Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: За най-неосведомените (за мен)
Публикувано на 04-04-2011 15:59 | За най-неосведомените (за мен)
faflata
Потребител

първо възможно ли е да отида на такава бригада без да съм студент
второ мога ли да работя нещо... по-цивилизовано като се има в предвид че не разбирам много добре английски... за сега това са въпросите

Публикувано на 04-04-2011 16:14 | RE: За най-неосведомените (за мен)
Sapphira
Потребител

Ако си беше направил поне малко труд да потърсиш из форума, щеше да намериш отговори не само на тези, но и на много други въпроси
И все пак да видиш какъв човек съм ще ти отговоря. Да, можеш да заминеш на бригада ако не си студент. А относно втория ти въпрос, трябва да си много голям късметлия да прокопсаш там без да знаеш езика, но може и да има и други мнения тук.
Публикувано на 04-04-2011 16:23 | RE: За най-неосведомените (за мен)
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Тъй като все пак трябва да има някакво деление... искам да кажа, че става въпрос за "младежки и студентски бригади", които са за работа в селското стопанство... и отделно работа в друга сфера (позволените).
За селстостопанските бригади и с език и без език е все тая. Не пречи.

Обаче ако ще си решил нещо друго без език някой трябва да те "влачи" ..иначе какво ще правиш там?

Да използвам заглавието на темата и да допиша някои неща.
1. Не ме питайте на лични съобщения въпроси свързани с бригади, заминавания и т.н. .. неща, които или ги има писани или просто е по-добре да се обсъждат във форума. Нали затова е форум?
2. Като питате как да заминете на бригада - ами просто отделете малко време и почнете от първия раздел, който не случайно носи името "Искам да замина на бригада в Англия"... и така ще се запознаете с доста неща, с които не сте наясно.

Редактирано от Ivo на 04-04-2011 16:30
Публикувано на 05-04-2011 21:50 | RE: За най-неосведомените (за мен)
Tatko Barba
Потребител

Sapphira писа:
Ако си беше направил поне малко труд да потърсиш из форума, щеше да намериш отговори не само на тези, но и на много други въпроси
И все пак да видиш какъв човек съм ще ти отговоря. Да, можеш да заминеш на бригада ако не си студент. А относно втория ти въпрос, трябва да си много голям късметлия да прокопсаш там без да знаеш езика, но може и да има и други мнения тук.

Хем му слагаш сиктер,хем му даваш тема за размисъл,а именно човешкото отношение.Много щедро от твоя страна да обясниш на човека ,за да види какъв човек си.Изкефих сеcoolcool

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Tatko Barba на 05-04-2011 21:56
Публикувано на 06-04-2011 13:41 | RE: За най-неосведомените (за мен)
Sapphira
Потребител

.... ами такава съм си
Публикувано на 06-04-2011 20:22 | RE: За най-неосведомените (за мен)
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

без език, цивилизована работа няма

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23906 | Форумни мнения 29920 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 39 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: smmsmrtn
Бригадири в момента или преди малко във форума:
smmsmrtn ReeseCameron UrbanNomad AllieBrady enyar zazz2 Ternence Ephraim jhb66 Jacubov JeansKeyzhu Lilidala Adrianayng koreandr Rodrigo Taylorlly MirabelConnell Ivo Hartmann846 luissuraez798 Andrew736 Damnmy Seraphinang Kongyawen nataliana

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2026 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти