Форум >
Публикувано на 18-09-2011 14:58 | Здравни осигуровки
Здравейте на всички ! Тази година за първи път ще подавам документи за Англия и искам да ви попитам как стоят нещата със здравните осигуровки. В момента се водя с прекъснати здравни права. Задължително или препоръчително е да съм здравно осигурен?
Публикувано на 18-09-2011 18:22 | RE: Здравни осигуровки
В България принципно е задължително здравното осигуряване.
Публикувано на 18-09-2011 18:56 | RE: Здравни осигуровки
Motoretko писа:
Здравейте на всички ! Тази година за първи път ще подавам документи за Англия и искам да ви попитам как стоят нещата със здравните осигуровки. В момента се водя с прекъснати здравни права. Задължително или препоръчително е да съм здравно осигурен?
Не е задължително ,за да ходиш на чужбина.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 21-12-2011 17:53 | RE: Здравни осигуровки
Аз също имам неплатени осигуровки края на тази 2011 год. и сега за 2012 ме очакват още неплатени месеци. Това би ли ми попречило да не мога да замина с фирма от България за Англия ? Чувал съм че задължително трябва да си платиш за няколко месеца назад беше и тогава можеш да заминеш. А дори и да може после при връщането и начислението на осигуровки дали пречи на това че си нямал .. Може ли някой да разясни малко по въпросите ми ако някой ме е разбрал, надявам се
Публикувано на 22-12-2011 10:33 | RE: Здравни осигуровки
Ако може и на мен да ми отговорите?
Когато съм на бригада мога ли да си се водя на работа и тук в БГ за да не си прекъсвам трудовият договор и осигуровките?
Или да го прекъсна и да плащам само здравни?
Когато съм на бригада мога ли да си се водя на работа и тук в БГ за да не си прекъсвам трудовият договор и осигуровките?
Или да го прекъсна и да плащам само здравни?
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители