Форум >
Публикувано на 01-05-2009 20:58 | RE: Неща от първа необходимост!
ако си от готвачите си вземи подправкии
и друго, което там няма и даже ония ден се подсетих за него и ще си взема - СЕМКИ
и друго, което там няма и даже ония ден се подсетих за него и ще си взема - СЕМКИ
Публикувано на 13-05-2009 01:12 | RE: Неща от първа необходимост!
3v1 neskafe tam nqma
Публикувано на 13-05-2009 10:26 | RE: Неща от първа необходимост!
aamg3 писа:
3v1 neskafe tam nqma
3v1 neskafe tam nqma
туй да беше проблема...ама няма и шкембе, кебапчета, снежанка и тн....
Публикувано на 13-05-2009 11:34 | RE: Неща от първа необходимост!
В Lidl има.
За 3в1 става въпрос де...кебапчета уви няма.
За 3в1 става въпрос де...кебапчета уви няма.
Редактирано от Ivo на 13-05-2009 11:35
Публикувано на 26-08-2009 18:23 | RE: Неща от първа необходимост!
За бране на ягоди какво е най-добре да се вземе като обувки за работа нещо по-леко или .....
Публикувано на 26-08-2009 18:45 | RE: Неща от първа необходимост!
нещо водонепромукаемо, на ягодите има много кал и вода от спуканите тръби по редовете...
Публикувано на 14-01-2010 10:02 | RE: Неща от първа необходимост!
Имам едно такова питане за храната.
Понеже ще се прехвърляме през рейсове и таксита и т.н. и то с доста багаж.
Понеже ще пристигнем в понеделник и предполагам че на другия ден ще започнем работа веднага и незнам дали има магазин наблизо или се организират някакви ходения до магазина с бусчета(както прочетох тука) или изобщо ще има време да разучаваме още ден 1 къде и какво та въпроса :
колко храна да си взема преди да отида във фермата, за един ден или за няколко защото все пак ще сме с багажи и няма да е удобно много да се разкарваме и да търсим магазини и т.н.
Понеже ще се прехвърляме през рейсове и таксита и т.н. и то с доста багаж.
Понеже ще пристигнем в понеделник и предполагам че на другия ден ще започнем работа веднага и незнам дали има магазин наблизо или се организират някакви ходения до магазина с бусчета(както прочетох тука) или изобщо ще има време да разучаваме още ден 1 къде и какво та въпроса :
колко храна да си взема преди да отида във фермата, за един ден или за няколко защото все пак ще сме с багажи и няма да е удобно много да се разкарваме и да търсим магазини и т.н.
Публикувано на 14-01-2010 10:12 | RE: Неща от първа необходимост!
ЕЙЙ ся се сетих нещо много важно коеот за мен си е от първа необходимост като водата и храната )))).............ИНТЕРНЕТА!!!
Как стои въпроса с интернета,ако да кажем фермата няма WI-Fi?
Как мога да имам нет,през телефона или чрез тези броадбанд у-ва дет са като флашки и колко струват двата варианта там?И как мога да се сдобия сътветно с тях.
Ако пък някои знае конкретно за LUTTON FARM ще е просто перфектно да сподели с мен,защото там отивам.
Как стои въпроса с интернета,ако да кажем фермата няма WI-Fi?
Как мога да имам нет,през телефона или чрез тези броадбанд у-ва дет са като флашки и колко струват двата варианта там?И как мога да се сдобия сътветно с тях.
Ако пък някои знае конкретно за LUTTON FARM ще е просто перфектно да сподели с мен,защото там отивам.
Публикувано на 14-01-2010 10:39 | RE: Неща от първа необходимост!
Ей това дето викаш, че е като флашка си го купуваш. Аз съм засичала от 30 до 50 паунда и после си купуваш само валчери за интернета , мисля, че бяха 10 паунда за 1 ГБ и 15 паунда за 3 ГБ интернет и така
Публикувано на 14-01-2010 10:45 | RE: Неща от първа необходимост!
Абе прочетох тука някъде из форума че е възможно да си го купиш това и да се окажеш прецакан,защото имало вероятност да няма покритие там където си ти,
Друг мой приятел сега се върна от Лондон и той е ползвал същата услуга и казва че в центъра на лондон почти където е бил той е бил толкова слаб нета че едвам скайпа е вървял на съобщения,а за разговори изобщо неможело да става дума,а на мен ще ми трябва главно за разговори с... половинката ))
Друг мой приятел сега се върна от Лондон и той е ползвал същата услуга и казва че в центъра на лондон почти където е бил той е бил толкова слаб нета че едвам скайпа е вървял на съобщения,а за разговори изобщо неможело да става дума,а на мен ще ми трябва главно за разговори с... половинката ))
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители