Форум >
Публикувано на 21-03-2015 15:59 | RE: Неща от първа необходимост!
Лаптопа влиза ли в килограмите на ръчния багаж или не?
Публикувано на 21-03-2015 16:05 | RE: Неща от първа необходимост!
Зависи с коя компания пътуваш.
Публикувано на 21-03-2015 16:06 | RE: Неща от първа необходимост!
Ще направя тема и за багажа - ръчен, чекиран.
Определено лаптопчето и информацията за пътуването няма нищо общо с първата необходимост...
Определено лаптопчето и информацията за пътуването няма нищо общо с първата необходимост...
Публикувано на 26-02-2016 17:57 | RE: Неща от първа необходимост!
Здравейте, може би прибързвам ама от далеко да вържем попа да е мирно селото хах.Сега на кратко .. че берем домати може и да е чери домати не знам понеделник ще разбера да видим.Имам малко питанки.
Освен ,за хаповете,ракията ... нужен ли е спалния чувал и защо.Реално погледнато мисля от към обуща да си взема 1чифт макс 2 маратонки и едни кубинки ... даже и за тях се съмнявам тъй като ще берем в оранжерия.
Общо взето даже не знам още кво да питам много.Така че някой който е брал домати да спомене за обущата хах
Освен ,за хаповете,ракията ... нужен ли е спалния чувал и защо.Реално погледнато мисля от към обуща да си взема 1чифт макс 2 маратонки и едни кубинки ... даже и за тях се съмнявам тъй като ще берем в оранжерия.
Общо взето даже не знам още кво да питам много.Така че някой който е брал домати да спомене за обущата хах
Редактирано от retaer на 27-02-2016 15:29
Публикувано на 13-03-2016 17:27 | RE: Неща от първа необходимост!
Яко бране на домати . Това е работа мечта .
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители