:04 | RE: Предложение за нова анкета?
Ivo писа:
тъй като го нямаше, си дадох гласа за първото
Публикувано на 05-02-2011 21:12 | RE: Предложение за нова анкета?
Ivo писа:
Да, ама не знам как ще се опише с думи технологията, и още повече - как ще се разбере.
Публикувано на 07-02-2011 15:40 | RE: Предложение за нова анкета?
Ами не знам и аз.
п.п. Айде дайте вот в анкетата - толкова много народ посещава сайта пък само 52ма са се включили...
п.п. Айде дайте вот в анкетата - толкова много народ посещава сайта пък само 52ма са се включили...
Публикувано на 07-02-2011 16:06 | RE: Предложение за нова анкета?
Aз предлагах анкети 1000 пъти. Явно другите от нищо не се интересуват. Питай ги от 1 до 10 с колко оценяват полезността на форума.
Редактирано от Fairy на 07-02-2011 21:10
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители