Форум >
Публикувано на 28-03-2013 15:27 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
В момента попълвам документите, обаче имам една референция. Моля всички, които стигат до интервю да разяснят въпроса с препоръките, защото и в другата тема, която Иво е посочил на предните страници не става ясно. Задължително ли искат 2 препоръки, може ли да са измислени и какъв е шанса според вас на човек без стаж да предложат работа?
Публикувано на 28-03-2013 15:31 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
ами за това не съм сигурна,за6тото никаде маи не пише да си ходил ве4е веднъж.нищо не ти пре4и да пробваш
Публикувано на 18-07-2013 12:51 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Здравейте.....искам да попитам,понеже не съм много сигурен във възможностите си (а и знаете как странно говорят британците ) на това скайп интервю,може ли да говори , примерно мой приятел, който ест знае всичко за мен и може да отговори на въпросите ???
П.П. Някаква идея,кога горе-долу ще излязат в английския сайт офертите за есенно-зимния период ??
БЛАГОДАРЯ предварително !!!
П.П. Някаква идея,кога горе-долу ще излязат в английския сайт офертите за есенно-зимния период ??
Публикувано на 01-09-2013 13:41 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Lazio писа:
Здравейте.....искам да попитам,понеже не съм много сигурен във възможностите си (а и знаете как странно говорят британците ) на това скайп интервю,може ли да говори , примерно мой приятел, който ест знае всичко за мен и може да отговори на въпросите ???
не
Публикувано на 13-02-2014 17:45 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Публикували са позиции за кандидатстване. Налазвайте.
Публикувано на 17-02-2014 14:40 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
интересувам се как мога да кандидатствам за конкордия? може ли линк за кандитатстване?как става?
Редактирано от miro dimitrov на 17-02-2014 14:46
Публикувано на 17-02-2014 14:42 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
А да прочетеш първото мнение в темата (пък защо не и цялата тема) може ли?
Публикувано на 19-02-2014 10:24 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
четири оферти, две за по 2 месеца, другите за по 6. Не знам дали има смисъл да кандидатстваш онлайн за оферта от два месеца. А последната почти съм сигурен, че е за Norchard farm.
Скъсай си задника от бачкане и живей скромно, това е пътя към щастието!
Публикувано на 19-02-2014 13:43 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
и как точно си сигурен че е за там като там няма салати ???
Публикувано на 19-02-2014 13:54 | RE: Concordia YSV - онлайн кандидатстване
Офертите не са за 2 месеца.
Едната е за 3 месеца без седмица, а другата почти 4 месеца.
На аспержи се води, че се изкарват пари. А тези са точно за тях в пика им.
Би трябвало да се изкарат пари.
Другите места за по 6 месеца - едната за меки плодове, другата лук и фасул. За меките плодове знаем, че е много относително, но пък на лук и фасул също се изкарват хубави пари. Естествено зависи от още куп други неща де.. но все пак.
25 позиции са, що да не се пробват хората.
http://www.concordia.org.uk/courses
Едната е за 3 месеца без седмица, а другата почти 4 месеца.
На аспержи се води, че се изкарват пари. А тези са точно за тях в пика им.
Би трябвало да се изкарат пари.
Другите места за по 6 месеца - едната за меки плодове, другата лук и фасул. За меките плодове знаем, че е много относително, но пък на лук и фасул също се изкарват хубави пари. Естествено зависи от още куп други неща де.. но все пак.
25 позиции са, що да не се пробват хората.
http://www.concordia.org.uk/courses
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители