Форум >
Публикувано на 21-03-2015 15:59 | RE: Неща от първа необходимост!
Лаптопа влиза ли в килограмите на ръчния багаж или не?
Публикувано на 21-03-2015 16:05 | RE: Неща от първа необходимост!
Зависи с коя компания пътуваш.
Публикувано на 21-03-2015 16:06 | RE: Неща от първа необходимост!
Ще направя тема и за багажа - ръчен, чекиран.
Определено лаптопчето и информацията за пътуването няма нищо общо с първата необходимост...
Определено лаптопчето и информацията за пътуването няма нищо общо с първата необходимост...
Публикувано на 26-02-2016 17:57 | RE: Неща от първа необходимост!
Здравейте, може би прибързвам ама от далеко да вържем попа да е мирно селото хах.Сега на кратко .. че берем домати може и да е чери домати не знам понеделник ще разбера да видим.Имам малко питанки.
Освен ,за хаповете,ракията ... нужен ли е спалния чувал и защо.Реално погледнато мисля от към обуща да си взема 1чифт макс 2 маратонки и едни кубинки ... даже и за тях се съмнявам тъй като ще берем в оранжерия.
Общо взето даже не знам още кво да питам много.Така че някой който е брал домати да спомене за обущата хах
Освен ,за хаповете,ракията ... нужен ли е спалния чувал и защо.Реално погледнато мисля от към обуща да си взема 1чифт макс 2 маратонки и едни кубинки ... даже и за тях се съмнявам тъй като ще берем в оранжерия.
Общо взето даже не знам още кво да питам много.Така че някой който е брал домати да спомене за обущата хах
Редактирано от retaer на 27-02-2016 15:29
Публикувано на 13-03-2016 17:27 | RE: Неща от първа необходимост!
Яко бране на домати . Това е работа мечта .
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители