Форум >
>
Искам да замина на бригада в Англия... >
Тема: Здравни осигуровки
Публикувано на 18-09-2011 14:58 | Здравни осигуровки
Motoretko
Потребител

Здравейте на всички ! Тази година за първи път ще подавам документи за Англия и искам да ви попитам как стоят нещата със здравните осигуровки. В момента се водя с прекъснати здравни права. Задължително или препоръчително е да съм здравно осигурен?

Публикувано на 18-09-2011 18:22 | RE: Здравни осигуровки
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

В България принципно е задължително здравното осигуряване.

Публикувано на 18-09-2011 18:56 | RE: Здравни осигуровки
Tatko Barba
Потребител

Motoretko писа:
Здравейте на всички ! Тази година за първи път ще подавам документи за Англия и искам да ви попитам как стоят нещата със здравните осигуровки. В момента се водя с прекъснати здравни права. Задължително или препоръчително е да съм здравно осигурен?

Не е задължително ,за да ходиш на чужбина.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 21-12-2011 17:53 | RE: Здравни осигуровки
Mr-Tokamori
Потребител

Аз също имам неплатени осигуровки края на тази 2011 год. и сега за 2012 ме очакват още неплатени месеци. Това би ли ми попречило да не мога да замина с фирма от България за Англия ? Чувал съм че задължително трябва да си платиш за няколко месеца назад беше и тогава можеш да заминеш. А дори и да може после при връщането и начислението на осигуровки дали пречи на това че си нямал .. Може ли някой да разясни малко по въпросите ми ако някой ме е разбрал, надявам се

Публикувано на 22-12-2011 10:33 | RE: Здравни осигуровки
Stella
Потребител

Ако може и на мен да ми отговорите?
Когато съм на бригада мога ли да си се водя на работа и тук в БГ за да не си прекъсвам трудовият договор и осигуровките?
Или да го прекъсна и да плащам само здравни?
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 46 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти