Форум >
Публикувано на 23-02-2012 00:35 | Печалби
Здравейте! Днес бях на интервю в *********, представих се повече от отлично, но в крайна сметка ми казаха, че не гарантирали, разбраха ме че знам английски, работя в най-голямата казарма, и все пак не се знае.. Та въпросът ми е, от Англия ли се чака финалното одобрение? Казах им че съм приет в А-я, малко реагираха като ужилени, не разбирам защо, при положение че предлагат и младежка бригада, окей, какво като не уча тук??
Другият ми въпрос е, до колко време се получава оферта, знам че е различен периодът, но общо взето?
И третият ми последен въпрос, но не и по-важност, за 3 мес какви пари се правят, пак горе-долу?
Благодаря!
Другият ми въпрос е, до колко време се получава оферта, знам че е различен периодът, но общо взето?
И третият ми последен въпрос, но не и по-важност, за 3 мес какви пари се правят, пак горе-долу?
Благодаря!
Редактирано от Ivo на 23-02-2012 08:24
Публикувано на 23-02-2012 08:27 | RE: Печалби
Оферта може и да не получиш. Общо взето. 
За печалба... зависи на ква работа си.
Но горе долу за 3 месеца ще изкараш... 2000

За печалба... зависи на ква работа си.
Но горе долу за 3 месеца ще изкараш... 2000

Публикувано на 23-02-2012 11:32 | RE: Печалби
Е как може да не получа, английски знам, здраво момче съм, срамота е....... Не искам да излиза че се хваля тук, нищо не печеля от това, просто като гледам какви будали отиват и лошо ми става...............

Публикувано на 23-02-2012 11:51 | RE: Печалби
Бил съм на бригада, английски знам много повече от средно ниво, здрав съм, не съм студент и мога да остана за 6-те месеца, а не да си тръгна по средата, нямам предпочитания за начална дата, нито за ферма и въпреки това не ме одобриха тази година - извода е, че си трябва късмет!
и за да не е оффтопик, през 2008 за 3 месеца спестих около 3500лв

Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 23-02-2012 11:58 | RE: Печалби
Мда, няма никаква гаранция. 
п.п. аз му написах 2000 в паунди.. като изкарани, пък колко ще спести е друг въпрос.

п.п. аз му написах 2000 в паунди.. като изкарани, пък колко ще спести е друг въпрос.

Публикувано на 23-02-2012 21:39 | RE: Печалби
И на интервюто ми споменаха за близо 2000 паунда, по-точно 1500 грубо ги сметнаха, но няма значение де, ако са 2000 чудесно!
Колко часа е работния ден, и колко дни се почива? Това съвсем ми обягна на интервюто, понеже бях с още хора в кабинета им.. с още двама селяка ''ми чи дея знам малку пъри такоа да усъвършенсвами езика'', заради тях забравих да питам някой основни въпроси като тези..
Добре де, от какво толкова зависи? Кой не те одобрява, от А-я ли? Ако няма да получиш оферта, поне съобщават ли, или те оставят с надеждата??
Колко часа е работния ден, и колко дни се почива? Това съвсем ми обягна на интервюто, понеже бях с още хора в кабинета им.. с още двама селяка ''ми чи дея знам малку пъри такоа да усъвършенсвами езика'', заради тях забравих да питам някой основни въпроси като тези..
Добре де, от какво толкова зависи? Кой не те одобрява, от А-я ли? Ако няма да получиш оферта, поне съобщават ли, или те оставят с надеждата??
Публикувано на 23-02-2012 21:47 | RE: Печалби
Бекаме, мисля че се отклоняваш от темата, но все пак ще ти отговоря на последния въпрос - Не няма да ти се обадят ако не си одобрен. Като гледам всичко е на принципа - лотария, не си вкарвай някакви филми.
А за всичко свързано с заплата, раб. време, почивни дни си е строго индивидуално, според зависи от дейността която извършваш, фермата, работодателя - неща който могат да се кажат и за България. Нищо по различно, а като те гледам .. щом питаш за заплата и раб. време .. в самото начало, мога сам да си направя изводите. Но няма как всеки се бори за пари в този скапан живот и аз мн добре го знам как е
Успех
А за всичко свързано с заплата, раб. време, почивни дни си е строго индивидуално, според зависи от дейността която извършваш, фермата, работодателя - неща който могат да се кажат и за България. Нищо по различно, а като те гледам .. щом питаш за заплата и раб. време .. в самото начало, мога сам да си направя изводите. Но няма как всеки се бори за пари в този скапан живот и аз мн добре го знам как е

Успех
Редактирано от Mr-Tokamori на 23-02-2012 21:48
Публикувано на 23-02-2012 21:56 | RE: Печалби
Mr-Tokamori писа:
Бекаме, мисля че се отклоняваш от темата, но все пак ще ти отговоря на последния въпрос - Не няма да ти се обадят ако не си одобрен. Като гледам всичко е на принципа - лотария, не си вкарвай някакви филми.
Успех

Успех
Питам, за да си помогна за обучението в Англия, не за да имам някой лв под възглавницата за чалготеки. Не си прави изводи без да познаваш някого, и в живота ще ти е от полза, ако искаш ми вярвай, ако не.. !Естествено че всеки отива с идеята за някой лв, не да си троши кръста на полето.
Благодаря, успех и на теб!
Публикувано на 24-02-2012 10:16 | RE: Печалби
Разгледай темите за фермите, за да добиеш някаква представа за нещата. 

Прехвърли се към форум:
Вход за потребители