Форум >
Публикувано на 23-02-2012 21:16 | Concordia YSV - онлайн кандидатстване
За тази година (2015) има нови позиции (вижте последните коментари по темата).
Concordia YSV дава възможност да се запълват дадени бройки във ферми с директно кандидатстване при тях (като се пропускат агентите в България), което ви спестявава пари (таксите, които изискват агентите). Естествено тези свободни позиции са рядкост и трябва да се следи в сайта им:
http://www.concordia.org.uk/farm_jobs
В линка по-горе ще намерите информация за това кандидатстване, апликейшън формата за кандидастване и най-долу в една таблица обявяват позициите във фермите и датите до които може да се кандидатства.
При кандидастване онлайн при англичаните се иска от вас да говорите английски език, тъй като ще проведете интервю по Skype, което естествено ще бъде на английски.
За съжаление, както писах по-горе позициите са рядкост...
ОБАЧЕ още една добра новина за всички, които са ходили на бригада в Англия!
Както може да видите в някои от коментарите в тази тема, фермерите могат да пратят данните ви в Concordia YSV, а те ще ви пратят на e-mail формуляр, който трябва да попълните (за този формуляр се надявам миналите по този път да кажат няколко думи).
В този случай дори няма да минавате интервю по скайп.
За да стане така ще трябва да убедите фермера да направи това за вас, като по този начин ще ви спести няколко стотин лева.
НЕ коментирайте българските агенти на Concordia YSV в тази тема!
Brigadiri.com има за цел да спести излишните такси на кандидатите за работа, затова ползвайте информацията тук и самите вие споделяйте полезна информация.
Тъй като все по-често се задават въпроси относно заминаване на бригада в Англия без посредници, то това е единия начин, а също и директно кандидастване във фермите, които набират работници за свои нужди:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1577
Също така за тези, които изобщо не са запознати с бригадите в Англия препоръчвам да прочетат тази тема:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254
Concordia YSV дава възможност да се запълват дадени бройки във ферми с директно кандидатстване при тях (като се пропускат агентите в България), което ви спестявава пари (таксите, които изискват агентите). Естествено тези свободни позиции са рядкост и трябва да се следи в сайта им:
http://www.concordia.org.uk/farm_jobs
В линка по-горе ще намерите информация за това кандидатстване, апликейшън формата за кандидастване и най-долу в една таблица обявяват позициите във фермите и датите до които може да се кандидатства.
При кандидастване онлайн при англичаните се иска от вас да говорите английски език, тъй като ще проведете интервю по Skype, което естествено ще бъде на английски.
За съжаление, както писах по-горе позициите са рядкост...
ОБАЧЕ още една добра новина за всички, които са ходили на бригада в Англия!
Както може да видите в някои от коментарите в тази тема, фермерите могат да пратят данните ви в Concordia YSV, а те ще ви пратят на e-mail формуляр, който трябва да попълните (за този формуляр се надявам миналите по този път да кажат няколко думи).
В този случай дори няма да минавате интервю по скайп.
За да стане така ще трябва да убедите фермера да направи това за вас, като по този начин ще ви спести няколко стотин лева.
НЕ коментирайте българските агенти на Concordia YSV в тази тема!
Brigadiri.com има за цел да спести излишните такси на кандидатите за работа, затова ползвайте информацията тук и самите вие споделяйте полезна информация.
Тъй като все по-често се задават въпроси относно заминаване на бригада в Англия без посредници, то това е единия начин, а също и директно кандидастване във фермите, които набират работници за свои нужди:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1577
Също така за тези, които изобщо не са запознати с бригадите в Англия препоръчвам да прочетат тази тема:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254
Редактирано от Ivo на 14-03-2015 19:15
Публикувано на 24-02-2012 10:00 | RE: concordia
Накратко ще ти обясня - реших да кандидатствам директно, но в документите, които трябват искат поне две препоръки от бивш работодател или от преподавател от университета ти - преведени на английски и нотариално заверени при нотариус. Тука идват проблемите - първо аз препоръки няма как да взема, второ, ако си ги измисля тряа да търся кой ще иска да ги завери и трето едно момиче от форума каза, че е била при три нотариуса и никой не иска да й ги завери, защото за на английски. Писах на Конкордия и те казаха, че без препоръки няма смисъл да се кандидатства.
Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 25-02-2012 23:10 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
аз знам как става, обаче трябва да си във ферма и след това се свързваш със агента на конкордия в англия Amy Wood, която провежда интервютата за SWEP 1, SWEP 2, Must , и не плащаш пари на посредници, обаче трябва да си във ферма и ако искаш да се развиваш може чрез нея, който е заинтерисуван мога да обясня
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 26-02-2012 07:53 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Хм, ами това е нещо друго, за което говориш, но няма да е лошо да напишеш повече инфо за какво става въпрос.
Иначе в другата тема е обяснено за какво иде реч.
Иначе в другата тема е обяснено за какво иде реч.
Публикувано на 09-03-2012 19:57 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Пуснах документи в сряда, днес получих емайл за скайп интервю следващата седмица
Публикувано на 15-03-2012 18:30 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
и аз имах скайп интервю във вторник,казаха че ще пуснат останалото инфо на имейл,но кога неразбрах?
Публикувано на 15-03-2012 21:01 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
и на мен ми казаха, че ако съм одобрен ще ми пуснат инфо на майла не казаха кога
Публикувано на 16-03-2012 21:49 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
пратиха и маил с останалото инфо днес за sandfields Farms Ltd 22 May 2012 - 21 Nov 2012
Публикувано на 17-03-2012 00:02 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
и на мен ми пратиха инфо за Dickmontlaw Farm picking strawberries, beginning on 14/05/2012 and ending on 15/07/2012. Странно при положение, че и аз кандидатствах за Sandfields ...
Публикувано на 17-03-2012 08:04 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
мен ме питаха дали мога да остана до края на ноември(и аз ко да кажа разбирасе ОК) въпреки че звучи края на ноември доста зимно . и ако си казал нещо друго щото тая оферта е за 6м.,незнам може и некви техни работи да са си....английска ти му работа
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители