Форум >
Публикувано на 21-02-2011 11:01 | втора работа докато работя във ферма
Здравейте,
от няколко дни чета във форума информацията и научих доста неща. затова реших да се регистрирам и да попитам дали има възможност да се работи втора работа докато си във ферма в англия? никъде не срещнах такава информация , а и с търсачката не намерих. интересува ме има ли време за такава, разрешено ли е и какви са възможностите , ако е. мисля да заминавам за първи път и не съм студент. ще съм много благодарен на отговори и се извинявам ако все пак е имало такава тема която не съм открил.
от няколко дни чета във форума информацията и научих доста неща. затова реших да се регистрирам и да попитам дали има възможност да се работи втора работа докато си във ферма в англия? никъде не срещнах такава информация , а и с търсачката не намерих. интересува ме има ли време за такава, разрешено ли е и какви са възможностите , ако е. мисля да заминавам за първи път и не съм студент. ще съм много благодарен на отговори и се извинявам ако все пак е имало такава тема която не съм открил.
Публикувано на 21-02-2011 11:05 | RE: втора работа докато работя във ферма
Забрави. Принципно е възможно, дефакто - НЕ!
Няма да имаш време и сили за две работи. Ако пък имаш време, значи положението във фермата е много зле и в такъв случай е по- добре ако ще оставаш в Англия да се ориентираш само към една работа, различна от тази на фермата...
Няма да имаш време и сили за две работи. Ако пък имаш време, значи положението във фермата е много зле и в такъв случай е по- добре ако ще оставаш в Англия да се ориентираш само към една работа, различна от тази на фермата...
Редактирано от Fairy на 21-02-2011 11:35
Публикувано на 21-02-2011 11:15 | RE: втора работа докато работя във ферма
След фермата може да ги обмисляш тези варианти за двете работи.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 21-02-2011 11:31 | RE: втора работа докато работя във ферма
Физически е почти невъзможно.
Обаче по спомен едни момчета помагаха на една бабка в съседното село, когато могат и им даваше по някоя кинта.
Обаче по спомен едни момчета помагаха на една бабка в съседното село, когато могат и им даваше по някоя кинта.

Публикувано на 21-02-2011 11:32 | RE: втора работа докато работя във ферма
а как става номера след бгригадата (фермата) да останеш за друга работа ?
Публикувано на 21-02-2011 11:34 | RE: втора работа докато работя във ферма
Dj_Lazo_Mix писа:
а как става номера след бгригадата (фермата) да останеш за друга работа ?
Чети форума и яе разбереш,има инфо колкото искаш.Ако нещо не ти е ясно тогава питай.Успеха как става номера след бгригадата (фермата) да останеш за друга работа ?

Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 21-02-2011 11:43 | RE: втора работа докато работя във ферма
Виж в тази тема:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=1561
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=1561
Публикувано на 21-02-2011 18:17 | RE: втора работа докато работя във ферма
и от мен успех
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители