Форум >
Публикувано на 31-01-2009 13:49 | RE: SOS SOS SOS
ако знаете англиски се обадете в емиграционите те много бързо деистват , в нашата ферма доидоха една група от шотландия тяхният шеф нешто много се отнасял зле с тях и те се обадили в емиграционите , като отишле доста шум се вдигнал даже заплашели фермера че щте му отнемат лиценза за наемане на работници от други страни, такаче пробваите и там да но да помогне успех
Публикувано на 31-01-2009 14:54 | RE: SOS SOS SOS
imam v mene edna standartna knijka, koqto se dava na vseki u4astnik v programata za sezonni selskostopanski rabotnici HOPS. v neq ima nqkoi telefoni, neznam dali 6te e polezno no:
Informaciq otnosno trudovite pravootno6eniq, moje da se nameri v internet na stranicata na Ministerstvoto na turgoviqta i industriqta http://www.dti.gov.uk/er/ ili na gore6tata liniq na Biuroto za konsultacii, pomirqvane i arbitraj (ACAS) 08457 47 47 47.
Ne sum iz4ela knijkata i neznam dali to4no tozi telefon 6te vi e polezen...
Informaciq otnosno trudovite pravootno6eniq, moje da se nameri v internet na stranicata na Ministerstvoto na turgoviqta i industriqta http://www.dti.gov.uk/er/ ili na gore6tata liniq na Biuroto za konsultacii, pomirqvane i arbitraj (ACAS) 08457 47 47 47.
Ne sum iz4ela knijkata i neznam dali to4no tozi telefon 6te vi e polezen...
Публикувано на 04-02-2009 20:43 | RE: SOS SOS SOS
nie ne sme v karavani a na kvartira,ami gabite triabva da se berat mnogo barzo za6oto niama da moje6 da si izkaras zarabotkata koiato e 5,73 paunda,ami dolu gore triabva da bere6 na 4as okolo 40 kg gabi kato ima6 predvid da gi podrejda6 v tarelki i kaseti,svikva se s rabotata no dano da imate rabota da ne popadnes na skapano miasto kato nas,ne ti go pojelavam,ami ako te interesuva ne6o drugo za gabnite fermi pitai,4aozasega
Публикувано на 05-02-2009 23:58 | RE: SOS SOS SOS
ami nie triabvase da tragnem oktomvri ose no ni protakaha ot bg firmata,pak i v gabarnicite nali vse pak e celogodisno rabotata
Публикувано на 12-02-2009 22:35 | RE: SOS SOS SOS
Как е положението там?
Пак ли няма работа?
Пак ли няма работа?
Публикувано на 20-07-2010 14:05 | RE: SOS SOS SOS
nevijdam nikakvi mneniq za 2010 nqkoi zaminaval li e s nov vek pez izminaite meseci?????Molq pi6ete
Публикувано на 22-12-2010 11:57 | RE: SOS SOS SOS
Ако някой е е получил съдебен иск от НОВ ВЕК 2 за неплатени "консултации" и смята че е подведен може да оспори оспори иска но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПУСНЕ ЖАЛБА В ПРОКУРАТУРАТА. Знайте че НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕННИТЕ подведени има и други и само жалбата в прокуратурата може да помогне от опит споделям. Колкото повече "подведени" пуснат подробено случая си до прокуратурата толкова по сигурно. Не се отчайвайте хора а действайте. Как се пише жалбата може да се посъветвате с адвокат, в прокуратурата, съда, полицията или сами да си я оформите (не препоръчително) . Ако някой от страх, глупота и наивност е платил вече да направи същото да подаде случея си до прокуратурата подробно описан. Пралгайте като доказателства всички докумети (разписки, коренспонденция от имайл, пощенски разписки и всичко останало). Ако смятате че няма да помогне само жалбата и че с подписа на "измислиния" договор не може да оспорите Нов Век за това че НЕ сте искали КОНСУЛТАЦИИ върху безплатни документи подайте залба в Защита на Потребителя за некачествнни услуги, също така сигнализирайте в икономическа полиция че не са ви издали касова бележка за платените вече от вас 30+260 лв или и други суми.
Публикувано на 22-12-2010 14:53 | RE: SOS SOS SOS
Целият форум напълни с това съобщение.Разбирам че искаш да помогнеш и информираш и други хора но не е необходимо да пускаш във всички теми едно и също нещо !!!
Публикувано на 25-01-2011 09:16 | RE: SOS SOS SOS
Преди няколко дена получих призовка в съда от Нов Век, при които кандидатствах преди 2 години, така и не ми предложиха работа и ги отсвирих. Сега искат да ме съдят за консултации и набавяне на информация, която така и не са ми предоставяли. Моля, ако някои може да качи договора или да го изпрати на лични, тъй като аз отдвана вече не го пазя. Ако има още пострадали от тази фирма, не се лъжете да им плащате и не се подлъгвайте да си подавате документи при тях.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители