Форум >
Публикувано на 24-01-2011 22:06 | UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Здравейте!!!
Виждам че тук има доста хора със практически опит във бригадите и т.н!!
Питането ми е (Въпреки че е Относително-зависи си от човека,сезона и др. фактори) Но в крайна сметка съвсем Честно-Къде човек може да изкара По-Добри пари,във UK или USA (говоря за стандартните програми предлагани от фирмите посредници-селскостопански бригади,работа във паркове,хотели и т.н)????
Сигурен съм че ще възникнат спорове но наистина ме интересува коя инвестиция е по-възвръщаема (говоря за заминаване по програма,по легалният начин както си му е редът) не със разни врътки и т.н??
Благодаря Предварително!!!!
Виждам че тук има доста хора със практически опит във бригадите и т.н!!
Питането ми е (Въпреки че е Относително-зависи си от човека,сезона и др. фактори) Но в крайна сметка съвсем Честно-Къде човек може да изкара По-Добри пари,във UK или USA (говоря за стандартните програми предлагани от фирмите посредници-селскостопански бригади,работа във паркове,хотели и т.н)????
Сигурен съм че ще възникнат спорове но наистина ме интересува коя инвестиция е по-възвръщаема (говоря за заминаване по програма,по легалният начин както си му е редът) не със разни врътки и т.н??
Благодаря Предварително!!!!
Публикувано на 24-01-2011 22:37 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Хм...ами според мен в Англия се изкарват повече пари. Най-малкото, че тръгваш с доста по-малко разходи.
Но също така се пестят повече, поне това са моите впечатление (не съм ходил в САЩ, но пък знам какво са спестявали мои познати).
Но също така се пестят повече, поне това са моите впечатление (не съм ходил в САЩ, но пък знам какво са спестявали мои познати).
Публикувано на 24-01-2011 22:54 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Това е много относително аз при мен имах колега които преди да дойде в нашата фарма е бил в чикаго на бригада и просто неможеше и да става дума за сравнение по това което ми разказа и по това което беше при нас и като пари и като отношение и като живот въобще,но всичко според мен е относително а този въпрос ми прилича на въпроса-колко се искарват на седмица в фермите в англия или кой колко е спестил за 3-6 месеца....Всичко е толкова относително с 1000 условности-разликата в цените на стоките примерно,цените на бензина (за тези които карат коли) просто стотици условности има и всеки може различна цифра на различните места да спести.
P.С. С една дума нищо конкретно неказах и то е щото просто няма какво конкретно да се каже-всичко е относително

P.С. С една дума нищо конкретно неказах и то е щото просто няма какво конкретно да се каже-всичко е относително

Публикувано на 24-01-2011 22:55 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Споделям мнението на Админа, въпреки че и Аз не съм бил в САЩ.
От моя опит в Англия и отзивите на приятели ходили в Америка по-бърза възвръщаема инвистиция е Англия, с всичките си минуси и плюсове
От моя опит в Англия и отзивите на приятели ходили в Америка по-бърза възвръщаема инвистиция е Англия, с всичките си минуси и плюсове
Публикувано на 24-01-2011 22:56 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Ivo писа:
Хм...ами според мен в Англия се изкарват повече пари. Най-малкото, че тръгваш с доста по-малко разходи.
Любопитно ми е защото съм чувал различни версии-Но май се оказва че във Англия могат да се изкарат повечко пари (както ти казваш най-малкото разходите по заминаването са доста по-ниски) а и до колкото чета (може и да бъркам) бригадите и подобни заминавания за САЩ са за 4-5месеца ,докато във Англия можеш за изкараш повечко време=на повечко пари!! Другият момент които ми прави впечатление е че заплащането на час е горе-долу еднакво (дори на моменти във Англия излиза че е по-високо) Ако бъркам някъде ще съм Благодарен да ме поправите!!! Лично за мен Щатите са Мечтана дестинация,но тук конкретно ме интересува изкарването на повече пари!!
Публикувано на 24-01-2011 23:06 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Щом е за парите - Англия - на всичкото отгоре е близо - ако нещо се скофти - на 2 часа път със самолет - нискотарифни компании може и под 100 лв да излезе билета. 
Все пак и за парите си зависи в коя ферма ще се паднеш... пък напоследък отзивите не са много хубави.

Все пак и за парите си зависи в коя ферма ще се паднеш... пък напоследък отзивите не са много хубави.
Публикувано на 24-01-2011 23:50 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Ами на всякаде си е до късмет на това на каква ферма или работа ще случиш. В Англия разходите ти за заминаване са двойно и тройно по - малко. В щатите тези който заминават за първа година има един соушъл сикюрити номер дето трябва да си го извадиш ако искаш да смениш работата , да почнеш 2-ра и т.н Той по принцип става до месец , но е имало не малко случеи когато е закъснявал драстично. В англия може да седиш 6 месеца ,че някъде отпускат и по-повече, докато в Уса 4 месеца с опция за още 1 ако ти разрешат, че после оставаш нелегално
В Уса живееш сред цивилизацията имаш много опции за харчене на пари, докато в Англия си в Каравани на километри от близкия град и може да спестиш някой лев от това
То си има нещо като не писано право. Ако искаш да си поживееш върви в УСА ,ако искаш да спестиш пари върви в Англия, но пак си е до късмета :0
В Уса живееш сред цивилизацията имаш много опции за харчене на пари, докато в Англия си в Каравани на километри от близкия град и може да спестиш някой лев от това

То си има нещо като не писано право. Ако искаш да си поживееш върви в УСА ,ако искаш да спестиш пари върви в Англия, но пак си е до късмета :0
Публикувано на 24-01-2011 23:58 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
Абсолютно. 

Публикувано на 25-01-2011 00:44 | RE: UK-USA-Къде се изкарват повеече пари???
ей тука доста хора виждам са прoумели доста неща браво.май няма какво да се добави.Само една вметка ако може.В англия никога няма да пребиваваме неправомерно поради това че сме в еврозоната,Дори и с нелегална работа винаги ще искъраш някои кинта докато в Сащ ако те спипат спукана ти е работата.
сега май е време да отворя нова тема на разговор
КОЛКО Българи познавате да са били глобени или депортирани от Обединеното Кралство?
аз нещо не се сещам
Ivo: ползвай кредора като нямаш кирилица
сега май е време да отворя нова тема на разговор
КОЛКО Българи познавате да са били глобени или депортирани от Обединеното Кралство?
аз нещо не се сещам
Ivo: ползвай кредора като нямаш кирилица
Редактирано от Ivo на 25-01-2011 00:46
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД